medenjaci

Evo još nešto
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Još nisam baš definisala cenu. Koliko bi Vi platile?

Ja se ne mogu nagledati!!! A sto se cijene tice, stvarno ne znam po meni bi ovakva umjetnost trebala debelo da se i naplati, ali posto kod nas nisu medenjaci bas popularni, onda nemam predstavu uopste. Kod vas je to bas onako IN i ljudi traze, pa valjda ces i smisliti cijenu kojom mozes da pokrijes svoj trud, jer ovakvo nesto sumnjam da bilo ko radi i tu kod vas

Ja se ne mogu nagledati!!! A sto se cijene tice, stvarno ne znam po meni bi ovakva umjetnost trebala debelo da se i naplati, ali posto kod nas nisu medenjaci bas popularni, onda nemam predstavu uopste. Kod vas je to bas onako IN i ljudi traze, pa valjda ces i smisliti cijenu kojom mozes da pokrijes svoj trud, jer ovakvo nesto sumnjam da bilo ko radi i tu kod vas[/QUODaco, pogledaj preko Googla MEDOVNÍKY da se malo nagledaš divote, koja se ovde radi. Ja sam puki amater za njihove radove. ALi, trudim se, učim i nedam se.

Ja se ne mogu nagledati!!! A sto se cijene tice, stvarno ne znam po meni bi ovakva umjetnost trebala debelo da se i naplati, ali posto kod nas nisu medenjaci bas popularni, onda nemam predstavu uopste. Kod vas je to bas onako IN i ljudi traze, pa valjda ces i smisliti cijenu kojom mozes da pokrijes svoj trud, jer ovakvo nesto sumnjam da bilo ko radi i tu kod vas[/QUODaco, pogledaj preko Googla MEDOVNÍKY da se malo nagledaš divote, koja se ovde radi. Ja sam puki amater za njihove radove. ALi, trudim se, učim i nedam se.

Natasa, ja sam evo sad pogledala sta si me savjetovala,a li pored sve te divote i dalje tvrdim da ti nikako ne mozes da se svrstas u amatere!!!

Back