- Poruka
- 5.540
ehmm.....rasta style = dredovi?? (ne kapiram foru sorry)
Jesi ti idiot...?
I boje i one karakteristicne kapice, marijana... XD
@bonzita
oprosteno ti je ako mi das face

*ceka Direktov com na ovo*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ehmm.....rasta style = dredovi?? (ne kapiram foru sorry)
@bonzita
oprosteno ti je ako mi das face![]()
*ceka Direktov com na ovo*
Gospodar mi je naredio da obrišem svoj facebook profil upravo zbog takvih kao ti. Ja sve radim za svog gospodara.
Ma zaebavam se budalo... To je nasa zaebancija...
ja mislim da vas sve držim u šaci ko skupljena muda na ladnoći![]()
Joj, akutasome, folirantu...![]()
E, upravo si otkrila da si klon
Previse ocigledno je bilo, daj bre![]()
Čime? Greškom u kucanju?
Aha, i na Politici se kažnjava greška naprdnjanci
hmm, akutu smo tako zvali samo Fani i ja
A ja sam gotovo ubeđen da ne stvaram klonove![]()
Nemojte Snikija da dirate, dobar dečko, znam mu roditelje...
@tema
Ja sam za malu bila bzvz, tj. nisam imala predstavu sta cu i kako cu...I onda sam isla i gledala, gledala, gledala i nije nista bilo lepooo...i onda sam kupila belu majicu i crne pantalone i aj u ****...
A za veliku vec imam neku predstavu...Obuci cu neko 'aljince do kolena, ne duze, nesto letnje, leprsavo...i napravicu superkul friz, onako opusten, nesto smuljano... i skoro bez sminke, malo nesto, koliko da prekrijem nedostatke...i to bi bilo to...sto se budzeta tice, maksimalno 15 000 dinara, a gledacu i za 10 ako uspem...
Čoveče, što volim što imam ujaka koji mi daje high quality odeću za dž
Na maturi ću izgledati kao Don, a potrošiću kintu na kondome i žvake samo xD
15000 O.O
Covece sto volim sto sam musko...
Farmerice 1-2K, kosulja 500-1000 i neke pristojne patike 2-3000.... I kraj, nisam lud da trosim tonu para na jedno vece koje cu zaboraviti jer cu se posle napiti...
Koje pristojne patike koštaju 2-3k?
15000 O.O
Farmerice 1-2K, kosulja 500-1000 i neke pristojne patike 2-3000.... I kraj, nisam lud da trosim tonu para na jedno vece koje cu zaboraviti jer cu se posle napiti...
Pa za maturu 10-15000 i nije nesto mnogo para...realno, ne mogu jeftinije da nadjem pristojnu haljinu + stikle + nakit + frizura + šminka...*** kad je sve skupo u pm...
Like a pro15000 O.O