Maltezer

Potrebna mi je pomoc :) Moje stene je pocelo da podize nogicu kad obavlja malu nuzdu i obelezava teritoriju u stanu, pocev od stolova, stolica, patika itd... U pitanju je obicno par kapi ali dovoljno da napravi nered.
Kad ga drzim na povodcu to ne radi, ali mi nije resenje da mi pas bude na povodcu non-stop dok je stanu... Inace ima svoje mesto u stanu (u sobama u kojima provodi najvise vremena to ne radi) i pelenu na koju je naucen (tu piski kao curica :D i na nju ide posle obroka, igre...). Neka ideja, kako da sprecim ovo? Jos nije poceo da izlazi napolje, sad vec ima 4 i po meseca...

Na hrvatskom forumu o maltezerima sam procitala da su tako nesto uspevali da sprece jedino pampers pelenama,ja imam zenku tako da nemam licnog iskustva,mozes pitati i na pudlama tamo su malo iskusniji vlasnici.:bye:

Kada smo već kod slikica, ovo je Lara sa dva meseca
http://img340.imageshack.us/img340/4076/malalara.jpg
sa dva ipo meseca
19062010042.jpg

i sada.
larai2.jpg

Lara je kao lutka.Sviđa mi se kako joj stoji mašnica. Moji ne daju da Munji svežem šiške, jer je MUŠKO.Bezveze, a baš mi je sladak sa kikicom kao na fotki (od 17.02.2011. sa 17.str).

Poslednja izmena:
Nemam pojma sto se prepucavas :dontunderstand: i bijes uzaludne bitke draga,opusti se malo i uzivaj u ovim lepim slikama nasih ljubimaca.:bye:
kokax.jpg
[/URL][/IMG]

Kupam je sa Greenfields,a cekam da stigne All systems veliko pakovanje pa cu preci na njega.Od regeneratora joj se popravila dlaka,nahvali nas juce grumerka.:klap:

Poslednja izmena:
Odgovor za lavicazar.
Lara sada ima deset meseci i nekoliko dana. Što se tiče dužine dlake, ja sam mislila da joj sporo raste dlaka i da bi trebaloda bude duža:think:.
Popi je medena, čupavica mala. Liči na moju Laru kada joj skinem mašnicu. Lara bez nje može. Desilo se par puta da u igri razbije glavu.:( Od tada vezujemo mašnice. Doduše, bila je muka dok je naučila na njih. Čini mi se da je ostala bez pola dlaka sa glave. :sad2:
I mi se kupamo sa preparatom Greenfields, ali sam poslušala kameni cvet i naručila, udruženo sa komšinicom, šampon All systems, pa ćemo videti. Čitala sam da je izuzetan.

Lari je super dužina,medjutim ako želis da joj brže raslte dlaka i dostigne dužinu izložbenog maltezera,a oni su zaista predivni i vredi malo truda, moraš je pakovati u papiriće i uljiti sa pure lanolin AS.:bye:

Popi uvek ima mašnicu samo joj se u žaru borbe sa piletom ili lopticom repić skroz izvrne.:rotf:

Poslednja izmena:
Pozdrav svim ucesnicima teme Maltezer... Ja sam Ema, vlasnik uzgajivacnice maltezera "White Rhapsody", javljam se iz BiH, tacnije Sarajeva :) U nasem vlasnistvu imamo tri pahuljice, jedna zenkica i dva muzjaka koje cu da predstavljam polako kroz postove. Nadam se lijepom druzenju i razmjeni iskustava! :ok:

Veliki pozdrav od nase maltezerske bande :heart:

Na hrvatskom forumu o maltezerima sam procitala da su tako nesto uspevali da sprece jedino pampers pelenama,ja imam zenku tako da nemam licnog iskustva,mozes pitati i na pudlama tamo su malo iskusniji vlasnici.:bye:

Pozdrav kamenicvet :) tebi i tvojoj ljubimici Pupi:klap: To je inace balkanski forum... tamo nas ima od svuda (ako mislite na maltezerklub)... iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije itd. mada prevladavaju forumasi iz Hr pa si vjerovatno zbog toga mislila :) I hvala na pohvalama za forum! Trudimo se svi ucescem u razlicitim diskusijama i razmjeni iskustava vezanih za ovu nasu divnu pasminu :heart: I jako mi je drago da ga mnogi citaju i uce jer ima mnooogo korisnih informacija :super:

Back