MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
. . .:
Guliver aj oladi majke ti. . .
Courtney ne slusa PUNK (ili to bar nije bio slucaj te davne 2003-e) i mani se vise toga. . . Tema postoji jer je povezana sa PUNK-om, Metalom, OI!, Ska i sl. tako da eto zasto postoji i nece biti lokovana? Zadovoljan?
Nisam jer ponovo kazem,ma koji deo odece nepravi vezu sa muzikom...osim nekim matematickim putem al to je tvoj fax

Tamplja_90:
@Che
Mojne se raspravljash s njim...vish' da je glupavi mali urbanfolker...pusti ga da uzhiva u svojoj gluposti...
P.S. Nadam se da me metalci necje prebiti ako kupim neshto od ovoga....:lol:
a ti si toliko pametna da u sopstvenom gradu ne znas mesta na kojima se slusa muzika koju volis...interesantno,,da da da

Ne,vidish...u mom gradu ili ti Novom Sadu ne postoje mesta gde se slusha muzika koju ja volim a gde pushtaju unutra ''decu'' ispod 18 godina...

E sad da ne skrecjem vishe s teme...jedva chekam da dobijem one martinkice,mama mi je obecjala da cje da mi ih kupi!!!:D Btw. Ne svidjaju mi se shelike,martinke su lepshe....a ove koje ja ocju imaju i cibzar sa strane,da se ne muchim oko obuvanja/izuvanja...:lol::mrgreen: Kako su diiiiiiiiivne...

Tamplja_90:
Ne,vidish...u mom gradu ili ti Novom Sadu ne postoje mesta gde se slusha muzika koju ja volim a gde pushtaju unutra ''decu'' ispod 18 godina...

E sad da ne skrecjem vishe s teme...jedva chekam da dobijem one martinkice,mama mi je obecjala da cje da mi ih kupi!!!:D Btw. Ne svidjaju mi se shelike,martinke su lepshe....a ove koje ja ocju imaju i cibzar sa strane,da se ne muchim oko obuvanja/izuvanja...:lol::mrgreen: Kako su diiiiiiiiivne...

Izvinjavam se ja sam zaboravio da si ti devojcica koja jos uvek mnoge stvari ne shvata ali zato deli kvalifikacije kao da je ceo zivot iza nje!

Tamplja_90:
Slushaj,ovo je tema o martinkama,tako da,ili reci shta ocjesh o njima ili qshnashljivu!

Vidi ma sta mi isprica ti ces to da mi kazes, a kada sam insistirao da se postuju pravila krstarice ti si bila protivnik br 1, u da neces i Makijavelija da mi dovedes da mi soli pamet o ponasanju na krstarici, i ne znam verovatno je onaj tvoj post u kom me nazivas GLUPIM URBANFOLKEROM, bio u skladu sa pravilima Krstarice i pricao o MARTINKAMA! Ako ocekujes da budem korektan moras biti i sama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back