masoni u srbiji...

неам појма ал некако ми дође добро било каква промена после комуниста тако да масони су ок за сада
видећемо већ како ће се ствари даље развијати, само нек комунисти бришу што даље одавде

неам појма ал некако ми дође добро било каква промена после комуниста тако да масони су ок за сада
видећемо већ како ће се ствари даље развијати, само нек комунисти бришу што даље одавде

Ko kaze da medju masonima nema komunista? z:)

Ko kaze da medju masonima nema komunista? z:)

ма ок то, нисам ја то ни порекао, ал комунизам ипак претвара човека у мајмуна а то је супротно од неких озбиљних ствари које су масонима битне тако да је чиста пропаст бити комуниста масон.
они међу њима који су комунисти су то само формално

ма ок то, нисам ја то ни порекао, ал комунизам ипак претвара човека у мајмуна а то је супротно од неких озбиљних ствари које су масонима битне тако да је чиста пропаст бити комуниста масон.

znas li da je tito bio mason?

Komunizam i socializam su idealni sistemi, ali neizvodljivi... Nazalost...

ja ipak mislim da jeste :)
ovo su neki delovi intervjua dragana malesevica tapija
"Svedok" od 24. novembra 1998:
S: Velika jugoslovenska loza je uspavana 1. avgusta 1940. U Brozovo vreme nije se oporavila i pocela je da radi tek 1990. Da li se iz toga mogu izvuci neki zakljucci?
D.M.T: Ta jugoslovenska loza je bila veoma jaka. U njoj su bili najumniji, najbogatiji i najuticajniji Srbi. Zbog toga je rad masonerije u komunisticko vreme bio zabranjen, iako je sam Tito bio mason. Tito je jos 1926. bio primljen u lozu Libertas, a Cercil ga je u Napulju unapredio u visi stepen, i od tada krece njegov munjeviti put. Tada mu je receno da je u istoj ravni sa Rezom Pahlavijem i sa svim drugim vodecim politicarima. Vecina tih drzavnika, kad su primljeni u bratstvo, mislili su da su tu da bi gradili nekakav globalan mir, nesvesni da mogu da uniste svoju zemlju, kao sto je to uradio Gorbacov. Gorbacov je primljen u Londonu u Veliku lozu Engleske. Uglavnom, Velika jugoslovenska loza nije ozivljena posle rata. Bilo je pokusaja 1948. da se ozivi, ali bezuspesno. Mnogi masoni su tada obavljali veoma vazne funkcije u komunistickoj drzavi, ali nisu obnovili lozu i nisu imali kontakte sa drugim lozama, mada su tajno pomagali jedni druge. Kad je 1990. obnovljena loza pojavilo se samo troje ljudi koji su doneli dokumenta i rekli da su oni bili clanovi bratstva. Od njih mogu da pomenem samo jedno ime. To je dr Andrija Gams, koji je i umro kao mason i data mu je masonska citulja. Ta citulja je posle zloupotrebljavana kod nas, sto iz neznanja, sto zbog zlih namera.

...J E S T E...

...ochito da i o ovome malo znash...kao i o Masonima...z;)

Ocito da se tvoja argumentacija svodi na rekla-kazala, pa su s toga tvoji odgovori samo "da" ili "ne", bez bilo kakve ozbiljne rasprave...

Ne postoji nijedan valjan dokaz da je Tito bio Mason.
Ako je i kako Tapi kaze, dvadesetih bio iniciran (za sta, opet kazem, nema dokaza nigde), od 40-tih ne samo da dokazuje svoje nepripadanje SZ, vec i onemogucava bilo kakav razvoj istog u zemlji...

Dovoljan dokaz za to je "nestajanje" VL Jugoslavija 40-ih....

Dalje, ja nisam dosao ovde da se takmicim u poznavanju pojedinih pojava, vec da cujem nesto novo i iznesem svoje misljenje o aktuelnim temama...

ja ipak mislim da jeste :)
ovo su neki delovi intervjua dragana malesevica tapija
"Svedok" od 24. novembra 1998:

Tapi je inace ozbiljno prilazio mnogim pitanjima (to je receno sarkasticno)...

Svoje misljenje o Tapiju sam vec iznosio i da se ne ponavljam...

Kao i El Muerte... Neproverene informacije, nagadjanja... S tim sto je El Muerte profan koji ne mora ni da obraca paznju na ono sto prica, pa moze da tvrdi da mu je svaka 100% na mestu, jer nema odgovornost koju je, mozda Tapi kao neko ko je vodio par ljudi (nista zlonamerno), imao...

Sve u svemu, Tapijevo profansko ponasanje ga i stavlja medj' profane. To je, naravno samo moje misljenje, koje niko ne mora sa mnom i da deli...

Komunizam i socializam su idealni sistemi, ali neizvodljivi... Nazalost...

Kraljevina, sta njoj fali. Rusija i Srbija dok su na celu imale kraljeve dobro im je islo. Niko nije bio gladan.. pogledaj danas... i to uz svu tehnologiju. Proizvode se nepotrebne i bezvezne stvari koje se samo vracaju u fabrike i izliva nesto drugo( ovo u "dobrom" slucaju - ukoliko postoji sismem reciklaze, ako ne sve odlazi znamo gde) i to zagadjujuci vazduh, zemljiste, vodu ... Komunizam nije nista bolji, pogledaj kineze.. rade i rade .. kao mravi .. nema veze sta .. plastika . pravi nesto ..Masoni upravo i hoce da ljudi postanu zavisni od sistema...ukrupnjavanje proizvodnje .. dok su manji proizvodjaci ( zemljoradnic npr ) osudjeni na propast... oni koji su i imali dozu slobode .. hrana ..

Kraljevina, sta njoj fali. Rusija i Srbija dok su na celu imale kraljeve dobro im je islo. Niko nije bio gladan.. pogledaj danas... i to uz svu tehnologiju. Proizvode se nepotrebne i bezvezne stvari koje se samo vracaju u fabrike i izliva nesto drugo( ovo u "dobrom" slucaju - ukoliko postoji sismem reciklaze, ako ne sve odlazi znamo gde) i to zagadjujuci vazduh, zemljiste, vodu ... Komunizam nije nista bolji, pogledaj kineze.. rade i rade .. kao mravi .. nema veze sta .. plastika . pravi nesto ..Masoni upravo i hoce da ljudi postanu zavisni od sistema...ukrupnjavanje proizvodnje .. dok su manji proizvodjaci ( zemljoradnic npr ) osudjeni na propast... oni koji su i imali dozu slobode .. hrana ..

Svaka monarhija je tiranija nad narodom. Nije tacno da je Srbima pod kraljevima bilo dobro.Narod je eksploatisan do dna i nije tacno da niko nije bio gladan: vecina naroda zivjela je u bijedi.Uostalom svi kraljevi ruski i srbski bili su masoni i templari.

Poslednja izmena:

Back