Manchester United

MUTD - pravi primer kako treba da funkcionise klub, smena generacija je dolazila polako ali bez rezultatskih kriza, sta vise. Tek ocekujem pravu dominaciju djavola.

Dobro, prava smjena generacija se dogodila malo ranije, tj. bilo je rezultatske krize...Ne tako davno ManUtd je bio 4. u grupi u LŠ.
Samo što je smjena generacija podrazumjevala da Gigs, Skols, Nevil postaju dio rotacije umjesto nedodirljivih u prvih 11...

Inače, čudim se da Man Utd nije uopšte zainteresovan za Montoliva, jer ga realno mogu za (uslovno) male pare dovesti, a odličan je igrač...
Mada, pitanje je kako bi se on snašao u engleskom fudbalu, pa možda tu treba tražiti odgovor.

Demonstracija sile danas protiv Arsenala.

122594227_0.jpg

Poslednja izmena:
Prva stvar, tema je Mancester.

Druga stvar, nema vise upotrebe tih slova na forumu.

U pravilniku lepo pise:

Šta je zabranjeno:

- postavljanje sadržaja koji nisu na srpskom ili engleskom jeziku

Hrvatski i bosanski jezik su izuzeci jer imaju ista slova, istu sintaksu i preko 95% istih reci kao i srpski.

Poslednja izmena:
Prva stvar, tema je Mancester.

Druga stvar, nema vise upotrebe tih slova na forumu.

U pravilniku lepo pise:

Hrvatski i bosanski jezik su izuzeci jer imaju ista slova, istu sintaksu i preko 95% istih reci kao i srpski.

Meni i jeste tema Mancester...ali neki traže namjerno drugu temu;)

Zašto bi to bili izuzeci?(imaju ista slova, ali nemaju iste riječi; a engleski nema ni ista slova) Dok me razumijete, to nije problem(kad me ne razumijete, tu sam da objasnim)... Problem može da bude samo sujeta... Jer se već duže vrijeme moj jezik koristi na drugim podforumima...

Poslednja izmena:
Ovo do sad i jeste bilo...jer nijesu uzimali sve faktore u obzir...
Tada nijesu bili isti vlasnici...
Tada je igrao Kantona...
Tada su imali kapitena kojeg danas nemaju...Kina...
Tada je igrao Bekam...
Tada su Gigs i Skols bili djecaci pri ovome sto su danas...
Tada je igrao Kristijano...
Tada je Ferguson imao 10 godina manje...

Vrijeme prolazi a malo je dobrih novih stvari...

Nijesam ja covjek koji ce da udara glavom u zid...i da prica da ce oni ispasti iz lige... Ali da vrlo lako moze da se desi da ne izadju u Evropu...e to moze... A ako se to desi 2 puta u nizu...bogomi mrka kapa...

Vidjecemo sta vrijeme nosi... Ipak nijesam prorok:D
Ko je vama rekao da se uopste i borite za titulu? Vi se borite za Ligu sampiona...
Tabela otkriva trenutno stanje bodova...ali ne otkriva za sta se borite... Zato ste vi i umislili da se borite za titulu...
Bolje bi bilo da pogledate svoju igru...;)
Veliki sarmeri, sta ste vi osvojili prosle sezone a sta mi? Kad pricas, pricaj sa nekim pokricem...
Samo me ti zavitlavaj...z:mrgreen: Znam ja odlicno sta pricam...
Podsjeticu te da ste ispali iz Karling kupa...tako da ove godine nista od trofeja...:D
Kad ono na kraju:
http://3.***************/-Ar6LZIhZeZI/Td5BwZchlLI/AAAAAAAAAJ4/LAkXhGke8e0/s1600/manchester+united+19+titles+vidic.jpg

Zato razmisli kada ove sezone budeš dolazio da prosipaš gluposti na ovoj temi...možda vas opet urekneš :(

Boga pitaj šta je tebi tema, pošto pričaš o nekom klubu koji se bori za ulazak u Evropu...za te diskusije ovo nije tema :mrgreen:
Zašto bi to bili izuzeci?(imaju ista slova, ali nemaju iste riječi; a engleski nema ni ista slova) Dok me razumijete, to nije problem(kad me ne razumijete, tu sam da objasnim)... Problem može da bude samo sujeta... Jer se već duže vrijeme moj jezik koristi na drugim podforumima...
Opušteno za to, moderatori odavno ne 'ebu pravilnik ni 2%, ne samo na ovom pdf-u.
Zato i može da se piše šta god ko hoće i kako god hoće.

Tako i ti možeš da koristiš jezik star godinu dana manje više :lol:

Pisi ti svojim jezikom slobodno, ali nemoj da koristis ta slova. Na primer, ni Srbima ne brane na hrvatskim forumima da pisu ekavicom, ali ne verujem da im dozvoljavaju cirilicu.
Znaci umesto "śećanja", napisi "sjecanja" ili kako vec. Ne znam sto ti je problem to odjednom, kad si 5+ godina pisao tako.

I da se vratimo na temu.

Back