Manchester United

На крају су нас коштале слабости у централном делу средине терена. Ту "филтер" није функционисао и ово је логичан исход. Под хитно набавити два централна везна!

Шта да се ради али зато је број 19 ту! :per:

Čeka nas veoooma zanimljiv prelazni rok, to je sigurno.

Bog.fantastican igrac...

Potpis, sta drugo... Po meni oduvek najbolji igrac u Junajtedu. Isto kao sto mi je Kujt najbolji igrac Liverpula. Trci citavu utakmicu, bori se za svaku loptu... sto se kaze "zaradi svaki cent"

Mislim da se Fergi jede od muke sto nije stavio Nanija od pocetka,umesto indisponiranog i nervoznog Valensije...

Bez uvrede, ali lako je biti general posle bitke. U poslednje vreme Valensija je u boljoj formi. Ko je znao da ce veceras odigrati lose? Ja nisam, i ja bih izveo istu prvu postavu kao i Fergi. Ako si ti znao onda svaka cast

Bez uvrede, ali lako je biti general posle bitke. U poslednje vreme Valensija je u boljoj formi. Ko je znao da ce veceras odigrati lose? Ja nisam, i ja bih izveo istu prvu postavu kao i Fergi. Ako si ti znao onda svaka cast

Nisam ja zaboga ni rekao da sam znao da ce Valensija odigrati tako lose.Ova moja konstatacija je vise bila u polu-saljivom tonu :D
Meni je Nani jedan od omiljenih igraca u Junajtedu,tako da...;)

Ne shvatam foru...protiv Barse igra sa dva centralna vezna i dva napadaca...pa mamu mu ebem valjda zna da niko Barsu nemoze da nadigra i da treba da pojaca vezu....koj ce mu moj dva napadaca kada su neupotrebljiva... :dash:

Ferguson je hteo da Junajted igra svoju igru, a ne da se prilagodjava protivnickoj. Jer ako se zatvoris protiv Barse skoro sigurno primas bar jedan gol, a ne dajes nijedan. Svaka cast na hrabrosti ali ovaj put nije proslo. Jedino je dosad Hiddink uspeo da nadigra Gvardiolu i ovu generaciju Barselone...

sa dva centralna vezna niko nemoze da dodje do svoje igre protiv Barse...
ne razumem ulogu drugog napadaca kada se zna da taj tim nece da ima 40% posed...hernandez napolje a onaj smrad Flecer unutra je trebo...
4-5-1 sa time sto su dva centralna malo ispred stopera (Flecer i Kerik)...
zadnja linija na 20 metra od gol...pa nek igra Barsa ako moze na tolko malecak prostor...
u sredinu sa Parka da igraju zonu i da nedozvoljavaju Barsi da igra unutra vec po bokovima...a po bokovima se napadi zavrsavaju centarsutom a ovija malecki olosi nemogu nista pored Vidica i Ferdinanda a pogotovo onaj van der sar sto kupi te lopte....onaj fergi ko da je nenormalan...

Ferguson je hteo da Junajted igra svoju igru, a ne da se prilagodjava protivnickoj. Jer ako se zatvoris protiv Barse skoro sigurno primas bar jedan gol, a ne dajes nijedan. Svaka cast na hrabrosti ali ovaj put nije proslo. Jedino je dosad Hiddink uspeo da nadigra Gvardiolu i ovu generaciju Barselone...

Mislim da si zaboravio Murinja i Inter prosle sezone,oni su to jedini uspeli;)

Sto se tice finala,potpuno zasluzena pobeda Barse.Navijao sam za Manu,ali veceras su stvarno odigrali katalonci:worth:

Lako je naravno biti general posle bitke,ali mislim da je Ferguson pogresio u tome sto nije stavio Nanija od pocetka.I vezni red je doneo prevagu,Manceser mora da pazari veziste,jednostavno Gigs u Skols su svoje odigrali...

Не бих да паметујем, ал мислим да је требало да покуша као против Арсенала у ФА купу ове године, са близанцима испред одбране. Тада су, чини ми се надиграли Арсенал. Такође, сматрам, да је Чича био промашај вечери, уз Валенсију...

ПОЛ СКОЛС СЕ ПОВЛАЧИ! Остаје у клубу као члан стручног штаба. Можда га Ферги припрема за наследника.

Након Герија Невила напушта нас још једна легенда, вероватно најбољи везњак Енглеске у последњих 20 година! Од те генерације у клубу је остао још само Гигс. Током лета у оквиру припрема треба и њему организовати опроштајни меч на Олд Трафорду са неким од великана.

Нови централни везни(заправо двојица) је сада потребнији више него икада.

Junajted prodaje Nanija Realu?

Nani bi mogao da napusti Mančester Junajted ovog leta, pošto navodno klub ne želi da mu poveća platu sa 70.000 funti nedeljno. On je u martu prošle godine potpisao novi ugovor, ali sada želi da bude plaćen kao najveće zvezde ekipe.

Ukoliko Junajted dovede Ešlija Janga za 15 miliona funti, Naniju bi mogla da bude uručena ispisnica. Tako bi se stvorio višak krila, posebno po desnoj strani, a Madriđanima treba igrač na toj poziciji.

Portugalski krilni fudbaler je nezadovoljan jer nije bio u postavi Junajteda u finalu Lige šampioma. Ferguson je tada na bokovima koristio Parka i Valensiju, što se nije svidelo Naniju koji je bio standardan ranije u sezoni.

Nanijeva cena je 40 miliona funti.

Sportske.net

Back