Maltezer

Ma ja sve razmisljam da ne uzmem ogrlicu kao da je ne bi davila, pogotovo na pocetku..al nisam pametna ;)

Ovo svaki novopečeni vlasnik maltezera pomisli, ali zaobiđi u širokom luku, da ne ponavljaš grešku mnogih koji su to pokušali, samo lepa tanka ogrlica, za maltezere , može sa nekim cirkončićem naravno sa unutrašnje strane da je glatka da ne bi dlaku čupala i uživajte. ;)

goco i kamenicvet zasto kad otvorim moj profil izlazi sta vi pisete...:think:

a jooooj milion poruka... evo i par od bomide sam videla.... najvise gocinih....

Jasmina to je nova opcija Moje aktivnosti gde ti se prikazuju poruke svih tvojih prijatelja. Postoji ta opcija mislim desetak dana ali od jutros ideš u nju čim otvoriš profil, pre si videla poruke posetilaca.

Nadam se da ce sada biti bolja.
Preporucila mi je gromrer, da stavljam po kasicicu ribljeg ulja u hranu, zbog suve dlake, i hranu hypoallgenic royal canin.. da li neko ima iskustva sa ovo dvoje?
Luna obozava ove granule, mada su i skuplje dosta...:/

Nadam se da ce sada biti bolja.
Preporucila mi je gromrer, da stavljam po kasicicu ribljeg ulja u hranu, zbog suve dlake, i hranu hypoallgenic royal canin.. da li neko ima iskustva sa ovo dvoje?
Luna obozava ove granule, mada su i skuplje dosta...:/

Meni se royal nije pokazao, iako je neke od vrsta rado jela, do sad mi se najbolje pokazala hrana dogloversgold, bez žitarica a od dodataka Wild salmon oil od Nutrivet-a. Ako ti je grumerka preporučila royal i riblje ulje, ne škodi da probaš jer oni imaju baš dosta iskustva što se tiče malih rasa koje su im svakodnevno u rukama. Hrana za maltezera koliko god da košta nije skupa, jer na mesečnom nivou to je smešna cifra, i nemojte nikad štedeti na hrani, jer što kvalitetnije jede to je zdraviji i ima bolju dlaku. Juče sam srela u Pet centru dva momka koji kupuju na džak royal za rotvajlere, šta misliš kad će naši psi pojesti ono što njihovi jedu samo za jednu godinu? :)

Mrca je baš lep. :)

Čvrga za ošišanka Mrcu
Poslednjih mesec i nešto jače i Munja jede dogloversgold,i jako sam zadovoljna, a i on. Stavljam mu u vodu kasicicu jabukovog sirceta ,i primecujem promene u bojenju dlake ispod ociju.Kad prodje još neko vreme , javljam da li deluje ili sam to umislila.---

Srecan novi friz. sad je opet kao stence :)))

dogloversgold nisam primetila nesto u pet shopu, ali cu obratiti paznju.. oko 3kg mi pojede otprilike granula ja msm mesecno.. a ovi veci psi usput jedu sta stignu i nista im ne fali :) a kad je samo na granule, jadni vlasnici .

a sto se tice jabukovog sirceta, neko stavlja u hranu, neku na dlaku, javi onda rezultate, i ja cu pokusati. :)

Srecan novi friz. sad je opet kao stence :)))

dogloversgold nisam primetila nesto u pet shopu, ali cu obratiti paznju.. oko 3kg mi pojede otprilike granula ja msm mesecno.. a ovi veci psi usput jedu sta stignu i nista im ne fali :) a kad je samo na granule, jadni vlasnici .

a sto se tice jabukovog sirceta, neko stavlja u hranu, neku na dlaku, javi onda rezultate, i ja cu pokusati. :)

Mrvica pojede oko kg granula..Doduše ja mu mešam s paštetom i još sve što ižicka od nas :lol:

Postovani ljubitelji maltezera, MOLIM VAS za pomoc!
Pratim ovaj forum vec neko vreme, pazljivo citam sve sto pisete, medjutim nisam nasla resenje za svoj problem. Odlucila sam se da kupim maltezera, ali u oglasima sam pronasla samo mesance koji se nazivaju maltezerima, naletela sam na svercere, navodne uzgajivace... Kontaktirala sam dobre uzgajivacnice, medjutim oni imaju samo stence za 800 do 1500 e, koji se izlozbenog tipa, (protiv cega nemam nista protiv, osim sto mi je to malo preskupo u ovom trenutku). Meni treba pas za kucu, nemam ambicije da ga vodim na izlozbe, ali mi jeste vazno da to bude cistokrvni maltezer, a ne mesanac. I da skratim pricu, izbor se sveo na 2 mogucnosti: ili da kupim kuce za 300e koji je mesanac ili da kupim kuce od 1000e da bih bila sigurna da je to zaista maltezer.
Da li je moguce da ne moze da se kupi cistokrvni pas, ne-izlozbenog karaktera, po ceni do 500 e koliko sam spremna da odvojim?
Znam da je reklamiranje na forumu strogo zabranjeno, ali molim vas da mi posaljete kontakte nekih proverenih odgajivacnica.
Hvala!

Back