gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
pa finasijeri se uvek i pitaju za sve sto je bitno, mnogo su uticajajniji od clanova, zar ne![]()
ali nisu clanovi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa finasijeri se uvek i pitaju za sve sto je bitno, mnogo su uticajajniji od clanova, zar ne![]()

ali nisu clanovi![]()

Koliko ja znam, to nije jedini krst u Kragujevcu, tamo ima jos dva krsta na trgovima... U tom gradu postoji neka tradicija dizanja krstova
zasto smesno? milka forcan moze biti mason samo u nekoj nepriznatoj lozi s'obzirom da regularne loze ne primaju zene![]()
Ne mogu da verujem. Zašto ne primaju žene? Kakvi šovinisti.
Zasto ne mogu da postave egipatski obelisk ako je to vec Papa mogao?
Zasto ne mogu da postave egipatski obelisk ako je to vec Papa mogao?

Decak je na putu da shvati ko(sta) stoji iza pape.![]()

Tacno, i postavicu to ovdje kao jos jedan dokaz ko po Kragujevcu podize krstove sa blagoslovom SPC.

Na koji drveni krst mislis... Pretpostavljam na onaj u centru grada...
Kome nije mrsko, neka cita:
http://www.scribd.com/doc/36031230/DJURDJEVDANSKI-KRST
PS Ja ne znam gdje je tacno u Kragujevcu postavljen ovaj drveni krst, pa ako neko zna, neka nekako oznaci lokaciju. Hvala!
Da, onaj u centru, drveni!
Dobro pokazuje tvoj potpis black and white,to je prepoznavanje masona a to se sve moze videti na youtube,decko vrlo si providan......nisam ni ochekivao drugachiju reakciju...od tebe...
...![]()
Nema dobrih ili losih masona,od onih najvecih i najjacih svi su satanistiMa kakav mason, ni govora! To je za skorojevice, za biznismene i za karijeriste, a ja nisam ni jedno od toga. Uostalom alergican sam na sve vidove potcinjenosti i vijernosti bilo cemu, osim Bogu.
Protiv masona licno nemam nista protiv. Vjerujem da mason (kao i svaki covjek) moze biti dobar i pobozan, ali vjerujem da mason moze biti i sluga satane i satanista.
Da li je mason pobozan hriscanin ili je sluzitelj djavola, to se mene licno ne tice, jer se radi o tom covjeku i njegovom licnom spasenju i meni nikakve stete ne moze nanijeti.Svako vjeruje, ili ne vjeruje za sebe i svako doprinosi, ili ne doprinosi za svoje licno spasenje.
I nemam nista protiv masona u bilo kojoj oblasti zivota (mnoge cijenim zbog njihove strucnosti i njihovog umijeca). Nemam nista protiv masona, osim da oni budu arhijereji i svestenici Pravoslavne Crkve. Ne, to nikako, jer u svemu i po svemu mozemo biti razliciti, ali u Crkvi niko ne smije biti clan nekog tajnog udruzenja, jer medju ljudima iste vjere nema tajnog ucenja.
Masoni sa crkvenim cinovima imaju tajno znanje i upraznjavaju svoje tajne rituale u lozama. Medju vjernicima iste vjere po vjerskim, duhovnim pitanjima ne postoje tajne, jer ako tajne postoje, onda se tu ne radi o jednoj istoj vjeri i neko nekoga vuce za nos.![]()
Nema dobrih ili losih masona,od onih najvecih i najjacih svi su satanisti

Ti stvarno branis ove sataniste,stvarno verujem da je i Srbija puna satanizma,katastrofa!,Znas li da je 4 jul praznik Amerike,znas,znas li sta znaci zvezda koja sija iza pramide i sta ona znaci-znas ali kao nije ovo sto cu reci i sto mozes da procitas svuda na internetu,Ta zvezda je sirijus-zvezda zla-sotonism,sta masoni rade i kom se priklajanju,odakle-od iluminata koji su stvorili sve to-klajanju se bogu Valu,bogu vode-opet sotonism,hoces dalje,da nisam mozda u pravu,pitaj svestena lica ako ne verujes,ali znam da znas nego nas pravis budalama..oko predstavlja bozije svevidece oko, to jest simboliku da bog gleda sta amerikanci rade. trinaest stepenika predstavlja tadasnjih 13 ujedinjenih kolonija, prvih 13 drzava u sad. piramida je namerno nezavrsena jer to predstavlja dalje sirenje usa. nesto nije jasno opet?
Potvrdjujem i to sa verom u Boga Isusa Hrista,vreme je da se ljudi opametite jednom i pogledate realnost..hoces da kazes da su svi masoni losi?![]()