Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На крају су нас коштале слабости у централном делу средине терена. Ту "филтер" није функционисао и ово је логичан исход. Под хитно набавити два централна везна!
Шта да се ради али зато је број 19 ту!![]()
Bog.fantastican igrac...
Mislim da se Fergi jede od muke sto nije stavio Nanija od pocetka,umesto indisponiranog i nervoznog Valensije...
Bez uvrede, ali lako je biti general posle bitke. U poslednje vreme Valensija je u boljoj formi. Ko je znao da ce veceras odigrati lose? Ja nisam, i ja bih izveo istu prvu postavu kao i Fergi. Ako si ti znao onda svaka cast
Nisam ja zaboga ni rekao da sam znao da ce Valensija odigrati tako lose.Ova moja konstatacija je vise bila u polu-saljivom tonu
Meni je Nani jedan od omiljenih igraca u Junajtedu,tako da...![]()
Ne shvatam foru...protiv Barse igra sa dva centralna vezna i dva napadaca...pa mamu mu ebem valjda zna da niko Barsu nemoze da nadigra i da treba da pojaca vezu....koj ce mu moj dva napadaca kada su neupotrebljiva...![]()
Ferguson je hteo da Junajted igra svoju igru, a ne da se prilagodjava protivnickoj. Jer ako se zatvoris protiv Barse skoro sigurno primas bar jedan gol, a ne dajes nijedan. Svaka cast na hrabrosti ali ovaj put nije proslo. Jedino je dosad Hiddink uspeo da nadigra Gvardiolu i ovu generaciju Barselone...
Mislim da si zaboravio Murinja i Inter prosle sezone,oni su to jedini uspeli![]()
Slazem se...Isli bi s konja na magarca..Sve više se čuje da ćemo da kupimo Modrića...Čini mi se da bi to bio promašaj decenije...
http://www.mondo.rs/s208239/Zabava/Zvezde_i_tracevi/Gigs_varao_zenu_i_sa_snajkom.htmlKruzi glasina da je Gigs "u vezi" sa zenom svog brata vec 8 godina...