- Poruka
- 4.765
Billie Jean:@Katy
Ja volim kad on peva brze pesme,a na tom albumu su uglavnom QUOTE]
Opet nam se ukusi poklapaju..Najvise volim jace pesme, koje imaju brzi ritam...Bad, Beat it, Give in to me, Scream, Is it scary...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Billie Jean:@Katy
Ja volim kad on peva brze pesme,a na tom albumu su uglavnom QUOTE]
Opet nam se ukusi poklapaju..Najvise volim jace pesme, koje imaju brzi ritam...Bad, Beat it, Give in to me, Scream, Is it scary...

A ti si?Hee!!!Hee!!!Aaow!!!Heal the world!!! 8) 8) 8) :-P :-P :-P :razz: :razz:biology88:E, cao evo i mene!![]()

Ali je original neuporedivo bolji!!!Aaow!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8)Michael-ov glas je Smooth, a nacin na koji peva pesmu je veoma Criminal.Heal the world!!!Svaki dan nas je sve vise!!!zota85:Slazem se sa Zikicom! Alien Aint Farm je odlicno obradila Smooth Criminal!!!
katy:ljudi, kako mi je drago sto se tema polako puni sa novim clanovima i fanovima....pa gde ste se krili sve vreme??
Slacu vam jos slicica...ima ih mnooogo....
@sexy klon-bas mi je drago sto si zavolela majkla....i kod mene je slicna prica....ja sam odrastala u porodici dva otkacena metalca(rockera),jes da se u kuci slusalo jos mnostvo drugih vrsta muzike, ali pop...retko..., meni su zatupljeni roditelji, dok sam gledala (secam se)remember the time, govorili da je on iskompleksirana budala koja se operisala kako bi izlecila svoje bolesne komplekse...ja sam to u pocetku prihvatila, ali, bila sam malo dete, ipak. Tek u 7 ili 6 razredu sam videla listu top 10 michaelovih pesama, i medju njima Dirty Dianu..i covek me je jednostavno osvojio, secam se sa kojom sam paznjom gledala thriller...covek te jednostavno hipnotise, natera da se udubis i razumes ono sto porucuje svojim pesmama....i, tako...vidis, nikad nije kasno sto Billie kaze, bitno je da ljudi makar nekada shvate njegovu sustinu, lepotu...istina je da je ta istina zatrpana mnogim lazima i tracevima, ali ako se samo malo potrude, uspece !Heal the world...

podrzavam tvoju mamu u ovome . . .milla_michael:"booooze zar ti nisu udobnije starke od kaubojki"
E bas mi je drago sto nam se opet ukusi poklapaju ! Ipak fanovi imaju nesto zajednicko !!!katy:Opet nam se ukusi poklapaju..Najvise volim jace pesme, koje imaju brzi ritam...Bad, Beat it, Give in to me, Scream, Is it scary...
Odjednom nas je mali milion !!!tyra:@ billie :
sta se desava ovo odjednom ?
invazija fanova .
Neka,neka,i treba !!! Hello !!! Dobrodosao !!!Heal the world !!!biology88:E, cao evo i mene!![]()
Evo ja bih volela da Majkl snimi duet sa Dzenet opet,a ako bi to morao da bude neko sa kim nije pevao,onda Vitni Hjuston ili Dzenifer Lopez !!!tyra:sa kim bi ste najvise voleli da MJ snimi duet na novom albumu ? ? ?
Hehe..pa sta ces...zalomilo mi se ...Ona ga nije volela,obozavala ga je...i mama,a i baka nije mnogo zaostajala ! Jos uvek ga voli moja mama,a ja ga obozavam !!!milla_michael:moja keva je (valjda) gotivila rock i sad mi broji "booooze kako mozes da budes fenserka"(a i nisam neka btw)..."booooze zar ti nisu udobnije starke od kaubojki" itd...
ja bih volela da je moja keva gotivila majkla ko keva od billie jean pametna zena![]()
Ponovo se slazemo !!!katy:duet...isto kao Billie, rekla bih Whitney,Diana ross, PRINCE..sa njim obavezno, mislim da bi to odlicno zvucalo, jos da se slash ubaci sa gitarom...jao, pa to je odlicna kombinacija po meni...heal the world!
@ko je pomenuo onu obradu SMooth criminala_ nisam ni znala da postoji...pa ja bih to zabranila da mogu..mrzim obrade, pogotovo ovakvih klasika...ne bih mogla da cujem SC iz nekog drugog grla, pa to ti je...svaka pesma ima svoju posebnost, koju doprinosi sam pevac iliti izvodjac..i na sta to lici kada vidite da ga neko kopira??bedno u odnosu na Majkla!!