mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Jel' ima bese neko iz Surcina ovde? Dalmatinac je na putu ka novom domu iskocio iz kola pa ako ga vidite... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4158796054283&set=a.1102945059918.2017611.1415468197&type=1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad malo odmaramo pa cemo da se sisamo i slikamo pa da se posle reklamiramo.... inace abica i arica imaju teranje, ali nema decka pa abica strajkuje gladu... videcemo do kada ce to trajati.... ali naravno ona ce morati da popusti 

Šalim se naravno.Ćao Jaco. Da li si mi ti dobro? Ljubi te tvoje pufne? Dečaka ima, da dođemo u gosteŠalim se naravno.

Podsetio me jutros kad sam ga videla takvog na mog Gizma, sve isto, samo braon-bez. 
a mama maca je 
Ako nesto saznam javljam vlasniku sa fejsa.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1056953113614&set=a.1056892552100.2010758.1519459806&type=1Mlada, Jaco!Podsetio me jutros kad sam ga videla takvog na mog Gizma, sve isto, samo braon-bez.
![]()
U malo da zaboravimKad vam kažem, raspuštena banda
[/QUOTE
malena i medena
![]()
Moje pufnice rastu polako i uživaju. Lako je njima sa dve mame
![]()

Zdravo svima.
.
Mrvica ko maneken-ka. hi-hi -bas je slatko ispao. Kad vam stizu gosti?
.

e dobro je da nekako i uspete.... mi ovde svi hocemo da pocrkamo... ja ih pustam napolje samo na sekund da odu do wc-a... iako imaju na terasi hlad vazduh je paklen....kan cini mi se hoce da eksplodira... u kuci klima pa se plasim i zbog toga.... uh valjda ce ova nedelja biti bolja.... da svi predahnemo....Hvala Bomida. Ako misliš na goste iz Amerike navodno u septembru.
Evo kako se mi osvežavamo po ovoj vrućini
Uploaded with ImageShack.us
Samo malkice.Neece biti puno bolja.Samo malkice.[/QUOTE
a joooj juce mi kaze drugarica da najavljuju za sledecu nedelju 40 stepeni.... a to znaci 50 da ce biti.... da iskoristimo jos znaci dan dva za izlazak u dvoristance... mislim na moje pufnice ... posle opet zatvor.... kao jos taj jedan talas od 2 nedelje.....
Neece biti puno bolja.Samo malkice.[/QUOTE
a joooj juce mi kaze drugarica da najavljuju za sledecu nedelju 40 stepeni.... a to znaci 50 da ce biti.... da iskoristimo jos znaci dan dva za izlazak u dvoristance... mislim na moje pufnice ... posle opet zatvor.... kao jos taj jedan talas od 2 nedelje.....
Nije tačno Jaco nemoj da se sekiraš
Mrca ide sutra da se šiša, okačimo slikice kad se vratimo![]()
Nije tačno Jaco nemoj da se sekiraš
Mrca ide sutra da se šiša, okačimo slikice kad se vratimo![]()
stvarno? joj goco to bi bilo bas lepo...
ajde cekamo slicice da idimo frizuricu... mi jos nismo stigli nase bebce da osisamo.... ne znam da li da se nadam da cemo to uraditi ovog vikenda....![]()