Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voleo bih da nas Michael iznenadi (prijatno) novim albumom i voleo bih da to bude nesto novo(sto ce verovatno i biti).OTW se razlikuje od Thriller-a i od Bad-a a svi su veoma dobri na svoj nacin.Siguran sam da ce Michael doneti nesto novo!!!Jedva cekam!!!Sto se tice dueta, moze sa Janet ponovo sto da ne?Scream je bas dobar!!!Billie jos jednom hvala za pesme bas mi se svidja Off the Wall i Litle Susie i Human Nature...ma sve je super,hvala ti.!!!We are party people night and day,Livin crazy thats the only way!!!Live your life off the wall !!!I naravno Heal the World!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8)

immph:
Voleo bih da nas Michael iznenadi (prijatno) novim albumom i voleo bih da to bude nesto novo(sto ce verovatno i biti).OTW se razlikuje od Thriller-a i od Bad-a a svi su veoma dobri na svoj nacin.Siguran sam da ce Michael doneti nesto novo!!!Jedva cekam!!!Sto se tice dueta, moze sa Janet ponovo sto da ne?Scream je bas dobar!!!Billie jos jednom hvala za pesme bas mi se svidja Off the Wall i Litle Susie i Human Nature...ma sve je super,hvala ti.!!!We are party people night and day,Livin crazy thats the only way!!!Live your life off the wall !!!I naravno Heal the World!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Nema na cemu,sacu jos neke da ti posaljem ! A napisala sam vec negde,ne znam da li si procitao ! Novi album ce biti slican albumu OTW ! Zovu ga OTW novijeg doba !!! ;)

Billie Jean:
@Katy
Da ja sam primetila,i to se bas vidi,mada ne toliko u spotu koliko na slikama sa snimanja spota !!! Imam i neke slike sa sudjenja gde mu se na celu bas vidi stara boja !!! Jadan !!!
Jao, stvarno jadan!!! :cry: :cry: :cry: Ja sam sinoc sanjao da imam vitiligo i da mi je pola lica skroz belo, a pola normalno(al mi se bas svidjalo-cudan sam ja ). :lol: 8)

Pa dobro!!!Ako mu se Islam svidja, ja bas i nisam nesto upoznat sa njime, ali kada ga je Michael izabrao znaci da je dobar!!!Heal the world!!! 8) 8) 8) Billie hvala ti puno za pesme(jos jednom)!!!Live you live Of the Wall!!! 8)

katy:
@duet...isto kao Billie, rekla bih Whitney,Diana ross, PRINCE..sa njim obavezno, mislim da bi to odlicno zvucalo, jos da se slash ubaci sa gitarom...jao, pa to je odlicna kombinacija po meni...heal the world!
Procitao sam negde da je Michael hteo da Bad bude duet sa PRINCE-om , ali je PRINCE rekao da je Michael cudan i da je odbio(ako je to tacno-Tabloid junkie).

immph:
Procitao sam negde da je Michael hteo da Bad bude duet sa PRINCE-om , ali je PRINCE rekao da je Michael cudan i da je odbio(ako je to tacno-Tabloid junkie).
Da,tacno je da je trebalo da snime Bad together...ali koliko sam ja cula nisu jer su ih isprozivali nesto zbog recenice "Your butt is mine"... Tako je nesto bilo.......davno sam to citala......ali znam da je bilo nesto vezano za tu recenicu !!!

@billie&immph :

prince i M nisu snimili BAD zajedno zato sto je prince , kao gitarista , hteo da ubaci gitaru u pesmu , a M je smatrao da to ne bi trebalo i zato su odlucili da snimanje dueta ostave za neki drugi put .
ja se nadam da ce to biti uskoro , jer nakon M - a moj omiljeni pevac je Mr. Prince [ Purple One ] . . .

katy:
PRINCE..sa njim obavezno, mislim da bi to odlicno zvucalo, jos da se slash ubaci sa gitarom...jao, pa to je odlicna kombinacija po meni...
jaoj , sreco , upravo si prepricala moj san . . . M , PRINCE & SLASH . . . moja dva omiljena pevaca i gitarista moje omiljene grupe [ a i NAJBOLJI FRAJER SVIH VREMENA , SLOZILA SI SE SA MNOM ? ! ;) ] . . . ja mislim da bi pored ta dva najlepsa glasa i najboljeg moguceg zvuka gitare nastala najbolja pesma svih vremena . . . sta mislis ?

"Unfortunately, due to the excessive number of commercial spots, we will be unable to bring you both of the two remaining acts tonight. So instead, I've asked them both to come out and join each other on stage for the first time. Please welcome ...... Michael Jackson ....... and ...... Prince!"

The two superstars walk out to center stage and hug. Michael picks up a microphone and speaks to the crowd: "We will now sing a very special song for you. I hope you like it." Michael Jackson and Prince then start into a heart-warming rendition of Barry Manilow's classic I Write the Songs. The crowd's excited fanatical cheers turn into a din of anger and rage.

Prince becomes angry at this turn of events. "I told you this was a stupid idea! You've ruined my career! I'll never live down this humiliation!" He pushes Michael in disgust and begins to walk offstage mid-song.

But the last vestiges of Michael's testosterone kick in. "Hey pretty-boy, are you pushing me? And this was your idea." Michael slaps Prince on the face. It escalates rapidly from there, and finally into an all-out fist fight, with the pent-up frustrations of two dwindling careers coming to bear at each other. The crowd turns silent and watches in anticipation...

Voila...... :)

Ja sam cula da se Michael i Prince nisu slozili oko melodike pesme,,Majkl je zeleo da bude ovakva, kakvu je danas slusamo, a Prince je zeleo da bude jos zesca...pa se nisu slozili,,,,a, cula sam i to za "your butt is mine"...nije ni bitno..

@ imphh- znam kako si se osecao dok si sanjao taj san...ne znam da li si citao u predhodnim postovima, kada sam ja pomislila da imam vitiligo, kada sam se ispalila pred doktorkom na koznoj klinici :) ...imam belu fleku na ledjima- gubitak pigmenta...verovatno od sunca...a, ja se odmah primila da imam vitiligo, isto sam bila srecna, ubedjena da mi lepo stoji, svidjala mi se...i sada, svako kad me pita, odkud ti to na ledjima, ja kazem vitiligo!! ;)

@ tyra- da li smo nas dve u krvnom srodstvu mozda??? ;)
@Billie-jer stvarno presao u islam??Ovo je jedna od stvari koju ne mogu da razumem..ne vidim razlog prelaska u drugu veru...ne znam koliko bi mu to pomoglo u zivotu...slusala sam Jermainove izjave, ali nekako mi glupo...mislim da mu to ne treba...
@ariel-konacno!! ;) kad sam videla tvoju lokaciju, odusevila sam se!!!...pa gde su komentari o majklu, vi, novajlije??Da cujemo vasa misljenja o njegovoj muzici, prvenstveno..

Billie, da li si procitala neku od knjiga????Ja sam procitala pola moonwalka!, odusevljava me!!Za sada, najsladji deo mi je kada je mali majkl krao mamin nakit i poklanjao učiteljicama  ...a, njači utisak na mene su ostavile scene: kada je Majkl uzvracao udarce dok ga je cale lemao  ...(moj hrabri junak...), onda, dok je, vracajuci se sa snimanja gledao drugu decu u parku i divio se njihovoj slobodi, kada je Tito dobio gitaru, kada je pričao da, dok je u početku pevao pesme, za polovinu reči nije ni znao šta znače..
Morala sam ovo da napisem, knjiga me polako osvaja, svakim danom sve vise...imam osecaj da ga sad još više razumem, imam jasniju predstavu o njegovom životu.
*imph- hvala još jednom za knjižice ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back