Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos komentara slavnih
Alicia Keys
"I really think he deserves much
more respect than he's getting
right now…I hope this settles
over…I believe that the truth is
gonna come to light."
Phil Collins
"I really feel for the guy"
Donald Trump
"I think they're trying to make
money off Michael and it's a
shame. I know him very well and
I don't believe it. I'm going to stick
up for him"
Dionne Warwick
"I wouldn't even consider believing
the claims." "To Michael:
Liza Minnelli
"I just don't believe it. There are
certain people out there trying to
hurt him. Michael did nothing
wrong. I am sure of that."
Donny Osmond
"Michael is a sweet and gentle
man."
@Billie,hvala!!!Heal the World!!! 8)

Billie Jean:
Pa nije najvaznija,ali ne treba biti ni gabor !!! ;) Mozda on nije los i sve to,super imitira Majkla,ali mi je covek stvarno gabor !!!
Pa dobro lepota nije nesto sto se bira.Rodis se takav kakav si.Nemojte da mislite da sam ruzan.Svako moze da izgleda dobro ako se sredi, ali ovo je vec druga tema.
You are beautifull no matter what they say!!!Da se mi bolje vratimo na Michael-a?

Billie Jean:
Katy nema 31,Tyre 25 sati...hihi :lol: Svaka ti cast kad brojis ! Razmisli ! Ali ukljuci ce se i one u raspravu kad dodju,naravno !!! ;)
Nazalost nisam jos smislio nista jer sam skroz otkinuo na pesme koje si mi dala pogotovu na PYT i If u dont love me i moram da se pohvalim da sam naucio da radim moonwalk!!! 8) 8) 8)

Pa odlicno !!! ;) Volim kad neko nauci moonwalk,to mi tako slatko !!! I drago mi je da ti se svidjaju pesme !!! ;)
Ja nemam vise ideja za raspravu stvarno ! Sve smo zivo ispucali ! Sve moguce teme o njemu !!! Ako smislis nesto javi !!! ;)

Billie Jean:
Pa odlicno !!! ;) Volim kad neko nauci moonwalk,to mi tako slatko !!! I drago mi je da ti se svidjaju pesme !!! ;)
Ja nemam vise ideja za raspravu stvarno ! Sve smo zivo ispucali ! Sve moguce teme o njemu !!! Ako smislis nesto javi !!! ;)
Nismo jos!!!Ako ne smislim veceras, smislicu nesto do sutra sigurno!!!Heal the World!!! 8) 8) 8)

Pa, de ste vi mali Majklici???
E, ljudovi..da li vam se desava da vas majklova mjuza nekada jednostavno ponese??Onako, nesvesno, iz cista mira??Bas me zanima, da li se nekome to desava…To mi je bas sada sinulo u glavi, pa ne znam da li sam jedina..jer, kada recimo, na kompu peva michael dok ja radim nesto po kuci sve bude lepo, ja lagano pevusim u pozadini, fina atmosfera….i odjednom, kada naidje neki dobar deo pesme, meni mahinalno ramena pocinju sama da se trzaju I cimaju, nesvesno, ili kada onako digne noge…, a ja tek posle nekoliko sekundi dodjem k sebi I shvatim sta sam upravo uradila…tako I u skoli, dok ga u ucionici za vreme odmora ili na casu slusam, sve se jednostavno samo desi, a ja nisam toga svesna, sve dok mi profesori ili odeljenje ne skrenu paznju I kazu da oladim malo..i pitanje je bilo:”Da li sam jedina”? ;)
@ivane- Moonwalk!!!!WOW :) - znaci ima vas!!
E, sta se primas na raspravu sa decurlijom…ja I posle toliko godina imam problema sa soljenjem pameti…ali, naucila sam da se ne upustam u raspravu…ja uvek pustim druge da ga ispljuju I kazu sve o njemu,a kada zavrse, na sve to se samo nasmejem…I znaj da “oni” grese, jer ono sto ti znas niko nikada nece moci da ti oduzme!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back