Manchester United

dzmrndzavi...:)
maso,bolje ni slucajno!onda ce mnogo biti zvekanja...vucinic ronalda,ti vucinica,''neko'' tebe...:)...salim se...mada,ima slabu facu jer mu tako lako krvari.ili vucinic ima jak lakat.mislim oboje.
donalde,slucajno procitah tvoju poruku jer te je neko citirao...radoznalost je ubila macku...ja radoznala da vidim sta si ti napisao a onda se pokajem...:(
dzmrndzavi...
ti rece da masturbiras na Robinha...?jel' to malo cudno sa obzirom da si musko...?ako si musko,a 51 posto sam sigurna da jesi...
@jeko...da neko zveki malcice ibrahimovica pa mu slomi nosinu...bi li ti bilo zao?pogotovu ako ga je zvekio tvoj zemljak...

dzmrndzavi...:)
maso,bolje ni slucajno!onda ce mnogo biti zvekanja...vucinic ronalda,ti vucinica,''neko'' tebe...:)...salim se...mada,ima slabu facu jer mu tako lako krvari.ili vucinic ima jak lakat.mislim oboje.
donalde,slucajno procitah tvoju poruku jer te je neko citirao...radoznalost je ubila macku...ja radoznala da vidim sta si ti napisao a onda se pokajem...:(
dzmrndzavi...
ti rece da masturbiras na Robinha...?jel' to malo cudno sa obzirom da si musko...?ako si musko,a 51 posto sam sigurna da jesi...
@jeko...da neko zveki malcice ibrahimovica pa mu slomi nosinu...bi li ti bilo zao?pogotovu ako ga je zvekio tvoj zemljak...

A puka mu arkada pa i tebi bi pukla kad bi te neko zveknuo

pa...i to sto kazes.
Ne znam sto svi prave veliku frku oko toga.Desavale su se gore stvari u fudbalu.Meni je jezivije bilo kad su povrijedili Cissea ne znam koji igrac niti u kojoj utakmici.Samo ga je zakacio u klizecem...mene je zaboljela noga kad sam to gledala...

Meni je bilo najgore kad su nokautirali Terija, mislila sam da je gotov tj. ucinilo mi se posto sam kad se to desilo bila na privatnom cas mat. i za 30sec stigle su mi 3 poruke sa textom:"Jeko ubise ti Terija" i onda zamalo da dozivim infarkt, kad sam stigla kuci 3h sam bila nakacena na internet dok nisam cula da mu nije nista. Katastrofa. :-|

@sara...
Da budem iskrena ne bi mi bilo zao za Ibrahimovica,ali je on jedini za kog mi ne bi bilo zao. Ali stvarno.

jeko,svi znaju da obozavas terrya....
btw,@Masin fan, kako ti se cini onaj prelijep gest kad je Nani odbio Tottia(malo ga udario glavom po nozi)koji je htio da mu pomogne?
i tebi je zao Kronalda samo zato sto lijepo izgleda...
a to je ono sto najvise mrzim kod navijaca.

@sara.. Ne mogu da kazem drugacije.. :D
I meni je bilo zao Kronalda, ali ne zato sto lepo izgleda, vec zato sto mi izgleda nekako ranjivo (ako razumes sta mislim). Slazem se da nekada glumi, ali posto je brz desava se da ga bas pokupe kako bi ga zaustavili. To me mnogo nervira, i on nekada stvarno padne ali svi misle da glumi.

Back