Manchester United

22549717240430614844010.jpg

Нисам могао да одолим, 'еби га! :mrgreen:

Да се ми вратимо на земљу...Блекбурн нас чека сутра. Нама треба бод за титулу али до њега нећемо доћи нимало лако. Не треба да нас завара то што су мало изнад зоне испадања, у последњем колу их чека директан сусрет са Волвсима тако да не могу нимало да буду спокојни. У овом делу сезоне лакше је добити екипу из средине табеле него оне са дна, а ако се има у виду да генерално на гостовањима ове сезоне не пружамо Бог зна какве партије, јасно је да посао ни из далека није завршен.

Да не мрачим, бољи смо и Ферги није тип који дозвољава опуштања и свирања клинцу. Треба само да не упаднемо у њихов ритам лупања лопте и трчања, да смиримо ритам и успех неће изостати.

CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!
CHAMPIONS!!!!

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

"Више среће него памети" отприлике описује данашњу утакмицу...На лето морамо два голмана да тражимо, Кушчак нас умало није скупо коштао. Убацио је несигурност у цео тим. Пенал, руку на срце, можда и није морао да свира, али када сам видео Рунија да узима лопту био сам спокојан јер је он био један од ретких који је заслужио прелазну оцену до тог тренутка. Остало је била ствар рутине.

Честитке свима. Нико нам грам шанси није давао поред "свемоћног Челзија" и "пребогатог Ситија" али када су они правили планове заборавили су на један детаљ: ми смо Манчестер Јунајтед! :worth:

Против Блекпула омладинци, резерве и лева сметала(свака сличност са Дароном Гибсоном је намерна), не смеју се ризиковати повреде пред Вембли.

Pa sto nagrdi Gibsona covece :lol:

Covek solidno igra, napravice Fergi nesto od njega. Kad je uspeo od Flecera i O'Shea vala ce i od njega.

Odigra on ponekad solidno...ali većinu puta je samo 11. igrač koji ništa ne radi.
Primi loptu i vrati je Vidiću ili Ferdinandu. Stalno tako.

Ali npr. zadnju tekmu koju je igrao, tj. protiv Šalkea...odličan je bio.
Bilo kako bilo, nadam se da ovo ljeto dovodimo jednog centralnog veznog :mrgreen:

Hocu sliku Vidica sa sampionskim trofejem ! :D

19thtitlecominghome_423601.jpg

Cestitam na tituli djavoli:ok: Fergi je neunistiv svaka mu cast:worth:

Moram da istaknem Vidica kao motor ekipe ove sezone:worth:
Ne da je opravdao ulogu kapitena nego nemam reci:worth::worth::worth:

Ubedljivo najbolji stoper na svetu,sad kad sam procitao da ga porede sa Silvom na temi o Milanu,a jedan cak kaze bolji Silva od Vidica:rotf: Vic godine:lol:

Nemanja je klasa iznad,vec traje godinama i toliko toga je osvojio,svaka mu cast!

Pohvalio bi takodje Runija koji je davao izuzetno bitne golove,kao i neverovatnog Cicarita:worth: Kako je Fergi nanjusio talenat i doveo ga za male pare..

Nadam se da dobijate finale Lige sampiona,pa ako Bog da Nemanja visoko podigne pehar LS:)

Ферги забрањује Твитер.

"Да будем искрен ја то не разумем. Није ми јасно зашто би се неко уопште бавио стварима попут Твитера. Одакле вам уопште времена за тако нешто? Има милион паметнијих ствари које може да радите у животу и беу Твитера. Идите у библиотеку, прочитајте неку књигу", поручио је Фергусон својим играчима који су се навукли на коришћење ове друштвене мреже.

Ферги, бре, много си остарио! :mrgreen: Једино бих хтео да кажем да је по мени Руни поступио исправно што је заказао тучу са оном будалетином. Мука ми је од хулигана са тастатуре и крајње је време да један од њих добије лекцију за пример осталима.

Иначе, осим Рунија, из редова "ђавола" своје профиле на Твитеру имају Рио Фердинанд и Мајкл Овен, док је Гибсон свој избрисао само два дана пошто га је отворио, због увредљивих порука на његов рачун.

Одмах да демантујем да имам било какве везе са овим. Кунем се да немам Твитер. :mrgreen:

Back