Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
ljudi, kako mi je drago sto se tema polako puni sa novim clanovima i fanovima....pa gde ste se krili sve vreme??
Slacu vam jos slicica...ima ih mnooogo....
@sexy klon-bas mi je drago sto si zavolela majkla....i kod mene je slicna prica....ja sam odrastala u porodici dva otkacena metalca(rockera),jes da se u kuci slusalo jos mnostvo drugih vrsta muzike, ali pop...retko..., meni su zatupljeni roditelji, dok sam gledala (secam se)remember the time, govorili da je on iskompleksirana budala koja se operisala kako bi izlecila svoje bolesne komplekse...ja sam to u pocetku prihvatila, ali, bila sam malo dete, ipak. Tek u 7 ili 6 razredu sam videla listu top 10 michaelovih pesama, i medju njima Dirty Dianu..i covek me je jednostavno osvojio, secam se sa kojom sam paznjom gledala thriller...covek te jednostavno hipnotise, natera da se udubis i razumes ono sto porucuje svojim pesmama....i, tako...vidis, nikad nije kasno sto Billie kaze, bitno je da ljudi makar nekada shvate njegovu sustinu, lepotu...istina je da je ta istina zatrpana mnogim lazima i tracevima, ali ako se samo malo potrude, uspece !Heal the world...

hmmmm...pa ne verujem da sam ja to ''kasno'' shvatila, :? sa obzirom da sam sad 8. razred....zavolela sam ga u 6. kao i ti! :wink:

moja keva je (valjda) gotivila rock i sad mi broji "booooze kako mozes da budes fenserka"(a i nisam neka btw)..."booooze zar ti nisu udobnije starke od kaubojki" itd... :lol:
ja bih volela da je moja keva gotivila majkla ko keva od billie jean pametna zena ;)

hajde da damo neki doprinos ovoj temi . . . npr . , neku zivu raspravu . . . citam postove poslednjih strana i svaki se svodi na je.be.ni HEAL THE WORLD . ako vec nemate sta da napisete , onda nemojte .
gde je kreativnost ? hajde sad , da vas cujem . . .
da probijem led - sa kim bi ste najvise voleli da MJ snimi duet na novom albumu ? ? ?
ja bih recimo , bas volela da ponovo peva sa janet . . . ili da mu slash svira u nekoj pesmi . . . mmmm gitara . . . mmmmmm michael & slash . . .

ja ih nosim samo kad izlazim jer su mi veca fora od onih sa tankom stiklom od 10 cm i spicem.one su onako bas bas fuuuuuj....:-)
duet sa janet...mada...cujem da vitni hjuston o5 peva i snima ne znam sad tacno...al sad mi je ona pala na pamet

milla_michael:
moja keva je (valjda) gotivila rock i sad mi broji "booooze kako mozes da budes fenserka"(a i nisam neka btw)..."booooze zar ti nisu udobnije starke od kaubojki" itd... :lol:
ja bih volela da je moja keva gotivila majkla ko keva od billie jean pametna zena ;)
Hehe..pa sta ces...zalomilo mi se ...Ona ga nije volela,obozavala ga je...i mama,a i baka nije mnogo zaostajala ! Jos uvek ga voli moja mama,a ja ga obozavam !!! ;)

@ tyra- ne smeta meni sto slusaju rock i metal pod stare dane, ja im samo zameram sto su mi trovali mozak lazima i govorili da je budala..to im nikada necu oprostiti.Ko zna sta bi bilo da sama nisam videla onu emisiju o njemu...necu vise o tome, kako bi bilo...bitno je da ga slusam i obozavam! to je to.
@sexy klon-naravno da nisi "zakasnila" ;)
@Na novom albumu bih volela da vecina budu energicnije pesme, poput(black or white, they dont care about us, beat it)zato sto ne volim nesto balade(iako ima mnogo odlicnih), i da ne ubacuje one reperske glasove(ako znate na sta mislim, ono kad se neki crnci ubace kao u thrilleru, B or W,jam..Nekako mi se to ne svidja u pesmama), duet...isto kao Billie, rekla bih Whitney,Diana ross, PRINCE..sa njim obavezno, mislim da bi to odlicno zvucalo, jos da se slash ubaci sa gitarom...jao, pa to je odlicna kombinacija po meni...heal the world!
@ko je pomenuo onu obradu SMooth criminala_ nisam ni znala da postoji...pa ja bih to zabranila da mogu..mrzim obrade, pogotovo ovakvih klasika...ne bih mogla da cujem SC iz nekog drugog grla, pa to ti je...svaka pesma ima svoju posebnost, koju doprinosi sam pevac iliti izvodjac..i na sta to lici kada vidite da ga neko kopira??bedno u odnosu na Majkla!!

katy:
duet...isto kao Billie, rekla bih Whitney,Diana ross, PRINCE..sa njim obavezno, mislim da bi to odlicno zvucalo, jos da se slash ubaci sa gitarom...jao, pa to je odlicna kombinacija po meni...heal the world!
@ko je pomenuo onu obradu SMooth criminala_ nisam ni znala da postoji...pa ja bih to zabranila da mogu..mrzim obrade, pogotovo ovakvih klasika...ne bih mogla da cujem SC iz nekog drugog grla, pa to ti je...svaka pesma ima svoju posebnost, koju doprinosi sam pevac iliti izvodjac..i na sta to lici kada vidite da ga neko kopira??bedno u odnosu na Majkla!!
Ponovo se slazemo !!! ;)
A postoji ta obrada SC,mada ja iskreno nisam odusevljena !!! Ipak je original original,a sve ostalo su bleeeede kopije !!!

E, ljudi da li ste primetili u spotu They dont care about us, kada je Majklu pocepana majca..da se vide tragovi njegove stare koze, u predelu grudi..., bas sam to zapazila... isto kao na ovoj slici, koju sam vam vec pokazala...jadnicak mali....
vitiligo1-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back