<<<MATURA>>>

ehmm.....rasta style = dredovi?? (ne kapiram foru sorry)

Jesi ti idiot...?

I boje i one karakteristicne kapice, marijana... XD

@bonzita

oprosteno ti je ako mi das face
1245033478.png

*ceka Direktov com na ovo*

Nemojte Snikija da dirate, dobar dečko, znam mu roditelje...

@tema
Ja sam za malu bila bzvz, tj. nisam imala predstavu sta cu i kako cu...I onda sam isla i gledala, gledala, gledala i nije nista bilo lepooo...i onda sam kupila belu majicu i crne pantalone i aj u ****...
A za veliku vec imam neku predstavu...Obuci cu neko 'aljince do kolena, ne duze, nesto letnje, leprsavo...i napravicu superkul friz, onako opusten, nesto smuljano... i skoro bez sminke, malo nesto, koliko da prekrijem nedostatke...i to bi bilo to...sto se budzeta tice, maksimalno 15 000 dinara, a gledacu i za 10 ako uspem...

Nemojte Snikija da dirate, dobar dečko, znam mu roditelje...

@tema
Ja sam za malu bila bzvz, tj. nisam imala predstavu sta cu i kako cu...I onda sam isla i gledala, gledala, gledala i nije nista bilo lepooo...i onda sam kupila belu majicu i crne pantalone i aj u ****...
A za veliku vec imam neku predstavu...Obuci cu neko 'aljince do kolena, ne duze, nesto letnje, leprsavo...i napravicu superkul friz, onako opusten, nesto smuljano... i skoro bez sminke, malo nesto, koliko da prekrijem nedostatke...i to bi bilo to...sto se budzeta tice, maksimalno 15 000 dinara, a gledacu i za 10 ako uspem...

15000 O.O

Covece sto volim sto sam musko...

Farmerice 1-2K, kosulja 500-1000 i neke pristojne patike 2-3000.... I kraj, nisam lud da trosim tonu para na jedno vece koje cu zaboraviti jer cu se posle napiti...

15000 O.O

Farmerice 1-2K, kosulja 500-1000 i neke pristojne patike 2-3000.... I kraj, nisam lud da trosim tonu para na jedno vece koje cu zaboraviti jer cu se posle napiti...

Pa za maturu 10-15000 i nije nesto mnogo para...realno, ne mogu jeftinije da nadjem pristojnu haljinu + stikle + nakit + frizura + šminka...*** kad je sve skupo u pm...

15000 O.O

Like a pro :D...Ovo za zaboravljanje je istina XD... Ja se ne secam ni dinara da sam dao za nesto za maturu u osnovnoj a sto posto necu dati ni za maturu u srednjoj xD

ja ne znam akuta gde ti planiras da nadjes odecu za te pare...
a zenske stvari su svakako skuplje od toga...
cipele 10k, sminka 2k, frizura 2-3k, nakit isto ume djavolski da kosta...
to je 15k minimum bez haljine...

Back