Ja sam cula da se Michael i Prince nisu slozili oko melodike pesme,,Majkl je zeleo da bude ovakva, kakvu je danas slusamo, a Prince je zeleo da bude jos zesca...pa se nisu slozili,,,,a, cula sam i to za "your butt is mine"...nije ni bitno..
@ imphh- znam kako si se osecao dok si sanjao taj san...ne znam da li si citao u predhodnim postovima, kada sam ja pomislila da imam vitiligo, kada sam se ispalila pred doktorkom na koznoj klinici

...imam belu fleku na ledjima- gubitak pigmenta...verovatno od sunca...a, ja se odmah primila da imam vitiligo, isto sam bila srecna, ubedjena da mi lepo stoji, svidjala mi se...i sada, svako kad me pita, odkud ti to na ledjima, ja kazem vitiligo!!
@ tyra- da li smo nas dve u krvnom srodstvu mozda???

@Billie-jer stvarno presao u islam??Ovo je jedna od stvari koju ne mogu da razumem..ne vidim razlog prelaska u drugu veru...ne znam koliko bi mu to pomoglo u zivotu...slusala sam Jermainove izjave, ali nekako mi glupo...mislim da mu to ne treba...
@ariel-konacno!!

kad sam videla tvoju lokaciju, odusevila sam se!!!...pa gde su komentari o majklu, vi, novajlije??Da cujemo vasa misljenja o njegovoj muzici, prvenstveno..