Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
liberty-plaque.jpg

Najveći promovator masona i okultizma je upravo ovde ovaj Jahwh.
Klasična taktika masona da reklamiraju preko tobože onih koji ih ne podnose i time im povećavaju moć koji navodno imaju u svjetu.
Slično rade i Jehovi svjedoci ovde pokreću tobožnje teme koje su uperene protiv njih.

.Evo sad se isključio s mreže tobože i novi nik će da koristi...
Ima ih ko pljeve na internetu .

Poslednja izmena:
Najveći promovator masona i okultizma je upravo ovde ovaj Jahwh.
Klasična taktika masona da reklamiraju preko tobože onih koji ih ne podnose i time im povećavaju moć koji navodno imaju u svjetu.
Slično rade i Jehovi svjedoci ovde pokreću tobožnje teme koje su uperene protiv njih.

.Evo sad se isključio s mreže tobože i novi nik će da koristi...
Ima ih ko pljeve na internetu .

није то само типично за секташе, та тактика замене теза, имамо исти случај и у политици, где унуци усташа и талибана из сс кама сс скендербег сс ханџар итд оптужују њихове жртве да су они у ствари нацисти. интересантно је да у томе имају подршку једног дела комуниста, или бивших комуниста.

Neki dan sam čitao knjigu Johna Lasla navodnog bivšeg masona 32 stupnja koji kao otkriva što se krije iza zavjese masonstva..
Koja blamaža.
Kaže da zakletva ima tko oda tajne da bude ubijen a on navodno 32 stupnja mason i sve odaje otvoreno i prodaje knjige..
Ima još osim toga tolikog infaltizma da ni epersoni ne bi se postidjeli..

Neki dan sam čitao knjigu Johna Lasla navodnog bivšeg masona 32 stupnja koji kao otkriva što se krije iza zavjese masonstva..
Koja blamaža.
Kaže da zakletva ima tko oda tajne da bude ubijen a on navodno 32 stupnja mason i sve odaje otvoreno i prodaje knjige..
Ima još osim toga tolikog infaltizma da ni epersoni ne bi se postidjeli..

Ima dovoljno Đokica koji to prihvataju kao istinu.

Пирамиде у Египту, су распоређене као и звезде које се налазе у сазвежђу ловца Ориона, усмерене ка звезди Сиријус у сазвежђу Великог пса.
Слободно зидарство практикује мистерије древног Египта.

Окултизам се ослања на искуства са мање или више карактера магије, док езотеричан (што дословно значи унутрашње пут) је метод којим се долази личним искуством.

Наравно да један символ има више значења тако и Давидова звезда може да значи мушки и женски принцип, али овде смо се базирали на слободно зидарство, код Тита је петокрака значила нешто друго...
Da li onda mozes reci sta znaci ta Zvezda Sirijus i zasto je u sazvezdju Velikog psa i sta je taj pas,ako pricas kao sto treba reci istinu i o tome,znas zasto te to pitam,jer je to veliki dokaz necega u masoneriji a ti dobro znas sta je to - odgovori

Kad bude
farting_smiley.gif
i za pojas zadenuo onda će moći da se pohvali da jeste.

Ne, započeo si ubeđivanje u mentalne programe, a ja nisam žrtva za tako nešto.

Ne verujem ni u šta.

Dobro je.

Kako pravo govorio tako ti bog dao zdravlja, pameti i svega ostalog. Uzaludna je samo ona priča koja spada u mentalne programe. Demonizovan um je onaj ko tvrdi da mnogo zna, a poznaje samo jednu religiju. Ali samo jednu religiju... :rotf: I boluje od “kompleksa boga” - te uzima nick YHWH.

Tuga golema... :rida:

Nest mnogo pustas gasove,da nemas suljeve sinak,dodji kod cike da ih izleci,bices kao nov!!!! Da ti pokazem put graditelja i velikog arhitekte

uhhh *** a ja jos mislila da pronadjem tog pajka da citam kao nekog verodostojnog za masoneriju...jako me nerviraju "vernici" koji cim naidju na rec okultno odmah vade krst i beli luk...u sustini dobro i lose ne postoji postoji samo nase vidjenje toga...religija je jedna velika manipulativna laz kojom se ljudima drze zavezane oci da ne bi videli istinu, koja je upravo to - dobro i lose ne postoji...lucifer, svetlonosa..njegovo ime doslovno znaci upravo to...lucifer i isus je jedno te isto. inace zar ne poistovecuju isusa cesto sa svetlosti, suncem? i crkve su gradjene u odnosu na sunce...zar Mitra nije rodjen 25.12? citala sam jos neke podudarnosti sa pricom o Isusu, ne samo kod Mitre vec i nekih drugih bozanstava i to, ZAMISLI, uglavnom se sva dovode u vezu sa Suncem...pored ostalih nebeskih tela...u sustini sve je to isto, jedino je tumacenje razlicito, a istina je samo jedna, do koje se ne moze doci samo pracenjem jedne staze, npr hriscanstva...
sto se tice masona nazalost ne znam puno o tome, a volela bih...i ne mislim da je to nesto satansko, lose, vec tako ljudi koji su ograniceni jednim bogom vide, jer im upavo on, stavlja te granice recenicom - Jehovi Bogu svome klanjaj se i njemu jedinome služi a sto ese tice zmija, koje se vidim pominju u negativnom kontekstu samo, ja ih obozavam a simboli zmija ne moraju uvek da znace zlo...cak stavise za mene one predstavljaju upravo suprotno...

najveci problem hriscana i onih koji veruju u jednog boga , je taj sto sve ostalo smatraju za ZLO cim cuju rec okultno vade beli luk i krst i brojanicu a da nemaju pojma ni sta taj krst ni brojanica znaci, a kamoli okultizam....Hriscanstvo je religija bazirana na paganskim verovanjima, i same crkve se grade u odnosu na sunce. U osnovi ne postoji dobro i lose, istina je samo jedna...postoji samo nase vidjenje sta je dobro a sta lose, nametnuto od strane religije i ostalih maipulatora.
o masonima i ne znam puno, bas sam htela da nadjem tog pajka sad vidim da je bolje da ga preskocim...jel zna neko neku merodavnu literaturu o ovome?

mudrost(znanje) = sofija = bafomet ...filoSofija = ljubav ka znanju ili mudrosti ...ima veze sa templarima ..1314. zak de mole ispecen na laganoj vatrici po naredbi pape ..

nije ni cudo sto je mudrost slikovito prikazana kao demon jer crkva se mudrosti plasi ,jedino mudroscu mogu se skinuti okovi crkve sa sebe ...treba ponekad stvari postaviti naopacke da bi se videlo njihovo pravo lice ..

ni djavo (izmisljena licnost) ne moze nikako biti onako ruzan...pa on je bio bozji andjeo a oni su bili vraski zgodni tipovi (baje) ...
Ja sam nekim zapusavao usta sa masonerijom koja vidim sve vise oduzima mozak ljudima.Sta je ovo,koji put treba da postavljam,neka mi pametni objasne da nema veze sa satanom
.........

Još jednom otkrivamo da je masonstvo nespojivo sa hrišćanstvom. Čak i Albert Maki priznaje da “masonska religija nije hrišćanstvo”. Knjiga “Čejsov pregled masonskih zakona” nas obaveštava:
“Masonstvo Plave Lože [prva tri stepena] nema apsolutno nikakve veze sa Biblijom. Ono nije zasnovano na Bibliji, a da jeste, onda ne bi bilo masonstvo nego nešto drugo”.
Ako ste mason koji želi da pođe za Hristom, morate se odlučiti. Ili ćete i dalje pripadati masonstvu i poštovati i proslavljati Lucifera-Sotonu, ili ćete se odreći članstva i poći za Hristom.
“Ne uprežite se u isti jaram sa nevernicima; jer šta ima pravednost sa bezakonjem; ili kakvu zajednicu ima svetlost s tamom. A kakvu saglasnost Hristos sa Velijarom? Ili kakav deo ima verni sa nevernikom? I kakvo je slaganje Hrama Božijeg sa idolima... Zato iziđite iz njihove sredine i odvojte se, govori Gospod, i ne hvatajte se nečistog i ja ću vas primiti” (2. Korinćanima 6,14-17).
“Niko ne može dva gospodara služiti; jer će jednoga mrziti, a drugoga ljubiti, ili će se jednoga držati, a drugoga prezirati. Ne možete služiti Bogu i mamonu” (Matej 6,24).
“Gospodu Bogu svome klanjaj se i njemu jedinome služi” (Matej 4,10).
“I nemojte uzimati učešća u besplodnim delima tame, nego ih još razotkrivajte” (Efescanima 5,11).

Ne razumješ ti taj koncept vjeruj mi na riječ.
Onako površni uljezi kao mnogi su nasjeli na ljepak kojeg su pravo za uljeze pripremili.
To svaka misterijska škola radi za profane da ih zablese.
Jedan kralj mistersijke škole je izvalio da žrtvuje djecu a nikad nije ni krv vidio u životu sve samo da odvrati idiote od misterijskih škola jer to nije za svaku psihu i dobro su mu učinili tom pojedincu jer bukvalcima nije tamo mjesto.

Kao prvo najgore su one djavolje sluge koje neznaju za koga rade,Kao drugo nema vise bogova postoji samo jedan Bog ali ima mnogo demona a mnogi su jako vesti u obmani .Neki su se nametnuli kroz crkvene institucije pitanje je koliko je ispravno moliti se i svakom coveku koji je od crkve proglasen za sveca.

ŠKOTSKI RED- STUPNJEVI:

1.Šegrt / Učenik
2.Pomoćni zidar
3.Majstor zidar
4.Tajni majstor
5.Savršeni majstor
6.Osobni tajnik
7.Predstojnik i sudac
8.Nadzornik gradnji
9.Izabrani majstor devetorice
10.Izabrani petnaestorice
11.Vrhovni izabrani majstor