mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ne BARF kao brend, sveze meso i kosti iz domacih, lokalnih mesara, ev. uz dodatak jogurta sa onom mesavinom zacina i zrnevlja par puta nedeljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divan je
Evo i ja da ubacim slicicu moje bebe, poceli smo polako napolje, primila je revakcinu pre 10ak dana...
za par dana ima 3 meseca, teska je 1.150kg da li je to ok?
Koliko su vasi imali sa 3 meseca?
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1426/lunaej.jpg[/IMG]
Divan je
Evo i ja da ubacim slicicu moje bebe, poceli smo polako napolje, primila je revakcinu pre 10ak dana...
za par dana ima 3 meseca, teska je 1.150kg da li je to ok?
Koliko su vasi imali sa 3 meseca?
Znam, nije on debeo jednostavno takav je, voli da ručka, verovano je malo krupniji, ali debeo svakako nije. Ne kukam ja nego samo kažem koliko je težak![]()
Hm..njoj granule mogu da stoje po citav dan u posudici, ali tek ako dodam malo jogurta, jaja, il onaj dodatak junior njihov, onda pojede sve.
Mislim da joj je sve draze od granulica, nazalost.
i jos primetih, da nocu pojede svoj izmet ponekadsve pocisti za sobom...
Hm..njoj granule mogu da stoje po citav dan u posudici, ali tek ako dodam malo jogurta, jaja, il onaj dodatak junior njihov, onda pojede sve.
Mislim da joj je sve draze od granulica, nazalost.
i jos primetih, da nocu pojede svoj izmet ponekadsve pocisti za sobom...
Stene treba da ima malo sala na rebarcima, nije to nista lose.
Kada bude sa svojih godinu odrastao pas, onda ces proveravati da li je debeo tako sto ces mu pipnuti rebra, pa ako ne mozes da ih opipas na prvi
dodur ( bez nekakvog pritiskivanja) onda jue debeo , a to nije u redu.
Zdravo drustvo !
Imam mali problem
Mia je sinoc dobila prvo teranje ali tokom noci je povracala par puta i od jutros nije htela da jede samo je malo vode popila. obavlja redovno nuzdu a citala sam da se tokom teranja ponasaju cudno i da su bezvoljne . tako se Mia ponasa ali me brine to sto nece ni da jede ni da pije samo lezi i jako je tuzna![]()
Vodi je vetu,proliv i povraćanje nisu za forum i savete ovde,javi kako je.Zdravo drustvo !
Imam mali problem
Mia je sinoc dobila prvo teranje ali tokom noci je povracala par puta i od jutros nije htela da jede samo je malo vode popila. obavlja redovno nuzdu a citala sam da se tokom teranja ponasaju cudno i da su bezvoljne . tako se Mia ponasa ali me brine to sto nece ni da jede ni da pije samo lezi i jako je tuzna![]()
![]()
inace, redovno me pitaju je li bišon ili pudla, liči li vama na maltezera?![]()
Slatka je ,jos sa tom masnicom-pravi secerko,
a na pitanja sta je, -oguglaces , kazi im da je to patuljasti BobTejl,samo mu se crna isprala kod poslednjeg kupanja.![]()
![]()
Mia je preslatka,samo nek i ostane zdrava,a to štoje malo smršala nek te ne brine,nadohnadiće. Ne preteruj sad sa hranom,da ne optereti želudac,onda joj sledi opet gladovanje.![]()
HvalaMia ,ti si jedna slatkica![]()