Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i, za moju dusu....put all your trust in me

MORPHINE
Written and Composed by Michael Jackson.
Produced by Michael Jackson.

He got flash, baby
Kicked in the back, baby
A heart-attack, baby
I need your body!

A hot kiss, honey
He dug the ditch, baby
You make me sick, baby
So unreliable!

I'm such a swine, baby
All down the line, Debbie
I hate your kind, baby
So unreliable!

A hot buzz, baby
He want the buzz, baby
Another drug, baby
You don't deserve it!

Trust in me
Trust in me
Put all your trust in me
You're doin' morphine!

"You heard what the Dr. says?"

He got the place, baby
Kicked in the face, baby
He hate your race, baby
You're not a liar!

You're every lick, baby
Your dogs a bitch, baby
You're make me sick, baby
You talk survival!

She never come for me
She never want, baby
I got you up, baby
You're just a rival!

Always a play, daddy
Right up your league, Debbie
You're throwin' shade, daddy
So undesirable!
Trust in me
Just in me
Put all your trust in me
She doin' morphine!
Go on, baby!

Relax
This won't hurt you
Before I put it in
Close your eyes and
count to ten
Don't cry, I won't convert you
There's no need to dismay
Close your eyes and drift away

Demerol, Demerol
Oh god he's taking Demerol
Demerol, Demerol
Oh god he's taking Demerol

He's tried hard to convince her
Till there's no more of
what he had
Today he wants it twice as bad
Don't cry I won't resent you
Yesterday you had his trust
Today he's taking
twice as much

Demerol, Demerol
Oh god he's taking Demerol, hee
Demerol, Demerol
Oh my he's got his Demerol
hee... hoo...
Oogh!

"You heard what the Dr. says?"

He got shit, baby
Your dog's a bitch, baby
You make me sick, baby
You are a liar!

He shoot the game, daddy
Deep in the pain, baby
You talk the same, baby
You're so reliable!

Trust in me
Trust in me
Put all your trust in me
She's doin' morphine!
Hoo!

You just...
Sit around and talkin' about it
You're takin morphine!
Whoo!
Go on, baby!
You just...
Sit around try talkin' about it
You're takin' morphine!
Whoo hoo!
Just sit around just talkin' nothin' about it
She takin' morphine! Honey.
You just...
Sit around and talkin' about it
You're takin' morphine!
Whoo hoo!
You just...
Sit around just talkin' nothin' and takin' morphine!
Whoo hoo hoo!
Somethin's goin' down, baby
Whoo!
You're talk in morphine!
Go on, baby!
Whoo! Whoo!
Morphine!!
Do it!
Whoo!
She takin' morphine!
Morphine!
Morphine!!!

LONDON - Kontroverzni američki pevač Majkl Džekson suočen je sa nepremostivim finansijskim problemima, zbog čega će najverovatnije biti primoran da proda deo, ili čak celokupna prava na katalog sa slavnim hitovima Bitlsa koja je kupio osamdesetih godina.

Samo po osnovu tih prava on je svake godine zarađivao između tri i četiri miliona dolara, ali to nije bilo dovoljno da se podmiruju enormni troškovi koje iziskuje njegov način života.

Stručnjaci procenjuju da bi Džekson prava na hitove Bitlsa na aukciji mogao da proda za najmanje pola milijarde dolara, što bi mu bilo dovoljno da pokrije dugove koji se procenjuju na više stotina miliona dolara

immph:
LONDON - Kontroverzni američki pevač Majkl Džekson suočen je sa nepremostivim finansijskim problemima, zbog čega će najverovatnije biti primoran da proda deo, ili čak celokupna prava na katalog sa slavnim hitovima Bitlsa koja je kupio osamdesetih godina.

Samo po osnovu tih prava on je svake godine zarađivao između tri i četiri miliona dolara, ali to nije bilo dovoljno da se podmiruju enormni troškovi koje iziskuje njegov način života.

Stručnjaci procenjuju da bi Džekson prava na hitove Bitlsa na aukciji mogao da proda za najmanje pola milijarde dolara, što bi mu bilo dovoljno da pokrije dugove koji se procenjuju na više stotina miliona dolara

Tacno sam znala!
Moje misljenje u vezi ovoga je bilo:-Mislim da je Majkl kupovinom tih prava mislio da cini vrlo mudar potez.Tacno je video da ce kupovinom polovine tih prava(posto je drugu polovinu otkupila firma"sony") zaradjivati mnogo vise i da ce sebe finansijski obezbediti za sva vremena..sve je to lepo smislio, ali nije predvideo jednu sitnicu!! Nije predvideo da je vrlo moguce da ce upasti u zamku.Ja mislim da mu je sve optuzbe nametnuo Sony, kako bi ga zbog silnih sudjenja i kaucija finansijski oslabili, da bi majkl prodao tu svoju polovinu prava i kako bi Sony mogao da kupi!!Tako ja mislim i razmisljam..

Pa, pokusaj da nadjes...ja stvarno ne znam gde sam to procitala...a, isto tako ne znam ni da li je istina...Ja sam ono rekla u slucaju da jeste tako...mada, Majkl je 100% kupio prava od Bitlsa, za to znam da je sto posto tacno..heal the world!!

Danas kad sam bio u skoli moj ,,drug" mi je uzeo mobilni i na njemu video Michael Jackson-a na pozadini...Ubrzo je pocela prica o njemu i mogu da kazem da se nije odvijala kako sam ja zeleo.Sedeo sam tamo i slusao moje drugove i kipeo od besaSvaki put kad sam hteo da odbranim Michael-a oni su mi rekli da sam glup (koja ironija) i da sam cudan i isti kao i Michael (hvala na komplimentu).A onda se desio vrhunac svega.Jedan od mojih drugova je ustao i rekao:Pa dobro Ivan (to sam ja) se interesuje za Michael-a.To je slicno meni jer se ja interesujem za Hitlera, samo sto je Michael mnogo gori od njega.Hitler je bio normalan skoro sve vreme, poludeo je samo na kraju svog zivota za razliku od Michael-a koji je bio sasavi pedofil celog zivota."ON JE BIO OZBILJAN!!!Jos je gore bilo kad su svi poceli da klimaju glavama i da se slazu.Ja stvarno ne znam gde ovaj svet ide.Nadam se da ce shvatiti.Ovo vam pisem jer sam stvarno poludeo a nemam bas kome da se izjadam jer iz ove price vidite ko su moji ,,Drugovi".Danasnji dogadjaj je samo potvrdio odavno znanu cinjenicu - deca sa kojom idem u odeljenje iako ne idem u sklolu za mentalno zaostale su retardirana!!!
@Lucky girl-ako ti se svidjaju oni snimci sa Michael-om ciji si link postavila mozes da se uclanis u youtube i da gledas jos.Ja sam pogledao oko dvadesetak nastupa uzivo od oko Tri hiljade(razlog-imam dial up pa mi treba mnogo vremena),Takodje ima i snimaka kad je Michael bio mali(Rocking Robin,Ben...).Pogledajte svi sto vise obavezno obavezno!!!
www.youtube.com HEal the world!!! 8) 8) 8)

@immph
sreco , zivimo u zemlji seljaka i navikni se na kretenske stavove i misljenja ; uostalom , sto bi se svadjao sa ljudima oko sebe zbog MJa ? neki jednostavno nikad nece shvatiti . cuti i uzivaj , bice ti lepse . . . ovo ti govorim iz licnog iskustva . . .

a kao drugo , da li si mi poslao knjige ?

katy:
Billie, da li si procitala neku od knjiga????Ja sam procitala pola moonwalka!, odusevljava me!!Za sada, najsladji deo mi je kada je mali majkl krao mamin nakit i poklanjao učiteljicama  ...a, njači utisak na mene su ostavile scene: kada je Majkl uzvracao udarce dok ga je cale lemao  ...(moj hrabri junak...), onda, dok je, vracajuci se sa snimanja gledao drugu decu u parku i divio se njihovoj slobodi, kada je Tito dobio gitaru, kada je pričao da, dok je u početku pevao pesme, za polovinu reči nije ni znao šta znače..
Morala sam ovo da napisem, knjiga me polako osvaja, svakim danom sve vise...imam osecaj da ga sad još više razumem, imam jasniju predstavu o njegovom životu.
Procitala sam isto pola Moonwalka i stvarno je knjiga super ! Junak nas mawi !!! :D

tyra:
@immph
sreco , zivimo u zemlji seljaka i navikni se na kretenske stavove i misljenja ; uostalom , sto bi se svadjao sa ljudima oko sebe zbog MJa ? neki jednostavno nikad nece shvatiti . cuti i uzivaj , bice ti lepse . . . ovo ti govorim iz licnog iskustva . . .

a kao drugo , da li si mi poslao knjige ?
Svadjacu se koliko god to bilo potrebno jer ne zelim da se navikavam na lose stvari,ako ih pustim da pricaju nebuloze to ce biti pobeda primitivizma i gluposti :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: .Poslao sam ti knjige, ako nisu stigle kazi pa cu jos jednom.Heal the world(stvarno je potrebno)!!! :| :| :| :| :| :|

jacko-4702.jpg

upravo sam našla ovu sliku na netu i setila vesti koje sam još odaaaavno gledala na kojima je tačno prikazan video snimak njega i bebe.
MOŽETE LI DA MI OBJASNITE OVO??????????
i nemojte da kažete da je fotomontaža/beba-lutka/neki drugi unknown čovek...šta je ovo bilo sa majklom? trenutak nervnog rastrojstva, ili ŠTA???? :? :? :?
ovo nije normalno. :cry:

Sta poznati kazu o Michael-u
Missy Elliot
"He's my biggest influence so
that's why I'm very defensive.
Nelson Mandela
"Michael Jackson is a constant
source of inspiration to me."
Muhammad Ali
"When people ask me where I get
my strength from, I tell them that I
look at the man Michael Jackson
looks at when he looks at the man
in the mirror."
P.Diddy
"Michael Jackson has been a positive
influence in my life. The way
the media is stalking him, I think
it's wrong."
Arnold Schwarzenegger
"I know that Michael is innocent
and therefore I pronounce my full
trust in him."
Dame Elizabeth Taylor
"I thought the law was innocent
until proven guilty. I know he is
innocent and I hope they all eat
crow."
Ako niste videli.Heal the world!!! 8)

sexy klon:
jacko-4702.jpg

upravo sam našla ovu sliku na netu i setila vesti koje sam još odaaaavno gledala na kojima je tačno prikazan video snimak njega i bebe.
MOŽETE LI DA MI OBJASNITE OVO??????????
i nemojte da kažete da je fotomontaža/beba-lutka/neki drugi unknown čovek...šta je ovo bilo sa majklom? trenutak nervnog rastrojstva, ili ŠTA???? :? :? :?
ovo nije normalno. :cry:
E pa ovako,fanovi su cekali ispred da vide Majklovu bebu ! Majkl nije mogao da pokazuje dete svakom fanu posebno,pa nije imao drugog izbora nego da iznese bebu kroz prozor i da je ljudi vide ! Eto to se desilo !!! ;)

immph:
Sta poznati kazu o Michael-u
Missy Elliot
"He's my biggest influence so
that's why I'm very defensive.
Nelson Mandela
"Michael Jackson is a constant
source of inspiration to me."
Muhammad Ali
"When people ask me where I get
my strength from, I tell them that I
look at the man Michael Jackson
looks at when he looks at the man
in the mirror."
P.Diddy
"Michael Jackson has been a positive
influence in my life. The way
the media is stalking him, I think
it's wrong."
Arnold Schwarzenegger
"I know that Michael is innocent
and therefore I pronounce my full
trust in him."
Dame Elizabeth Taylor
"I thought the law was innocent
until proven guilty. I know he is
innocent and I hope they all eat
crow."
Ako niste videli.Heal the world!!! 8)
Wow...bas su zlatni !!! :D :D :D

Billie Jean:
E pa ovako,fanovi su cekali ispred da vide Majklovu bebu ! Majkl nije mogao da pokazuje dete svakom fanu posebno,pa nije imao drugog izbora nego da iznese bebu i da je ljudi vide ! Eto to se desilo !!! ;)
Hee!Hee!Nemam nista da dodam sem toga da iako ju je klatio cvrsto ju je drzao!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back