Maltezer

Evo ovako

krzneniskafander1.jpg
:)
Ovo je jedan od tvojih, znaci izgleda da si kopirala samo LINK a trebas DIRECT link

Kupila sam i ja Širli neku kabanicu i duksericu u Lilly dog design butiku. Obično obuče džemper, pa preko kabanicu kada je sneg ili vlažno vreme.
Baš iz razloga što u Lilly dd može da se proba smo i kupili. Malo mi je bezveze da naručujem, pa možda da visi ili šta god već .. Baš vam je lepa kabanica :)

I izvinjavam se na mešanju Popi i Tezi :)

Ona iz kafica je u banji posle besomucnog jurenja golubova,bila je zaista umorna ko "pas". :zcepanje:Na labuda je isto kidisala,srecom da ga nije iznervirala, jer da je pojurio ,mislim da bi mu kuca izgubila toliko samopouzdanje.:zcepanje:

Nije ofarbana. Popravi monitor. Ovo plavo je masnica.
Bila je kod moje sestre dva meseca a ona ga je "cesljala" cetkom za kosu i njoj je izgledao super ali kad sm ga video, dlaka do koze se sva umrsila pa smo morali da preduzmemo drasticne mere. Porasce dlaka njoj brzo, ne plasim se ja toga. Sad ga cesljamo svaki dan.

Ma porašće, još je to i bebeća dlaka,puno više se i mrsi. Videla sam u salonu jednog ošišanog maltezera,strašno se stideo i krio sve vreme,ali šta je tu je,važno je da će od sad imati pravi tretman.:bye:

Dragi moji. Munja je počeo da jede zemlju.Sada jede Hills ,a tamo piše da mu sem vode i te hrane nista drugo ne treba.Da li mu ipak nešto fali od minerala ili vitamina ?
* Kamenicvete -nece da jede Bento Kronen koji sam mu pomesala sa Hilll s-om.Od kako jede ovu hranu ima 5-6 stolica, a ranije je imao oko 3.Da li je to ok?Malo se i ugojkio.
* Melita 33- poslusaj savet gagasf i lavicazar.Nemoj se zbog 100 evra zaletati.
Pozdrav svima, Bomida!

Poslednja izmena:
Dragi moji. Munja je počeo da jede zemlju.Sada jede Hills ,a tamo piše da mu sem vode i te hrane nista drugo ne treba.Da li mu ipak nešto fali od minerala ili vitamina . Kamenicvete -nece da jede Bento Kronen koji sam mu pomesala sa Hilll s-om.Od kako jede ovu hranu ima 5-6 stolica, a ranije je imao oko 3.
Da li je to ok?Malo se i ugojkio.
Melita 33- poslusaj savet gagasf i kamenogcveta.Nemoj se zbog 100 evra zaletati.
Pozdrav svima, Bomida!

Kome pricas i od koga trazis savet:lol:?
Odgovorile smo joj samo gaga i ja kamenicvet nije;)
Pa da nisi mozda pomesala kamenicvet i mene:)

Lavice, opet brzash, procitaj sta je BOMIDA napisala.

Bomida, fali sigurno nesto u ishrani, cim jede zemlju. Mozes mu dati jogurt, jabuke, banane, zivo zumance, maslinovo ulje, mlad sir... shargarepu, govedju supicu, pirinac, palentu
Probaj da mu jos nesto uvedes u ishranu, nece mu skoditi sigurno, a mozda ce te resiti problem.
Hills je odlicna hrana, ali njemu ocigledno ne pruza sve sto mu je neophodno.

Da li neko prodaje stenad maltezera za 150 evra?

za te pare neces sigurno naci maltezera.
Mozda nesto sto lici na maltezera ili u krajnjem slucaju mneko stene koje ima diskvalifikacione mane (lose zubalo, bez jednog testisa, sumnjiv je neki od roditelja...). Takvi se stenci na oglasima nude bez papira i za te pare. Moj ti je savet da sa kupovinom sacekas dok ne skupis novac ili da kupis neku jeftiniju rasu.

Bomida odgovorih ti na pp,da ne pisem i ovde. :)
Melita ,ako si u mogucnosti dodji na izlozbu pasa 6.3.2011. Beograd i pogledaj uzivo sta su zaista maltezeri,koji od njih osvajaju nagrade ,a ciji vlasnici se samo blamiraju svojom pojavom,tako ces najbolje znati sta zapravo zelis,jer od svakog nazovi maltezera ne izraste bas uvek ono sto se ocekuje. Ne mislim da ti je stalo do izlozbenog psa vec da zelis samo ljubimca,ali ovako ces znati sta places,jer ni tih 150e koje si spremna da das nisu za baciti.:bye:

Poslednja izmena:
Jesam u trenutku pogresila ,ali sam poruku odmah ispravila, ali ti si draga lavice neverovatno brza i u citanju i odgovaranju na poruke.Ne moze ti nista promaci.To mi se sviđa.
Pozdrav

Bomida odgovorih ti na pp,da ne pisem i ovde. :)
Melita ,ako si u mogucnosti dodji na izlozbu pasa 6.3.2011. Beograd i pogledaj uzivo sta su zaista maltezeri,koji od njih osvajaju nagrade ,a ciji vlasnici se samo blamiraju svojom pojavom,tako ces najbolje znati sta zapravo zelis,jer od svakog nazovi maltezera ne izraste bas uvek ono sto se ocekuje. Ne mislim da ti je stalo do izlozbenog psa vec da zelis samo ljubimca,ali ovako ces znati sta places,jer ni tih 150e koje si spremna da das nisu za baciti.:bye:
Stenci od tih izlozbenih primeraka kostaju 500-1000 evra pa i vise, i nisam shvatio sustinu tvog posta kad joj savetujes da ode na BG izlozbu za 150e. Ne razumem.

Mozda se nisam najjasnije izrazila,izvinjavam se pokusacu da objasnim svoj stav. Ne mislim da moze da kupi stene maltezera za 150e,cak sam misljenja da ce dzabe nekom dati taj novac jer nece dobiti maltezera vec mesanca,mada se to cesto desava i ljudima koji plate 300e,jer za taj novac ima maltezera koji i nisu izlobeni primerci ali ima i mesanaca koji imaju od 5-10kg(kada porastu) ,dugacke njuske kao pudle,jako telo kao terijeri,dlaka koja nije svilena vec vise podseca na krzno... i da ne nabrajam sta sve moze biti. Iz tog razloga preporucujem da se ode na izlozbu i uzivo vidi u sta te kuce izrastu,i sta bi od toga volela da ima( ovi primerci od 1000e su ono sto svi zamisljaju kad se odluce na maltezera,jer to su slike koje gledamo po internetu,ali kvalitet kucnog ljubimca je mnogo povoljniji, ali treba odmah znati sta da se ocekuje a ne da nas iza coska saceka iznenadjenje)jer stenci su jako kratak period male bele loptice,a vec sa 6 meseci postaju nesto sasvim drugo,a to drugo se moze dobiti i besplatno u nekom azilu. Melita mozes se raspitati na pp kod clanica koje imaju maltezere koja je gde kupila po kojoj ceni i kakav joj je maltezer,a mozes kontaktirati i Savu on gaji maltezere i pudle,Ribarac i mala Lea su kod njega nabavili pse i vrlo ga hvale,ja ne znam koliko kostaju njegovi maltezeri niti koliko su im veliki roditelji. :)
Kad sam rekla da dodje na izlozbu nisam rekla da juri stenad koja kostaju od 500-1000e vec da se uputi u ono sto kupuje, a na samoj izlozbi cesto bude i gledaoca sa svojim maltezerima(pet kvaliteta) pa se i kod njih moze raspitati da li planiraju leglo(ukoliko joj se dopadnu) i koja je cena.:bye:

Poslednja izmena:
Stenci od tih izlozbenih primeraka kostaju 500-1000 evra pa i vise, i nisam shvatio sustinu tvog posta kad joj savetujes da ode na BG izlozbu za 150e. Ne razumem.

Ja sam shvatila, imaće priliku iz prve ruke da vidi i raspita se šta može da se dobije za koji iznos, kakva im je nega potrebna i da dobro razmisli da li je baš maltezer ono što želi, kao i da još jednom razmisli da li će da skupi još novca za "kvalitetnije" štene ili da se predomisli na bilo koji drugi način. I tačno, za rasu koja mu/joj se sviđa je 150 evra ništa ali opet je mnogo da se baci, može taj novac da sepametno utroši na drugom mestu.

Back