Maltezer

Mrco mnogo si sladak.
I Munja se sisao (ja bila frizer).:zper:
Ovo su najzahvalnije frizurice za nase ,,obicne" maltezere. Nesto me zavitlava foto-aparat,moracemo da napravimo neke nove slicice,da se i mi okacimo.

jos koji minut i bice tacno godinu dana
kako je jedna mala bela pufna usetala u moj zivot
i ulepsala ga svojim prisustvom
Ari hvala ti sto se svako jutro budim s osmehom na licu

selo_018.jpg
Mia i Luna (Mia je zenkica Rine sa foruma)
Mia ima oko 5 meseci,Luna 15.
selo_021.jpg

Zdravo! Mi smo novi na forumu, iako vas vec dugo pratimo. Pre mesec i po dana dobili smo novog clana porodice, zenkicu maltezera. Nasa Lea je sad vec stara nesto vise 3 meseca.
photo0954q.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Nadam se da cu uspeti da ubacim sliku.:whistling:
Imam jedno pitanje za vas koje ste malo iskusnije sa ovom rasom. Naime, Lea je tek od skoro pocela da izlazi napolje i imamo problem sa drugim psima. Prve pse koje je upoznala su lajali i rezali na nju i od tada se strasno boji svih pasa. Ne dopusta im da joj pridju, bezi od njih, jednostavno ne zeli nikakav kontakt sa njima. Kako da resimo ovo dok jos nije kasno? :)

Dobrodosli!
nemam maltezera,ali kao sto vidis moj pas se druzi sa maltezerima (CAK 3!)
Mia (sa slika) se isto tako ponasala (kao tvoj pas) Nismo forsirali igru,vec tolerisanje i ignorisanje.Moja Luna je veeelik pas i nije nezna,dominantna je veoma.Setale smo ih zajedno svaki dan,vise puta dnevno.Navikle su jedna na drugu brzo.Luna cak i brani malu Miu u setnji od drugih pasa!Cak smo uspele i lepe slike da napravimo.
Dakle,ono sto tebi treba je jedan stabilan pas,na kojeg ces je navici bas kao sto smo mi ucinile.Mala Mia se sada oslobodila i pocela je da se ponasa kao pravi pas.
I NIKAKO ne uzimaj u ruke kad naidje drugi pas.To je PAS ,ne beba.

Goco, kako ti je bez Mrce?

Mia i Luna su mnogo slatke ko čoko-moko.

Ivana. normalno je da se uplasila ,pa ona je beba, navici ce se tokom setnji,samo pazi da je neki pas ne istraumira. U komsiluku mamo terijera Cezara-njega se i ja plasim. Nema osobe koju nije napao, a vlasnici ne vode racuna da li je kapija zatvorena.Kad ga Munja vidi i kroz ogradu drhti do kuce i bas ga se boji.

Moj Mrca najviše voli da se igra sa malim belim kao što je on. Vestije obožava. Ali ima jedna nezgodna crna pudla, on ga je ujeo ali ga nije povredio i sad kad god ga vidi ukopa se i ni makac dok ovaj ne prođe.

Nedostaje mi Bomida. Mazi se dole sa babom, juče joj ponovo uleteo u baštu dok je zalivala, napravio joj je sat vremena posla dok ga je oprala od blata i isušila.
Mi sutra putujemo a njega će tek posle dvadesetog da vrate u Beograd.

Ooooo, pa hvala Jaco, jos da nam je neki bolji foto aparat, od 3 u kuci ni jedan ne radi kako treba, a ja slikasm, slikam, slikam ,pa koja mi je lepa poza, stavim je u nas album ili ovde... Jutros sam ga sisala ponovo i ovo je sad najkrace sto je ikad imao. Obzirom da i ti sama sisas tvoje pufne,kako ti ovo moje friziranje izgleda-ozbiljno pitam?

[/IMG]
[/IMG]

Poslednja izmena:
Hvala svima na dobrodoslici i na savetima! :) Lea brzo uci, pa se nadam da cemo uspeti i sa tim da se izborimo. Samo da nadjemo nekog mirnog psa i da ga polako upoznajemo. Pokusacu da ubacim sliku da vidite nasu malu pufnicu :klap:

Back