Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Katy
Nisi jedina,meni se to stalno desava ! Ali nismo ni nas dve jedine !!! Evo danas su kod mene bile dve drugarice,prvo smo slusale Majkla,sedele i pricale malo,malo radile nesto za fax,medjutim ritam nas je toliko poneo da smo ustale i pocele da igramo,i to sve nesvesno,neverovatno ali istinito ! Onda smo sele da odmorimo,pa smo gledale malo spotove Thriller i Ghosts, pa nas je ritam ponovo podigao na noge,a jos plus sto gledamo Majkla kako igra ! Eto,ima nas takvih dosta koje ritam ponese !!! ;)

immph:
Danas kad sam bio u skoli moj ,,drug" mi je uzeo mobilni i na njemu video Michael Jackson-a na pozadini...Ubrzo je pocela prica o njemu i mogu da kazem da se nije odvijala kako sam ja zeleo.Sedeo sam tamo i slusao moje drugove i kipeo od besaSvaki put kad sam hteo da odbranim Michael-a oni su mi rekli da sam glup (koja ironija) i da sam cudan i isti kao i Michael (hvala na komplimentu).A onda se desio vrhunac svega.Jedan od mojih drugova je ustao i rekao:Pa dobro Ivan (to sam ja) se interesuje za Michael-a.To je slicno meni jer se ja interesujem za Hitlera, samo sto je Michael mnogo gori od njega.Hitler je bio normalan skoro sve vreme, poludeo je samo na kraju svog zivota za razliku od Michael-a koji je bio sasavi pedofil celog zivota."ON JE BIO OZBILJAN!!!Jos je gore bilo kad su svi poceli da klimaju glavama i da se slazu.Ja stvarno ne znam gde ovaj svet ide.Nadam se da ce shvatiti.Ovo vam pisem jer sam stvarno poludeo a nemam bas kome da se izjadam jer iz ove price vidite ko su moji ,,Drugovi".Danasnji dogadjaj je samo potvrdio odavno znanu cinjenicu - deca sa kojom idem u odeljenje iako ne idem u sklolu za mentalno zaostale su retardirana!!!
@Lucky girl-ako ti se svidjaju oni snimci sa Michael-om ciji si link postavila mozes da se uclanis u youtube i da gledas jos.Ja sam pogledao oko dvadesetak nastupa uzivo od oko Tri hiljade(razlog-imam dial up pa mi treba mnogo vremena),Takodje ima i snimaka kad je Michael bio mali(Rocking Robin,Ben...).Pogledajte svi sto vise obavezno obavezno!!!
www.youtube.com HEal the world!!! 8) 8) 8)

Ja vise nemam takvih problema…vec sam ti rekla, samo ih kuliraj I procice ih…
Mene je odeljenje bas dobro prihvatilo(jes da je u pocetku bilo rasprava),,njima bude zanimljivo da me vide kako uzivam slusajuci Majkla...cak sam drzala HYSTORY koncert u ucionici...bas je bilo dobro, ja sam se skroz uzivela...., a oni su gledajuci me sa ogromnom paznjom takodje uzivali...tako ti je to...samo je bitno da te ljudi prihvate onakvog kakav si, bez obzira sta volis...Heal the world!!

Billie Jean:
@Katy
Nisi jedina,meni se to stalno desava ! Ali nismo ni nas dve jedine !!! Evo danas su kod mene bile dve drugarice,prvo smo slusale Majkla,sedele i pricale malo,malo radile nesto za fax,medjutim ritam nas je toliko poneo da smo ustale i pocele da igramo,i to sve nesvesno,neverovatno ali istinito ! Onda smo sele da odmorimo,pa smo gledale malo spotove Thriller i Ghosts, pa nas je ritam ponovo podigao na noge,a jos plus sto gledamo Majkla kako igra ! Eto,ima nas takvih dosta koje ritam ponese !!! ;)

Daa, ali ti imas podrsku...imas drugarice koje ga takodje slusaju ili nemaju nista protiv njega....Ja moram sama da opstajem u sveopstem turbofolk haosu ovde u kraju...,,jos tri meseca moram da cekam onog druga da dodje iz vojske :( ...

Lucky girl:
hvala dete,za youtube znam odavnoooooooo :) tamo gledam britney,christinu,beyonce,mariah-u,itd
Super!!!Ja sam juce gledao Michael-a kako peva Man in the mirror na Bad turneji.Mnogo ljudi je palo u nesvest!!!Kad se pesma zavrsi ima nekih snimaka kad je bio mali.Mnogo dobro peva mali Michael!!! 8) ;) :p ;)

katy:
Ja vise nemam takvih problema…vec sam ti rekla, samo ih kuliraj I procice ih…
Mene je odeljenje bas dobro prihvatilo(jes da je u pocetku bilo rasprava),,njima bude zanimljivo da me vide kako uzivam slusajuci Majkla...cak sam drzala HYSTORY koncert u ucionici...bas je bilo dobro, ja sam se skroz uzivela...., a oni su gledajuci me sa ogromnom paznjom takodje uzivali...tako ti je to...samo je bitno da te ljudi prihvate onakvog kakav si, bez obzira sta volis...Heal the world!!
I ja sam jednom jos pre dve godine imitirao Michael-a na casu srpskog!!!Tada sam jos imao staru nastavnicu pa nas je pustala da se zezamo na casu.Pevao sam They dont care about us(samo sam tu pesmu tad imao i znao).Sve je bilo super samo sto su mi na kraju pale pantalone dok sam igrao!!! :neutral: :neutral: :-| :-| :| :neutral:
Meni se stalno desava da me Michael-ova muzika ponese!!!Ali svaki put kad slusam!!!Ali ne samo njegova muzika!!! ;)

katy:
Daa, ali ti imas podrsku...imas drugarice koje ga takodje slusaju ili nemaju nista protiv njega....Ja moram sama da opstajem u sveopstem turbofolk haosu ovde u kraju...,,jos tri meseca moram da cekam onog druga da dodje iz vojske :( ...
I ja sam sam.Kad pocnem da slusam Michael-a pred drugovima oni prevrcu ocima i kazu mi da se smirim!!! :x :cry: :evil: :twisted: 8) :p ;)Dobro, slusaju i oni neki put misle da dobro peva samo misle da je bolestan.To me mnogo nervira!!!Slusaju nekad ali ne kao ja!!!Svaki dan po pet sati!!!

immph:
I ja sam jednom jos pre dve godine imitirao Michael-a na casu srpskog!!!Tada sam jos imao staru nastavnicu pa nas je pustala da se zezamo na casu.Pevao sam They dont care about us(samo sam tu pesmu tad imao i znao).Sve je bilo super samo sto su mi na kraju pale pantalone dok sam igrao!!! :neutral: :neutral: :-| :-| :| :neutral:
Meni se stalno desava da me Michael-ova muzika ponese!!!Ali svaki put kad slusam!!!Ali ne samo njegova muzika!!! ;)

Pa, da, o tome ti pricam...ne mozes da se odupres tako sjajnoj muzici...mada meni se to desava samo kad Majkla slusam...ne znam zasto, ali kad recimo slusam Rolling stonse, samo pevusim..i to je to... a, kod Majkla otkidam!!E, dok ja drzim koncert mene ne zanima niko, kakvi bre nastavnici, sta ima ona da mi dozvoljava da se zezam na casu...mene svi profesori puste par minuta da se izivim, pa mi tek onda skrecu paznju...na pojedinim casovima se totalno pogubim, pogotovo za earth song...kad pocnem po klupi da lupam...

immph:
I ja sam sam.Kad pocnem da slusam Michael-a pred drugovima oni prevrcu ocima i kazu mi da se smirim!!! :x :cry: :evil: :twisted: 8) :p ;)Dobro, slusaju i oni neki put misle da dobro peva samo misle da je bolestan.To me mnogo nervira!!!Slusaju nekad ali ne kao ja!!!Svaki dan po pet sati!!!

Ti stvarno zivis sa retardima!! Kako bolestan covek moze da stvara "zdravu" muziku??
To me nervira...kako neko moze da voli nesto sto stvara covek koga smatraju budalom??
Mediji i javnost su zaslepeli mnoge oci sirom sveta...toliko zele da ga slome i obogate se kroz njegovu propast, da celom svetu namecu razne price i lazi..kako bi to prihvatili, cak i nesvesno...jer kada stalno slusas takve stvari, jednostavo ih prihvatis!!(naravno, mislim na ljude koji se ne interesuju za Majkla)...

katy:
Ti stvarno zivis sa retardima!! Kako bolestan covek moze da stvara "zdravu" muziku??
To me nervira...kako neko moze da voli nesto sto stvara covek koga smatraju budalom??
Njih nista ne zanima oni bi samo da se zezaju i ne zele da razmisljaju.Svaki put kad pricam sa njima o necemu ozbiljnom sve se vise razocaram u njih.Daj boze da idu ka boljem!!!Njihovi stavovi o bilo cemu su pogresni.Jednom kada sam sa njima pricao o South Park-u i poruci koju nosi svaka epizoda , oni su mi rekli da sam nenormalan i da oni to gledaju samo da bi se smejali glupim salama koje mlati Cartman.Briga ih za jednog Kenny-ja koji umire u svakoj epizodi,briga ih o Cartmanovom rasizmu briga ih sto oni koji prave seriju zele nesto da kazu!!!Isto je i sa Michael-om slusaju muziku ali ni ne slusaju reci(vise njih ne zna engleski)!!!Kako neko moze da slusa samo muziku bez reci???Sve tumace pogrsno!!!I ja volim da slusam muziku na casu.Ne mogu da se suzdrzim!!!HEal the WOrld!!! ;)Elizabeth I love u mi se bas svidja!!! :-P ;)

So, what do you say about this pic??? ;) ..one of my favourite!!!

cutepie-1.jpg

katy:
Pa sad...postoje i one koje ga ne podnose,ali kad dodju kod mene primorane su da cuju bar jednu pesmu,i njih cak ponese ritam,ali posle nece da priznaju da im se ipak svidja !!!

Desava mi se to i kad sam sama,ne brini... ;)

immph:
Super!!!Ja sam juce gledao Michael-a kako peva Man in the mirror na Bad turneji.Mnogo ljudi je palo u nesvest!!!Kad se pesma zavrsi ima nekih snimaka kad je bio mali.Mnogo dobro peva mali Michael!!! 8) ;) :p ;)
Pa kad god on peva mnogo ljudi padne u nesvest !!! ;) Kad god gledam koncert iz Bukuresta,sva se najezim kad krenu devojke da vriste,piste i na kraju se onesveste ! Nije iskljuceno da bi se to meni desilo na njegovom koncertu !!! I muskarci kad krenu da cmizdre kad ga vide... :lol: Strasno !!! A Majkl je kao mali pevao fenomenalno !!! Cesto bas slusam Jackson 5 ,jako cudno da dete sa 5 godina moze tako da peva ! Majkl je nevidjeni talenat !!!

E, pa Imph...moraces jednog dana da mi pokazes svoj moonwalk...
Da li te je neko ucio, ili si sam skidao pokrete....ja pokusavam da skapiram vec godinu dana....pokrete koje je smislio genijalan mozak... and i just cant take it just cant break it...hoo

Zilot cacanski:
MAJKL DZEKSON JE NAPUSTIO JEHOVINE SVEDOKE I ZVANICNO PRIMIO ISLAM,SAD PRAVI DZAMIJU NA SVOME POSEDU.CESTITAM,MAJKL JE SADA MEHO!BALIJA!!!! :mrgreen:

Kakve veze ima njegov prelazak u drugu veru....bas me zabole za sve...ja ga postujem i volim kao muzicara, i ne zelim da se opterecujem njegovim privatnim zivotom. U tome je nas problem, sto vaznost odajemo glupim stvarima(njegovim optuzbama, promenom vere, boje koze...), a ne shvtamo da je njegova muzika u stvari ono sto treba da nas interesuje...njegov zivot je njegova stvar, on je za ovaj svet stvarao muziku,, a ne licnost na osnovu cijeg (privatnog)zivota ce drugi profitirati...

@Katy-pokazacu ti moonwalk sto da ne?Samo mislim da to nije Michael smislio.Rekao je kad je bio kod Oprah-e da je to video od neke dece.Naravno to ne znaci da on nema genijalan um!!!Ne smem da ti kazem ko me je naucio jer me je Michael zamolio da nikom ne kazem da je bio kod mene.Salim se.Bilo bi dobro da imam nekog da mi pokaze...Sve radim sam :twisted: Video sam na youtub-u.Na jednom koncertu sa Dangerous turneje je radio sporo(iza paravana) pa se videlo sta radi.Jedno stopalo
podigne a drugo vuce po podu, pa obrnuto!!!Heal the world!!! ;) :p

katy:
E billie , na onom MJvideo.. sajtu nema obicnih spotova...samo delovi sa koncerata...mene zanima gde moze da se nadje Earth song.. obican spot...da li znas sajt mozda...
Katy,ima spotova,samo zavisi za sta te nedelje moze da se glasa i stavlja se ono sto ima najvise glasova !!! Znam jer sam ja odande skinula dosta spotova !!! ;)

Zilot cacanski:
MAJKL DZEKSON JE NAPUSTIO JEHOVINE SVEDOKE I ZVANICNO PRIMIO ISLAM,SAD PRAVI DZAMIJU NA SVOME POSEDU.CESTITAM,MAJKL JE SADA MEHO!BALIJA!!!! :mrgreen:
Ako on misli da je za njega bilo najbolje da predje u islam,njegov problem ! Ja nemam nista protiv !!! A i to sto pravi dzamiju,ima prava na to ! Nije zabranjeno !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back