pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
@Pecurka93 Je l' Gornji ekstremitet najjeftiniji u Pingvinu? Treba mi zbog zglobova...
Sve je najjeftinije u pingvinu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Pecurka93 Je l' Gornji ekstremitet najjeftiniji u Pingvinu? Treba mi zbog zglobova...
ne bih da budem nepristojan ili da zvucim nestrpljivo, ali uveren sam da je na poslednje 2-3 strane napisano sve o literaturi i to vise puta.
http://www.prijemniispiti.com/2012/01/26/prijemni-ispiti/fakulteti/medicinski-fakultet/
Doktorka94, vidi da li ti ovo nesto pomaze
na te poslednje 2-3 str. pise samo koje knjige ,ali ne i koje oblasti treba da se nauce,zato i pitam![]()
Hvala svima
inace,skriptarnica radi do 13:30 (!? ubise se od rada) da se neko ne zezne kao ja pa ode u 14h i poljubi vrata
p.s. Ima dobrih frajera na faxu![]()
Hvala svima
inace,skriptarnica radi do 13:30 (!? ubise se od rada) da se neko ne zezne kao ja pa ode u 14h i poljubi vrata
p.s. Ima dobrih frajera na faxu![]()
Sve je najjeftinije u pingvinuJa sam kao pokusala ruku da ucim iz knjige, al cini mi se da je bas lose napisana, nista ne uspevam da pohvatam, tako da cu i ja samo zglobove odatle..
Kupio sam i ja te, za bios su odlicne ali za hemiju fond zadataka je relativno mali ako zelis lepo da se pripremis. Nije cilj samo spremiti preko 15 poena i to je to, po meni vaznije je to razumeti i dobro uvezbati razlicitim zadacima!![]()
Koliko ja znas hemije ima dosta na medicinskom, a posebno organske..Ma tebra pusti ti to,samo da upadnemoko hoce da izucava detaljnije hemiju,nek ide na Hemijski fakultet....na medicini je vise biologije...srecom...hemije ima samo na prijemnom i ispitu iz biohemije,na svim ostalim ispitima se jedva provuce koja reakcija (tako meni rekose i verujem im
)...a posebno ove proklete neorganske nece biti
![]()
Koliko ja znas hemije ima dosta na medicinskom, a posebno organske..![]()