Manchester United

em25sq7.gif
Manchester U. 4 - 1 Middlesbrough

3' [1 - 0] Nani
6' [1 - 1] J. Aliadiere
33' [2 - 1] W. Rooney
55' [3 - 1] C.A. Tevez
85' [4 - 1] C.A. Tevez

Za sve navijače Mančester Junajteda sam pronašao jednu "slatku" sličicu. :mrgreen:
(Sad će navijači Arsenala i Čelzija da se pobune. :lol: )
Od svih najviše simpatišem Arsenal, ali sličica je neodoljiva. :)

Prilozi

• ManchesterUnited.gif
    ManchesterUnited.gif
    28,4 KB · Pregleda: 12
mnogi koji na forumu glume neke fanove man.utd.nisu pogledali ni na tv utakmicu mancestera.Gledao sam 8 utakmica man.utd uzivo-mancester,birmingem,rim,zagreb,kijev,milano,glazgov i bec.Dao sam preko 6000 evra za to zadovoljstvo ali nije mi zao.Mancester je moj zivot.Imam preko 60 slika sa igracima man.utd.-hjuz,kol,jork,smajhel,gigs,ronaldo,ferguson,runi,fil nevil,solskjer...imam 8 dresova-original,132 autograma igraca man.utd.,150 slika sa old traforda,imam sliku kako na treningu sutiram penal smajhelu. Ma o mancesteru ne dam nikom nista da kaze.Svi vi ste mala deca za mene sto se tice man.utd.Zato tisina i trazite dozvolu od mene za komentar o mancesteru.

mnogi koji na forumu glume neke fanove man.utd.nisu pogledali ni na tv utakmicu mancestera.Gledao sam 8 utakmica man.utd uzivo-mancester,birmingem,rim,zagreb,kijev,milano,glazgo v i bec.Dao sam preko 6000 evra za to zadovoljstvo ali nije mi zao.Mancester je moj zivot.Imam preko 60 slika sa igracima man.utd.-hjuz,kol,jork,smajhel,gigs,ronaldo,ferguson,runi,f il nevil,solskjer...imam 8 dresova-original,132 autograma igraca man.utd.,150 slika sa old traforda,imam sliku kako na treningu sutiram penal smajhelu. Ma o mancesteru ne dam nikom nista da kaze.Svi vi ste mala deca za mene sto se tice man.utd.Zato tisina i trazite dozvolu od mene za komentar o mancesteru.

Vau, sad si ti neka ultra faca :roll: :roll:
Shvatili smo.Imaš para na bacanje(čim daješ 6000€ na utakmice bez problema), poznat si među igračima Mančestera, imaš 530395 slika sa njima i toliko autograma. Jeo si iz iste kašike iz koje je jeo Ferguson pre 15 godina i 8 meseci... :roll: Verujem da smo mi svi zadivljeni!

pa mislim sta reci Ronaldo...pa ocekivalo se to od njega........
Da li je to jedino što umeš da kažeš kad taj šaban da gol?

mnogi koji na forumu glume neke fanove man.utd.nisu pogledali ni na tv utakmicu mancestera.Gledao sam 8 utakmica man.utd uzivo-mancester,birmingem,rim,zagreb,kijev,milano,glazgov i bec.Dao sam preko 6000 evra za to zadovoljstvo ali nije mi zao.Mancester je moj zivot.Imam preko 60 slika sa igracima man.utd.-hjuz,kol,jork,smajhel,gigs,ronaldo,ferguson,runi,fil nevil,solskjer...imam 8 dresova-original,132 autograma igraca man.utd.,150 slika sa old traforda,imam sliku kako na treningu sutiram penal smajhelu. Ma o mancesteru ne dam nikom nista da kaze.Svi vi ste mala deca za mene sto se tice man.utd.Zato tisina i trazite dozvolu od mene za komentar o mancesteru.

Koja je ovo enciklopedija gluposti :lol:

Back