Ma da, šta uopšte znači papir, to su izmišljene priče, pa ako ljudi reše da žive u zajednici oni žive u zajednici, gde piše da mora postojati papir?
Sad ćemo još gledati i da li je brak sklopljen u crkvi ili samo pred matičarem a i da li je matičar bio u hotelu ili smo mi išli u Opštinu?
To je skroz nebitno, bezveze je zamajavati se tim stvarima i sitnicama, meni je mnogo bitnije da li će osoba u svemu biti zadovoljna i srećna, a sve ostalo mi je nebitno.
I još jedna bitna stvar:
Kada neko krene preveiše da davi sitnicama i detaljima, to je siguran znak da nema pojma, jer je većina tih opisa univerzalna i može se pripisati svakome, i većina će se u njima prepoznati. To je znak da muti priču detaljima a beži od suštine. O tome najbolje svedoči činjenica da se većina tih detalja ne može videti u natalnoj karti, a ako sumnjate u to, pa ponudite mu natalnu kartu svog psa, i videćete kako ćete divne opise saznati - o svom kućnom ljubimcu!
Jer se iz natalne karte ne može videti da li je u pitanju karta čoveka ili životinje...