masoni u srbiji...

Zasto ne mogu da postave egipatski obelisk ako je to vec Papa mogao?

Papa je je drugo: on je bog, zamjenik Boga (dogmat vjere papizma, kojeg i dalje pogresno zovu rimokatolicizam) na zemlji i ko se papi usprotivi ima da ga nema.
Sa Srbima je drugacije: Srbi su buntovni i bune se i protiv sebe, protiv cara i protiv Boga, pa bi se bunili i protiv klasicnog obeliska, a sto je jos gore: mogli bi bojkotovti "demokratske" izbore. ;)

Poslednja izmena:
Kome nije mrsko, neka cita:

http://www.scribd.com/doc/36031230/DJURDJEVDANSKI-KRST

PS Ja ne znam gdje je tacno u Kragujevcu postavljen ovaj drveni krst, pa ako neko zna, neka nekako oznaci lokaciju. Hvala!

Jedan krst je u samom centru grada, u pešačkoj zoni, kod hotela "Kragujevac" i prema hotelu "Dubrovnik", i malih je dimenzija, možda ne ne bi ni primetio kad bi prošao pored njega, ali u kg-u ljudi zakazuju sastanak tako što kažu "vidimo se kod krsta", kao npr. kad u ns-u kažu "vidimo se kod MIliteća", psotoji odavno...

Drugi je visok možda 2-3 metra, na Trgu Mala Vaga, on je star nekih 10-15 godina, ne više

O ovom trećem ste dosta pisali

Evo nekih masonskih stvari u BG-u.
Nacionalna Banka (stara)
Piramida ispred SANU-a
Elektro tehnicki fakultet (kod Vuka) ima par masonskih simbloa i nacrtanih piramida iz kojih izlaze nacrtani zraci svetla.
Bulevar JNA 2
Vasina ulica 14, 16

Ma kakav mason, ni govora! To je za skorojevice, za biznismene i za karijeriste, a ja nisam ni jedno od toga. Uostalom alergican sam na sve vidove potcinjenosti i vijernosti bilo cemu, osim Bogu.

Protiv masona licno nemam nista protiv. Vjerujem da mason (kao i svaki covjek) moze biti dobar i pobozan, ali vjerujem da mason moze biti i sluga satane i satanista.

Da li je mason pobozan hriscanin ili je sluzitelj djavola, to se mene licno ne tice, jer se radi o tom covjeku i njegovom licnom spasenju i meni nikakve stete ne moze nanijeti.Svako vjeruje, ili ne vjeruje za sebe i svako doprinosi, ili ne doprinosi za svoje licno spasenje.

I nemam nista protiv masona u bilo kojoj oblasti zivota (mnoge cijenim zbog njihove strucnosti i njihovog umijeca). Nemam nista protiv masona, osim da oni budu arhijereji i svestenici Pravoslavne Crkve. Ne, to nikako, jer u svemu i po svemu mozemo biti razliciti, ali u Crkvi niko ne smije biti clan nekog tajnog udruzenja, jer medju ljudima iste vjere nema tajnog ucenja.

Masoni sa crkvenim cinovima imaju tajno znanje i upraznjavaju svoje tajne rituale u lozama. Medju vjernicima iste vjere po vjerskim, duhovnim pitanjima ne postoje tajne, jer ako tajne postoje, onda se tu ne radi o jednoj istoj vjeri i neko nekoga vuce za nos.:hvala:
Nema dobrih ili losih masona,od onih najvecih i najjacih svi su satanisti

oko predstavlja bozije svevidece oko, to jest simboliku da bog gleda sta amerikanci rade. trinaest stepenika predstavlja tadasnjih 13 ujedinjenih kolonija, prvih 13 drzava u sad. piramida je namerno nezavrsena jer to predstavlja dalje sirenje usa. nesto nije jasno opet?
Ti stvarno branis ove sataniste,stvarno verujem da je i Srbija puna satanizma,katastrofa!,Znas li da je 4 jul praznik Amerike,znas,znas li sta znaci zvezda koja sija iza pramide i sta ona znaci-znas ali kao nije ovo sto cu reci i sto mozes da procitas svuda na internetu,Ta zvezda je sirijus-zvezda zla-sotonism,sta masoni rade i kom se priklajanju,odakle-od iluminata koji su stvorili sve to-klajanju se bogu Valu,bogu vode-opet sotonism,hoces dalje,da nisam mozda u pravu,pitaj svestena lica ako ne verujes,ali znam da znas nego nas pravis budalama..

Back