Košarkaški trener A.Vučić ugasio i košarku u Srbiji....

...

Autorski osvrt na politiku u sportu...
Naime...
Vrhovni maler Srbije ugasio i košarku u Srbiji...

Da li slučajno ili ne...upravo njemu, košarkaškom treneru A.Vučiću, je ovaj poraz legao kao kec na 12., jer nece morati da sklanja malerozni Ćacilend za doček košarkaša....
Premda ga on ne bi sklonio i da su zlato osvojili....
Slao je i Ćaci batinaše što je ubijalo navijacku atmosferu...

Jos kad sam video da je u posetu Ćaci Svetislavu Pešicu došao Ćaci Piksi...jasno mi je bilo da se maler poput karcinoma širi...

A jos i pre meča kad se ugasila himna "Bože pravde"...

Takodje atomsferi i raspolozenju igraca sigurno nije doprinelo ni batinanje naroda u Novom Sadu vece pre utakmice...Sigurno da to svi prate i da osecaju svim bicem tu nepravdu prema obicnom narodu...

...
😡

Kakva grozna tema.

I samo da znaš, kec na 12-icu je prst u guzicu, Blackjack / Ajnc igra se do 21.

😡

Kakva grozna tema.

I samo da znaš, kec na 12-icu je prst u guzicu, Blackjack / Ajnc igra se do 21.

Jos ako si se ti kladio na Srbiju protiv Finske....onda poraz vec ima smisla :D da te ispali Ćaci Pešić...😄

Ali kvota nije bila antilaminatska...tako da verovatno nisi...ali da si stavio na Fince...dobro bi prosao 😁

...

A sto su fudbaleri pocistili Letoniju i sto uskoro pada Engleska, nikom nista? :per: Pesic se nije deklarisao kao caci... fudbal je u ovom trenutku mnogo bitniji, da postignemo kontinuitet ucestvovanja na velikim takmicenjima, za vreme DOS-a nezamislivo.
AHAHAHAHAHAHAHA MI SE HVALIMO POBEDOM PROTIV VODOINSTALATERA 1-0 I TO SMO JEDVA IZBEGLI JER SU POGODILI STATIVU 92. MINUT, nije im ni kapiten igrao

Aleksandar Mitrovic VREDI VISE NEGO CELA REPKA LITVANIJE (18m protiv 10 miliona)

Jos ako si se ti kladio na Srbiju protiv Finske....onda poraz vec ima smisla :D da te ispali Ćaci Pešić...😄

Ali kvota nije bila antilaminatska...tako da verovatno nisi...ali da si stavio na Fince...dobro bi prosao 😁

...
Sada si me podsjetio kasa smo Komi, Kubura i ja igrali Eurojackpot, pa si isto izjavio da nas Finci fino šišaju.
Potom si nas pitao koje brojeve igramo, nijedan od nas ti nije želio reći.

🤣

Tako ja i nadalje svoje laminatske kombinacije ne otkrivam nikome.

🐈

Znaci ovako Jokic bi trebao da ima 30+poena 10+asistencija,barem 5 blokada i ukradenih lopti,da leti po terenu kao Lebron,ima skok kao Janis itd,itd.da bi zadovoljio kriterijume prosecnih navijaca u Srbiji.
....
Prosecni Sengun,prazna statistika...taj Denver je bez Jokica donji deo tabele to kaze statistika dok prosecan igrac Sengun potpise ugovor na 180+milki,sigurno da su u njemu videli mnogo vise od proseka.
.....
Nadam se da razumes da u profi. timskom sportu se jos nije rodio taj koji moze sam da pobedi protivnicku ekipu.
Ne znam šta Jokić treba da radi, kakvu statistiku da ima, samo vidim da igrač koga su toliko hvalili, uzdizali nije ni upola toliko dobar.
Jokić je igrao za svoju statistiku a ne za tim.
U odbrani je teški amater, i nema tog trenera koji takvog jednog igrača može sakriti u odbrani, a on još centralna figura, tj. centar.

U NBA je druga priča, tamo se igra šablonski, bez mnogo taktika i odbrane.
Poslednjih 15 god nema konkurencije na poziciji PF i C.
Jedini vredan pomena centar uz Jokića je večito povređeni Embid, koji kada je fit je za nivo bolji igrač od Jokića, a to niko ne želi da prizna.
U evropskom stilu košarke Jokić je bliži proseku nego nekoj košarkaškoj veličini.
Da nije zaštićen kao beli medved, tek bi bio smešan.

Back