N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268

Samo malo, ali samo maaalo ozbiljnije. Trunčica. Pls.
Ili filozofije i slično na temu o filozofijama. Nemojmo i ovde novo kafanče.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je Venera u Jarcu u 2-oj kući(proveriću za kuću, nisam sigurna).![]()
Samo malo, ali samo maaalo ozbiljnije. Trunčica. Pls.
Ili filozofije i slično na temu o filozofijama. Nemojmo i ovde novo kafanče.![]()
Meni je Venera u Jarcu u 2-oj kući(proveriću za kuću, nisam sigurna).
Ne znam šta ti je MC?Je'l misliš na mesec?I meni.
Odlicna pozicija za karijeru posto je u trigonu sa MC ( ako ti je MC u Devici )
Ne znam šta ti je MC?Je'l misliš na mesec?
Meni je podznak, (to je valjda Asc) u škorpiji.Ne, to je vrh 10. polja, pise ti I na natalnoj karti MC. Zenit horoskopa, u zavisnosti od rasporeda kuca nekada je 10 znak od ASC, a nekada moze pasti I u 9. ili 11.
Izmedju ostalog, ovo polje odredjuje I nasu karijeru, jedno je od cetiri ugla, I posle ASC je najsnaznije u karti.
Meni nije,u Blizancima mi je :-DSuma sumarum svima je Venera u jarcu.
Meni nije,u Blizancima mi je :-D
Privilegija je imati jeI?
Kakva je ova Venera a kakav je Mars?![]()
To ne znam, moraću u nastalu da proverim.Da li ti je u kvadratu sa podznakom?
Venera u Blizancima uopste nije losa po mom misljenju, iako tu nema neko dostojanstvo.
Venera voli sve sto je lako, prozracno, neopterecujuce.
Ovo znaju da budu bas zabavne osobe, uvek su za neko cirkulisanje po gradu, druzeljubive, talenti za sve i svasta(Merkur+Venera)
E sad problem nastaje ako ih pretpostavljam neko zeli za sebe, pa skapira da ne moze bas tek tako da ih zadrzi, pa odatle one price da ova Venera sedi na dve stolice, sto ruku na srce moze biti slucaj kod nosilaca ove Ve, ali nije pravilo uopste.
Pa ja evo ne znam:-D Čitam Vaše opise i pokušavam da se pronadjenI?
Kakva je ova Venera a kakav je Mars?![]()
Kao nosilac Ve u blizancima,ovde sam se pronašla, samo u onom delu o garderobi,bolesnik sam za soping i oblačenje:-DIz blizanacke venere nikada nece iznedriti zena, to je vecita devojka, po ponasanju i izgledu. Lozi se na profesore, uziva u slusanju pedagoga i autoriteta koji prenose informacije/znanje... Voli hot chat. Nosi "sve mi boje dobro stoje", brendiranu odecu, dosta gedzeta i slicnih gluposti tipa naocare, nakit, kapa, tasna... Omiljeni film od 15. God zivota, na koji uvek (mozda i jedini) pustim suzu .Skroz pogadja Veneru! Sto se tice sedenja na 2 atolice, moguce, verovatno mora biti podrzano ostatkom karte. U mom slucaju znaci bik/rak dominiraju u odnosu na rastrkanost kojom me venera razvlaci na sve strane
Imas li uvek uradjen manikir?Kao nosilac Ve u blizancima,ovde sam se pronašla, samo u onom delu o garderobi,bolesnik sam za soping i oblačenje:-D
Daaa uvek imam nokte,sređene :-DImas li uvek uradjen manikir?Ogriman turn on Veneri u blizancima su SAKE ! Nije klise. Ako u partneru nadju majstorisu ili masera, to je dzekpot
![]()
Pogledajte prilog 588013
Jedan član foruma,mi je čitao natal i mogu tačnije samo jedan delic natala,i mogu reći da je od svih koji su mi čitali natal ,jedini koji je dosta pogodio za neke stvari,za budućnost ću da vidimImas li uvek uradjen manikir?Ogriman turn on Veneri u blizancima su SAKE ! Nije klise. Ako u partneru nadju majstorisu ili masera, to je dzekpot
![]()
Pogledajte prilog 588013
kao prvo hvala na odgovoruJeste ti Venera u Blizancima u devetoj povezana i sa školom i sa inostranstvom. Verovatno se ložiš na intelektuialce koji znaju sve i svašta...
Ako ti je Venera u Blizancima u devetoj to znači da ti Bik vlada osmom (trudnoća), što znači da ti Venera vlada osmom. Deveta kuća je drugi muž, zato ga je spominjao, i očigledno ga je povezao sa trudnoćom.
Pošto ti je osma povezana sa tom devetom i Venerom, moguće da ti ili taj neko odmah iz razvoda (raskida) ulazite u vezu, ili je čak taj neko uzrok raskida. I verovatno sa tim drugim dolazi do dubljeg povezivanja, deljenja imovine, tj. zajedničkih finansija, i dece. Možda čak i trudnoća u inostranstvu, ili možda to utiče na školu - studije...
Ne znam, komentarišem samo tu Veneru u Blizancima u devetoj.
Venera u trećoj ili Blizancima je slična kao Vaga, sa svima lepo, pričamo, i tu smo za kurtu i murtu, bitno nam je da nas voli okolina i komšije... A onda naše vreme trošimo na polubitne ljude, jer imamo te potrebe da se dokazujemo drugima (znaci okrenuti drugima), pa onda pati pored nas onaj koji nas treba jer smo mi stalno out and about...