gost 261067
Primećen član
- Poruka
- 581
Jaco![]()
Da li ste još u istom broju
Kako podnosiš vrućinu,i ti i tvoje pufnice?
Munjicemnogo si mi sladak.
goco... joooooj jos u istom broju... moram onako da ubzam izgleda
jer ovako ko zna kada ce a sve mi je teze i teze..... a sto se vrucine tice to je najgore... u kuci kao u zamrzivacu... meni i dalje pakao ... aba ,ara ,kan i ostali clanovi se bukvalno tresu....valjda nam nece biti jos dugo tako
inace osisali smo i kana
muz to resio... da budu svi isti... a ja htela na izlozbu u novembru...sad nista od toga .... a i dobro stvarno mu je bio pakao kad izade napolje ... nije mogao jadnicak da dise ... on je imao bas dugacku dlaku jer ga nismo ni sisali od rodenja...ali sladak je ... isto snaucer frizurica... samo abi i ari bez siskica a njemu sa siskicama... nikako da ih slikamo....
Da li ste još u istom broju 
mnogo si mi sladak.
od Munje
pa se više ne šišamo. Što se tiče kupanja,nije kod svih rasa pasa isto,kao što reče mimi,s ,maltezerima se prljavština sa dlake ne može ni očetkati ni obrisati vodom ili vodom-sirćetom,samo se sve još više ulepi. Inače za negu njihove dlake se koriste posebni šamponi,jako su blagi,ne iritiraju ni dlaku ni kožu,naprotiv,dlaka još bolje raste. Izložbeni se kupaju jako često ,ovi naši ,(pošto ovde na forumu nemamo izložbene primerke) u zavisnosti od toga koliko su prljavi. 

Upravu si za boju dosta ima tog krem,ali još je beba ,i dkaka joj je bebeca,sve to može da se promeni.