Medicinski fakultet

• Začetnik teme Začetnik teme Celt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma da, :) meni se nekako čini da je bas bitno učiti ruku najviše takoreći iz perspektive zglobova, jer se tu najviše povezuju (što se učenja tiče) i kosti i mišići, naravno samim tim i pripoji, funkcija mišića, itd, sve se nekako najbolje vidi iz te perspektive, bar mi se čini da je tako.

Do sada sam učila iz Praktikuma i bio mi je ok, ali ipak nije mi dovoljan da povežem sve stvari kako treba i da imam što jasniju sliku cele priče.

Potrazi malo na netu, ima sigurno, ja sam nasla kad mi je trebalo, ne moze niko da ti pise sad sve lekcije koje treba da naucis..

@Mary^^- Meni se nekako tek sad ovaj vikend sve iskristalisalo, kad smo zavrsili sa ucenjem svega, sve mi nekako ima vise logike :D

Da,stvarno,po cemu je ona toliko bolja od ove sto se sad prodaje u dekenatu?. Ja sam prosle godine(tzj sad u matru)kupio neke 2 noove plave,i iz hemije sam izracunao,ima oko 1150 zadataka,bas je fina,a i iz biosa je ok. :)

Ljudi,sta vi mislite o ovim skolama sto spremaju za prijemni? Jel ima nekoga da je na to isao i upisao?
Meni to deluje bzvz,ali ko ce ga znati
Nekako sam vise za varijantu hemija privatni prof. a bios na faxu,zar nije tako najbolje?

pa dobro iz biologije imate genetiku koja se u pola skola (a posebno u srednjoj medicinskoj) ne odradi kako treba. taj deo nekom moze da ne bude jasan ako ga radi sam, tako da neko objasnjenje nije na odmet, ali to sasvim lepo mozes da shvatis za 1 cas ako vec ne uspes da razumes sama, ali u sustini casovi iz biologije su generalno glupost.

Ta zbirka je izasla pre vise decenija, koliko ja znas a i danas se koristi. Vise njih mi je preporucilo tu knjigu, sto od mojih prijatelja, poznanika, rodjaka so u upisali farmaciju, biologiju, hemiju, medicinu da bi bilo lepo da se pripemim iz nje - nije neophodno, ali bi bilo dobro jer sadrzi sve tipove zadataka iz hemije za srednju skolu!

Kupio sam i ja te, za bios su odlicne ali za hemiju fond zadataka je relativno mali ako zelis lepo da se pripremis. Nije cilj samo spremiti preko 15 poena i to je to, po meni vaznije je to razumeti i dobro uvezbati razlicitim zadacima! :)

Kupio sam i ja te, za bios su odlicne ali za hemiju fond zadataka je relativno mali ako zelis lepo da se pripremis. Nije cilj samo spremiti preko 15 poena i to je to, po meni vaznije je to razumeti i dobro uvezbati razlicitim zadacima! :)

Ma tebra pusti ti to,samo da upadnemo :lol: ko hoce da izucava detaljnije hemiju,nek ide na Hemijski fakultet....na medicini je vise biologije...srecom...hemije ima samo na prijemnom i ispitu iz biohemije,na svim ostalim ispitima se jedva provuce koja reakcija (tako meni rekose i verujem im :lol: )...a posebno ove proklete neorganske nece biti :worth:

Ma tebra pusti ti to,samo da upadnemo :lol: ko hoce da izucava detaljnije hemiju,nek ide na Hemijski fakultet....na medicini je vise biologije...srecom...hemije ima samo na prijemnom i ispitu iz biohemije,na svim ostalim ispitima se jedva provuce koja reakcija (tako meni rekose i verujem im :lol: )...a posebno ove proklete neorganske nece biti :worth:
Koliko ja znas hemije ima dosta na medicinskom, a posebno organske.. :)

Back