Manchester United

e ovako...da se malo ubacim i u ovu temu :)
iskreno,man u mi je najmrzniji engleski tim...Volim svaki drugi tim u Premijer ligi...ali man u...nepodnosim.
toliko mi je bilo zao kad je roma ovaj put izgubila...mada,man u je definitivno kvalitetan tim,a svi igraci iz napada i veznog reda su dobri(giggs je neprecizan).
Uvijek sam pljuvala tog ronalda...nikad mi se nije svidjao zvala sam ga Beckham II...ali vidjela sam ga kako igra...svaki se put uplasim kad ga vidim sa loptom,kad manchester igra protiv tima koji volim.
Nani je kreten.Obicna kretencina...nije on los fudbaler,uopste,ali toliko netolerantan i antipatican da mi se gadi...Kako je udario glavom Tottia koji je legenda Rome,italije i fudbala uopste...
Sta je Nani umislio da je?
O Shea je apsolutni idiot.Ne mogu da opisem koliko ga malo cijenim.
To je to.To je moje misljenje o Manchester United-u...

Kerik van terena minimum mesec dana

Fudbaler Mančester Junajteda Majkl Kerik odsustvovaće sa terena četiri do šest nedelja, pošto je slomio lakat. Kerik je odigrao celu utakmicu sa Romom u Ligi Šampiona, ali je kasnijim pregledom utvrđen prelom u laktu.

Kerik se tako pridružio Ovenu Hargrivsu, Edvinu Van der Saru, Mikaelu Silvestru, Park Ji-Sungu i Benu Fosteru na listi povređenih igrača.

Junajtedu predstoje susreti sa Viganom, Aston Vilom, Arsenalom, Blekburnom i Dinamom iz Kijeva u kojima će biti bez dvojice centralnih igrača srednjeg reda.

ne volim ni ja italijane...
samo romu :D...mozda jer mi se svidja to sto su brzi...don't know...mozda zbog vucinica...don't know...mozda zbog tottia...don't know...a mozda zbog svega gore pomenutog...to ce biti najvjerovatnije.
Super je bilo kako je vucinic zvekio Kronalda.
kaze da nije namjerno...ne znam...ali je bilo tako dobro gledati kako krvari :D...nisam li kvarna?mada kad su ga jednom oborili u istoj utakmici mislim da je zamalo zaplakao!

a priznaj,kad bi ti krvarila volela bi da te sto vise ljudi gleda i da im bude zao,jel tako? ti si jedna od onih psiholoskih tipova(osoba naravno) koji kad su u bedaku pokusavaju sto vise ljudi da povuku za sobom,a? :D

btw ova babusara je ostrascenija od svih muskih na ovim temama :lol:

a priznaj,kad bi ti krvarila volela bi da te sto vise ljudi gleda i da im bude zao,jel tako? ti si jedna od onih psiholoskih tipova(osoba naravno) koji kad su u bedaku pokusavaju sto vise ljudi da povuku za sobom,a? :D

btw ova babusara je ostrascenija od svih muskih na ovim temama :lol:
Nisam. Ne priznajem. :D
Ma ni ja ne volim nesto Kronalda,ali ga ne mrzim toliko (u stvari ne mrzim ga uopste) da bi volela da ga gledam kad krvari.

Back