Mars i Venera

secer-i-voda.jpg

Samo malo, ali samo maaalo ozbiljnije. Trunčica. Pls.

Ili filozofije i slično na temu o filozofijama. Nemojmo i ovde novo kafanče. :think:

Ne, to je vrh 10. polja, pise ti I na natalnoj karti MC. Zenit horoskopa, u zavisnosti od rasporeda kuca nekada je 10 znak od ASC, a nekada moze pasti I u 9. ili 11.
Izmedju ostalog, ovo polje odredjuje I nasu karijeru, jedno je od cetiri ugla, I posle ASC je najsnaznije u karti.
Meni je podznak, (to je valjda Asc) u škorpiji.
Hvala u svakom slučaju!

Venera u Blizancima uopste nije losa po mom misljenju, iako tu nema neko dostojanstvo.
Venera voli sve sto je lako, prozracno, neopterecujuce.
Ovo znaju da budu bas zabavne osobe, uvek su za neko cirkulisanje po gradu, druzeljubive, talenti za sve i svasta(Merkur+Venera)
E sad problem nastaje ako ih pretpostavljam neko zeli za sebe, pa skapira da ne moze bas tek tako da ih zadrzi, pa odatle one price da ova Venera sedi na dve stolice, sto ruku na srce moze biti slucaj kod nosilaca ove Ve, ali nije pravilo uopste.

Venera u Blizancima uopste nije losa po mom misljenju, iako tu nema neko dostojanstvo.
Venera voli sve sto je lako, prozracno, neopterecujuce.
Ovo znaju da budu bas zabavne osobe, uvek su za neko cirkulisanje po gradu, druzeljubive, talenti za sve i svasta(Merkur+Venera)
E sad problem nastaje ako ih pretpostavljam neko zeli za sebe, pa skapira da ne moze bas tek tako da ih zadrzi, pa odatle one price da ova Venera sedi na dve stolice, sto ruku na srce moze biti slucaj kod nosilaca ove Ve, ali nije pravilo uopste.

Malopre bas pricam sa nekim koleginicama, kako bih volela da imam Mesec ili Veneru u Blizancima I da sam tako, neopterecujuca sama sebi lagodnija I vedrija.
Cesto mi padne na pamet da je to najbolji znak za zivot, nista ne shvataju tragicno I stalno jure napred, u pokretu si, ne boli te nista. :)

Iz blizanacke venere nikada nece iznedriti zena, to je vecita devojka, po ponasanju i izgledu. Lozi se na profesore, uziva u slusanju pedagoga i autoriteta koji prenose informacije/znanje... Voli hot chat. Nosi "sve mi boje dobro stoje", brendiranu odecu, dosta gedzeta i slicnih gluposti tipa naocare, nakit, kapa, tasna... Omiljeni film od 15. God zivota, na koji uvek (mozda i jedini) pustim suzu .
Skroz pogadja Veneru! Sto se tice sedenja na 2 atolice, moguce, verovatno mora biti podrzano ostatkom karte. U mom slucaju znaci bik/rak dominiraju u odnosu na rastrkanost kojom me venera razvlaci na sve strane

I?
Kakva je ova Venera a kakav je Mars? :D
Pa ja evo ne znam:-D Čitam Vaše opise i pokušavam da se pronadjen:) nisam u fazonu da me briga za sve,čak šta više sve me skoro pogadja,a znam i da panicim pošteno:-D što se tiče sedenja na dve stolice, tek tu nisam po opisu,imam nevenčanog muža već dugi niz godina,trećinu svog života,i za drugog muškarca ne znam:-D možda na tonuticu još neki faktori mog natala ,ne znam ...što se tiče Marsa on mi je u 12.kući u Devici , a Devica mi je i podznak,pa ne znam kako bih to mogla protumačiti:-/

Iz blizanacke venere nikada nece iznedriti zena, to je vecita devojka, po ponasanju i izgledu. Lozi se na profesore, uziva u slusanju pedagoga i autoriteta koji prenose informacije/znanje... Voli hot chat. Nosi "sve mi boje dobro stoje", brendiranu odecu, dosta gedzeta i slicnih gluposti tipa naocare, nakit, kapa, tasna... Omiljeni film od 15. God zivota, na koji uvek (mozda i jedini) pustim suzu .
Skroz pogadja Veneru! Sto se tice sedenja na 2 atolice, moguce, verovatno mora biti podrzano ostatkom karte. U mom slucaju znaci bik/rak dominiraju u odnosu na rastrkanost kojom me venera razvlaci na sve strane
Kao nosilac Ve u blizancima,ovde sam se pronašla, samo u onom delu o garderobi,bolesnik sam za soping i oblačenje:-D

Imas li uvek uradjen manikir? :D Ogriman turn on Veneri u blizancima su SAKE ! Nije klise. Ako u partneru nadju majstorisu ili masera, to je dzekpot :) :heart2: Pogledajte prilog 588013
Jedan član foruma,mi je čitao natal i mogu tačnije samo jedan delic natala,i mogu reći da je od svih koji su mi čitali natal ,jedini koji je dosta pogodio za neke stvari,za budućnost ću da vidim:)e sad on je meni rekao da je moja Ve u blizancima u 9.kući povezana sa trudnocom,zbog meseca koji je u istoj kući u blizancima,taj deo nisam razumela, tj.nije mi baš bio jasan ,jer do sad nisam čula da je Ve povezana sa trudnocom,zna li neko nešto o tome ?Inače dosta je direktan, Pa mi je čak opisao i drugog muža koga je on video u mom natalu:-D

Jeste ti Venera u Blizancima u devetoj povezana i sa školom i sa inostranstvom. Verovatno se ložiš na intelektuialce koji znaju sve i svašta...

Ako ti je Venera u Blizancima u devetoj to znači da ti Bik vlada osmom (trudnoća), što znači da ti Venera vlada osmom. Deveta kuća je drugi muž, zato ga je spominjao, i očigledno ga je povezao sa trudnoćom.

Pošto ti je osma povezana sa tom devetom i Venerom, moguće da ti ili taj neko odmah iz razvoda (raskida) ulazite u vezu, ili je čak taj neko uzrok raskida. I verovatno sa tim drugim dolazi do dubljeg povezivanja, deljenja imovine, tj. zajedničkih finansija, i dece. Možda čak i trudnoća u inostranstvu, ili možda to utiče na školu - studije...

Ne znam, komentarišem samo tu Veneru u Blizancima u devetoj.

Venera u trećoj ili Blizancima je slična kao Vaga, sa svima lepo, pričamo, i tu smo za kurtu i murtu, bitno nam je da nas voli okolina i komšije... A onda naše vreme trošimo na polubitne ljude, jer imamo te potrebe da se dokazujemo drugima (znaci okrenuti drugima), pa onda pati pored nas onaj koji nas treba jer smo mi stalno out and about...

Jeste ti Venera u Blizancima u devetoj povezana i sa školom i sa inostranstvom. Verovatno se ložiš na intelektuialce koji znaju sve i svašta...

Ako ti je Venera u Blizancima u devetoj to znači da ti Bik vlada osmom (trudnoća), što znači da ti Venera vlada osmom. Deveta kuća je drugi muž, zato ga je spominjao, i očigledno ga je povezao sa trudnoćom.

Pošto ti je osma povezana sa tom devetom i Venerom, moguće da ti ili taj neko odmah iz razvoda (raskida) ulazite u vezu, ili je čak taj neko uzrok raskida. I verovatno sa tim drugim dolazi do dubljeg povezivanja, deljenja imovine, tj. zajedničkih finansija, i dece. Možda čak i trudnoća u inostranstvu, ili možda to utiče na školu - studije...

Ne znam, komentarišem samo tu Veneru u Blizancima u devetoj.

Venera u trećoj ili Blizancima je slična kao Vaga, sa svima lepo, pričamo, i tu smo za kurtu i murtu, bitno nam je da nas voli okolina i komšije... A onda naše vreme trošimo na polubitne ljude, jer imamo te potrebe da se dokazujemo drugima (znaci okrenuti drugima), pa onda pati pored nas onaj koji nas treba jer smo mi stalno out and about...
kao prvo hvala na odgovoru :)
Pa rekao je nešto vrlo slično,da ću dobiti sa sadašnjim nevenčanim suprugom sina,i da ćemo se razići kad se Saturn vrati na tačku mog rodjenja,koliko sam razumela oko moje 30.god,da će tu biti proganjanja sa njegove strane i sl.i da će mi sl.muz biti advokat kog ću upoznati na sudu:-O malo sam se tad izbedacila jer nije svejedno kad se tako nešto čuje...mada on je meni vanbračnu zajednicu gledao kroz 5.kuću,a drugi astrolozi kroz 7.kuću kao brak ,pa su rekli skroz suprotno....nisam pametna ...odoh ja sad daleko i od venere i od marsa 😁

Back