Ocean_state
Domaćin
- Poruka
- 3.809
Sta si upisala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovi sada nisu bas toliko cudni. . . Bilo je i cudnijihCourtney:dosla...
mada cudni ljudi ovo mesto sada pohode :

Nisam jer ponovo kazem,ma koji deo odece nepravi vezu sa muzikom...osim nekim matematickim putem al to je tvoj fax. . .:Guliver aj oladi majke ti. . .
Courtney ne slusa PUNK (ili to bar nije bio slucaj te davne 2003-e) i mani se vise toga. . . Tema postoji jer je povezana sa PUNK-om, Metalom, OI!, Ska i sl. tako da eto zasto postoji i nece biti lokovana? Zadovoljan?
Bodom:Guliverr:e,mnogo njih bi htelo ali nemaju svi da daju 100e za martinke!
znam dosta njih koji ne mogu da skupe ni za starke,a kamoli za martinke.
pa jel to znaci da nisu pankeri,to sto nemaju za martinke,ili sto ne vole martinke ili sta vec...ja mislim da ne!

a ti si toliko pametna da u sopstvenom gradu ne znas mesta na kojima se slusa muzika koju volis...interesantno,,da da daTamplja_90:@Che
Mojne se raspravljash s njim...vish' da je glupavi mali urbanfolker...pusti ga da uzhiva u svojoj gluposti...
P.S. Nadam se da me metalci necje prebiti ako kupim neshto od ovoga....![]()

Kako su diiiiiiiiivne...Aj kus. Nemoj vrjedjat Tamplju. Ja i nju volem. Al' manje od Mice. Posto nju najvise volem.Guliverr:a ti si toliko pametna da u sopstvenom gradu ne znas mesta na kojima se slusa muzika koju volis...interesantno,,da da da

Pa sta ako ne zna? Moz' misliti. . .Guliverr:a ti si toliko pametna da u sopstvenom gradu ne znas mesta na kojima se slusa muzika koju volis...interesantno,,da da da

Ja sad ovo 'nako bezveze,da ne skrecjem s teme.....lol:Al' mene sestra ne pusta samog pa ce u drustvu biti 2 mice. Jedna sestrina drugarica(pankerka) se isto zove mica. Ona mi rece da ce me voditi na koncerte.Tamplja_90:dogovoreno.
mislim,ono za izlazak s tobom & Micom...
OCJU ONE MARTINKEEEEEEEEE.....![]()

Courtney:Najbolje su ti Shellys,imas u Piramidi na drugom spratu,a kostaju 7260.
Tamplja_90:Ne,vidish...u mom gradu ili ti Novom Sadu ne postoje mesta gde se slusha muzika koju ja volim a gde pushtaju unutra ''decu'' ispod 18 godina...
E sad da ne skrecjem vishe s teme...jedva chekam da dobijem one martinkice,mama mi je obecjala da cje da mi ih kupi!!!Btw. Ne svidjaju mi se shelike,martinke su lepshe....a ove koje ja ocju imaju i cibzar sa strane,da se ne muchim oko obuvanja/izuvanja...
Kako su diiiiiiiiivne...
Che_Anarki:Aj kus. Nemoj vrjedjat Tamplju. Ja i nju volem. Al' manje od Mice. Posto nju najvise volem.
Tamplja_90:Slushaj,ovo je tema o martinkama,tako da,ili reci shta ocjesh o njima ili qshnashljivu!