- Poruka
- 5.822
.Zato tisina i trazite dozvolu od mene za komentar o mancesteru.
Vecu glupost u zivotu nisam cuo...(Sabane tisina molim te
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Zato tisina i trazite dozvolu od mene za komentar o mancesteru.
)Vecu glupost u zivotu nisam cuo...(Sabane tisina molim te)
Zato si ti tako smiren, vi ste već naučili šta znači ne pobeditiAlex nemoj da se nerviras, izgubili ste prvu utakmicu, nije to toliko strasno, sad ces u decembru da se naviknes
Aj postavi neku sliku. Recimo, kad sutiras penal Smahelu i onu sa dekicom. Ili koju god hoces...mnogi koji na forumu glume neke fanove man.utd.nisu pogledali ni na tv utakmicu mancestera.Gledao sam 8 utakmica man.utd uzivo-mancester,birmingem,rim,zagreb,kijev,milano,glazgov i bec.Dao sam preko 6000 evra za to zadovoljstvo ali nije mi zao.Mancester je moj zivot.Imam preko 60 slika sa igracima man.utd.-hjuz,kol,jork,smajhel,gigs,ronaldo,ferguson,runi,fil nevil,solskjer...imam 8 dresova-original,132 autograma igraca man.utd.,150 slika sa old traforda,imam sliku kako na treningu sutiram penal smajhelu. Ma o mancesteru ne dam nikom nista da kaze.Svi vi ste mala deca za mene sto se tice man.utd.Zato tisina i trazite dozvolu od mene za komentar o mancesteru.
Nervira me
ok videcu da sledeci put ne kazem da te ne bih nervirala.............
Sve vise i vise mi se cini,da pojedinci na forumu, koji BESUMUCNO govore o Mancheste Unitedu(necu o imenima)samo seru,zbog odredjenih igraca npr.Cristiano Ronaldo itd.
tAKODJE,poceli su da navijaju za Man U ove sezone,jer su osvojili titulu.
Postujem i Fergusona,i Man U prije deset godina(mozda manje),ali me nerviraju takvi navijaci.
Kad je Barca osvojila Ligu Sampiona,skoro svi moji poznanici su navijali za nju.A prije toga za Real!!!
Kad je Barca prsnula 3:1 od Villarreala,jedan je rekao:
,,Posle onoga juce--ne.Ne navijam za BArcelonu.Forza Juventus!"
Prije tog gubitka,imao je wallpapere na mobilnom i kompjuteru BArcelone,snimke golova,Messi,Messi i samo Messi,a sad brblja o Juventusu!
Ne moze tako!pONekad je ok promijeniti 2 kluba(mada sam ja protiv i toga),ali navijati za onog ko je u modi...No thanks.
Da me neshvatite pogresno,mislim da je BArcelona solidan tim,napuvan,ali solidan.GLume faule,sto jes' jes' i precijenjeni su,ali je to ipak dobar tim.
Sve vise i vise mi se cini,da pojedinci na forumu, koji BESUMUCNO govore o Mancheste Unitedu(necu o imenima)samo seru,zbog odredjenih igraca npr.Cristiano Ronaldo itd.
Postujem i Fergusona,i Man U prije deset godina(mozda manje),ali me nerviraju takvi navijaci.
Kad je Barca osvojila Ligu Sampiona,skoro svi moji poznanici su navijali za nju.A prije toga za Real!!!
Prije tog gubitka,imao je wallpapere na mobilnom i kompjuteru BArcelone,snimke golova,Messi,Messi i samo Messi,a sad brblja o Juventusu!
Ne moze tako!pONekad je ok promijeniti 2 kluba(mada sam ja protiv i toga),ali navijati za onog ko je u modi...No thanks.
Da me neshvatite pogresno,mislim da je BArcelona solidan tim,napuvan,ali solidan.GLume faule,sto jes' jes' i precijenjeni su,ali je to ipak dobar tim.
a ja bih bas volela da znam na koga si mislila,ja to bas ovde i nisam primetila.................Sve vise i vise mi se cini,da pojedinci na forumu, koji BESUMUCNO govore o Mancheste Unitedu(necu o imenima)samo seru,zbog odredjenih igraca npr.Cristiano Ronaldo itd.
Kako nisi? To su oni što misle da je njihov klub najbolji samo zato što oni navijaju za njega(i obrnuto)i nigde i nema kad tim izgubi, ali kad dobiju ne može se živeti od njih.a ja bih bas volela da znam na koga si mislila,ja to bas ovde i nisam primetila.................
Totalno si u pravu.Kako nisi? To su oni što misle da je njihov klub najbolji samo zato što oni navijaju za njega(i obrnuto)i nigde i nema kad tim izgubi, ali kad dobiju ne može se živeti od njih.
@Donalde,ima takvih Chelsijevih navijaca.Ja nisam jedna od tih.Uzivo znam mene i jos jednoga koji navijaju ze Chelsea i kad gubi i kad dobija(on je jos ludji od mene).

nemoj da pricas da se znas uzivo, ja sebe znam iskljucivo sa televizije
:grin:pa ...?sa neta znam mnoge,ali u STVARNOM ZIVOTU znam...ok glup post!
(sta ste svi brate zapeli,da komentarisete sta god ja kazem)
@Donalde,ima takvih Chelsijevih navijaca.Ja nisam jedna od tih.Uzivo znam mene i jos jednoga koji navijaju ze Chelsea i kad gubi i kad dobija(on je jos ludji od mene).

Ja sebe samo sa Internetanemoj da pricas da se znas uzivo, ja sebe znam iskljucivo sa televizije
:grin:

Kako nisi? To su oni što misle da je njihov klub najbolji samo zato što oni navijaju za njega(i obrnuto)i nigde i nema kad tim izgubi, ali kad dobiju ne može se živeti od njih.
pa ...?sa neta znam mnoge,ali u STVARNOM ZIVOTU znam...ok glup post!
(sta ste svi brate zapeli,da komentarisete sta god ja kazem)