Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Pa da....to je moj Majki !!! 8)immph:Hee!Hee!Nemam nista da dodam sem toga da iako ju je klatio cvrsto ju je drzao!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da....to je moj Majki !!! 8)immph:Hee!Hee!Nemam nista da dodam sem toga da iako ju je klatio cvrsto ju je drzao!!!
Aha,Prince Michael II zvani Blanket !!!immph:Ta beba je Blanket zar ne?

Ali ipak idite na youtube!!!Lucky girl:link sam vam dala zbog prvog nastupa...lik je skinuo extra........![]()
Lik je ruzan ko dupe,ali je extra skinuo Majkla,stvarno !!! Tu se slazem sa tobom Lucky !!!Lucky girl:link sam vam dala zbog prvog nastupa...lik je skinuo extra........![]()
Nije bas toliko!!!To kazes zato sto si verovatno navikla na Michael-a!!!Billie Jean:Lik je ruzan ko dupe,ali je extra skinuo Majkla,stvarno !!! Tu se slazem sa tobom Lucky !!!![]()
Gde je Katy?Nema je na temi vec 31 sat.

Sva sreca pa lepota nije najvaznija na svetu.Mislim na fizicki izgled. 8)Billie Jean:Pa ne znam bas...ali lik mi nema na sebi lepu ni dlaku na glavi ! A Majkl nije jedini covek na svetu koji mi je lep !!! Ima ih jos ! Ali ovaj sto ga imitira mi je bas rugoban !!!
Hihihi...Boze...brojis u minut !!!Brate,gde nadje 31 sat !!!immph:![]()
Gde je Katy?Nema je na temi vec 31 sat.
![]()
![]()
![]()
Pa nije najvaznija,ali ne treba biti ni gabor !!!immph:Sva sreca pa lepota nije najvaznija na svetu.Mislim na fizicki izgled. 8)
Pa dobro lepota nije nesto sto se bira.Rodis se takav kakav si.Nemojte da mislite da sam ruzan.Svako moze da izgleda dobro ako se sredi, ali ovo je vec druga tema.Billie Jean:Pa nije najvaznija,ali ne treba biti ni gabor !!!Mozda on nije los i sve to,super imitira Majkla,ali mi je covek stvarno gabor !!!
OK!!!Heal the World!!!Billie Jean:Ok,ja sam samo rekla da je meni covek uzasno ruzan,nista vise ...![]()
Svaka ti cast kad brojis ! Razmisli ! Ali ukljuci ce se i one u raspravu kad dodju,naravno !!! Nazalost nisam jos smislio nista jer sam skroz otkinuo na pesme koje si mi dala pogotovu na PYT i If u dont love me i moram da se pohvalim da sam naucio da radim moonwalk!!! 8) 8) 8)Billie Jean:Katy nema 31,Tyre 25 sati...hihiSvaka ti cast kad brojis ! Razmisli ! Ali ukljuci ce se i one u raspravu kad dodju,naravno !!!
![]()
Nismo jos!!!Ako ne smislim veceras, smislicu nesto do sutra sigurno!!!Heal the World!!! 8) 8) 8)Billie Jean:Pa odlicno !!!Volim kad neko nauci moonwalk,to mi tako slatko !!! I drago mi je da ti se svidjaju pesme !!!
![]()
Ja nemam vise ideja za raspravu stvarno ! Sve smo zivo ispucali ! Sve moguce teme o njemu !!! Ako smislis nesto javi !!!![]()
Hehehe...vazi !!! Smisli !!!immph:Nismo jos!!!Ako ne smislim veceras, smislicu nesto do sutra sigurno!!!Heal the World!!! 8) 8) 8)
- znaci ima vas!!