gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Već je to objašnjeno onima koji mogu da razumeju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već je to objašnjeno onima koji mogu da razumeju.
Bez muke nema nauke.![]()
Najveći promovator masona i okultizma je upravo ovde ovaj Jahwh.
Klasična taktika masona da reklamiraju preko tobože onih koji ih ne podnose i time im povećavaju moć koji navodno imaju u svjetu.
Slično rade i Jehovi svjedoci ovde pokreću tobožnje teme koje su uperene protiv njih.
.Evo sad se isključio s mreže tobože i novi nik će da koristi...
Ima ih ko pljeve na internetu .
Neki dan sam čitao knjigu Johna Lasla navodnog bivšeg masona 32 stupnja koji kao otkriva što se krije iza zavjese masonstva..
Koja blamaža.
Kaže da zakletva ima tko oda tajne da bude ubijen a on navodno 32 stupnja mason i sve odaje otvoreno i prodaje knjige..
Ima još osim toga tolikog infaltizma da ni epersoni ne bi se postidjeli..
pazi da ti nece neko odgovoriti da sluzi Satani a da toga nije svestan..
masoni sluze Satani, to je jasno..
Da li onda mozes reci sta znaci ta Zvezda Sirijus i zasto je u sazvezdju Velikog psa i sta je taj pas,ako pricas kao sto treba reci istinu i o tome,znas zasto te to pitam,jer je to veliki dokaz necega u masoneriji a ti dobro znas sta je to - odgovoriПирамиде у Египту, су распоређене као и звезде које се налазе у сазвежђу ловца Ориона, усмерене ка звезди Сиријус у сазвежђу Великог пса.
Слободно зидарство практикује мистерије древног Египта.
Окултизам се ослања на искуства са мање или више карактера магије, док езотеричан (што дословно значи унутрашње пут) је метод којим се долази личним искуством.
Наравно да један символ има више значења тако и Давидова звезда може да значи мушки и женски принцип, али овде смо се базирали на слободно зидарство, код Тита је петокрака значила нешто друго...
Kad budei za pojas zadenuo onda će moći da se pohvali da jeste.![]()
Ne, započeo si ubeđivanje u mentalne programe, a ja nisam žrtva za tako nešto.
Ne verujem ni u šta.
Dobro je.
Kako pravo govorio tako ti bog dao zdravlja, pameti i svega ostalog. Uzaludna je samo ona priča koja spada u mentalne programe. Demonizovan um je onaj ko tvrdi da mnogo zna, a poznaje samo jednu religiju. Ali samo jednu religiju...I boluje od “kompleksa boga” - te uzima nick YHWH.
Tuga golema...![]()
A neverujes u Hrista LOLPretpostavljaj. Da nema Bužapa ne bi bilo ni tebe na ovom forumu. Pakia ti dođe kao altera ego.
Pike je bio illuminat i general Juga u USA građanskom ratu. Ali mason je bio i Mojsije, i Solomon, i Hrist... pa ti to ne smeta...
Ja sam nekim zapusavao usta sa masonerijom koja vidim sve vise oduzima mozak ljudima.Sta je ovo,koji put treba da postavljam,neka mi pametni objasne da nema veze sa satanommudrost(znanje) = sofija = bafomet ...filoSofija = ljubav ka znanju ili mudrosti ...ima veze sa templarima ..1314. zak de mole ispecen na laganoj vatrici po naredbi pape ..
nije ni cudo sto je mudrost slikovito prikazana kao demon jer crkva se mudrosti plasi ,jedino mudroscu mogu se skinuti okovi crkve sa sebe ...treba ponekad stvari postaviti naopacke da bi se videlo njihovo pravo lice ..
ni djavo (izmisljena licnost) ne moze nikako biti onako ruzan...pa on je bio bozji andjeo a oni su bili vraski zgodni tipovi (baje) ...