gost 261067
Primećen član
- Poruka
- 581
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel postoji neka razlika izmedju ovih amova, i koja je bolja varijanta za kupiti?
am se ne koristi za maltezera...
Ma ja sve razmisljam da ne uzmem ogrlicu kao da je ne bi davila, pogotovo na pocetku..al nisam pametna![]()
nova frizurica
- - - - - - - - - -
goco i kamenicvet zasto kad otvorim moj profil izlazi sta vi pisete...Liči na pudlu sa neobrijanom njuškicom.![]()
goco i kamenicvet zasto kad otvorim moj profil izlazi sta vi pisete...
a jooooj milion poruka... evo i par od bomide sam videla.... najvise gocinih....
goco i kamenicvet zasto kad otvorim moj profil izlazi sta vi pisete...
a jooooj milion poruka... evo i par od bomide sam videla.... najvise gocinih....
To je zbog frizure, ali slatka je i tako, malo iznegujte dlaku pa kad poraste biće opet maltezer.Gledam savine slike..pa moja Luna vise lici na pudlu![]()
Nadam se da ce sada biti bolja.
Preporucila mi je gromrer, da stavljam po kasicicu ribljeg ulja u hranu, zbog suve dlake, i hranu hypoallgenic royal canin.. da li neko ima iskustva sa ovo dvoje?
Luna obozava ove granule, mada su i skuplje dosta...:/
Srecan novi friz. sad je opet kao stence))
dogloversgold nisam primetila nesto u pet shopu, ali cu obratiti paznju.. oko 3kg mi pojede otprilike granula ja msm mesecno.. a ovi veci psi usput jedu sta stignu i nista im ne falia kad je samo na granule, jadni vlasnici .
a sto se tice jabukovog sirceta, neko stavlja u hranu, neku na dlaku, javi onda rezultate, i ja cu pokusati.![]()
plisana igračkica <3 <3 <3 goco da li je ist frizer kao prosli put.... nije ista frizura pa zato pitam...