nikolina90
Aktivan član
- Poruka
- 1.944
uzas a ko je ovaj sto ga je udario da ga razbijem???
Mirko Vucinic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzas a ko je ovaj sto ga je udario da ga razbijem???
Mirko Vucinic
@Masin fan
Posto volis Kristijana, kupi novi HELLO! imas njegovu pricu na 5 strana + poster. Lepo je procitati pricu. Sve mi se vise cini da je i kao osoba dobar, ne samo kao fudbaler.

...salim se...mada,ima slabu facu jer mu tako lako krvari.ili vucinic ima jak lakat.mislim oboje.
dzmrndzavi...
maso,bolje ni slucajno!onda ce mnogo biti zvekanja...vucinic ronalda,ti vucinica,''neko'' tebe......salim se...mada,ima slabu facu jer mu tako lako krvari.ili vucinic ima jak lakat.mislim oboje.
donalde,slucajno procitah tvoju poruku jer te je neko citirao...radoznalost je ubila macku...ja radoznala da vidim sta si ti napisao a onda se pokajem...
dzmrndzavi...
ti rece da masturbiras na Robinha...?jel' to malo cudno sa obzirom da si musko...?ako si musko,a 51 posto sam sigurna da jesi...
@jeko...da neko zveki malcice ibrahimovica pa mu slomi nosinu...bi li ti bilo zao?pogotovu ako ga je zvekio tvoj zemljak...
jeko,svi znaju da obozavas terrya....
btw,@Masin fan, kako ti se cini onaj prelijep gest kad je Nani odbio Tottia(malo ga udario glavom po nozi)koji je htio da mu pomogne?
i tebi je zao Kronalda samo zato sto lijepo izgleda...
a to je ono sto najvise mrzim kod navijaca.
U tom slučaju pretpostavljam da ga voliš jer je bio odličan đak u školiodkud znas da ja njega volim samo zato sto je lep???
U tom slučaju pretpostavljam da ga voliš jer je bio odličan đak u školi![]()
dzmrndzavi...
dzmrndzavi...
ti rece da masturbiras na Robinha...?
zar nisi ti musko...?i na makelelea jos od od pre neke 2 godine,kad je teri izjavio kako doticni ima kitu ko konzervu pive,a ja teriju verujem ko bratu.
verovatno ga ovaj stimulise svaki put pre pocetka utakmice:shock:

Bravo!!!zar nisi ti musko...?
zar nije to ''malkice'' cudno...?
A MAKELELE JE MENI OMILJEN IGRAC...!