ljudi, kako mi je drago sto se tema polako puni sa novim clanovima i fanovima....pa gde ste se krili sve vreme??
Slacu vam jos slicica...ima ih mnooogo....
@sexy klon-bas mi je drago sto si zavolela majkla....i kod mene je slicna prica....ja sam odrastala u porodici dva otkacena metalca(rockera),jes da se u kuci slusalo jos mnostvo drugih vrsta muzike, ali pop...retko..., meni su zatupljeni roditelji, dok sam gledala (secam se)remember the time, govorili da je on iskompleksirana budala koja se operisala kako bi izlecila svoje bolesne komplekse...ja sam to u pocetku prihvatila, ali, bila sam malo dete, ipak. Tek u 7 ili 6 razredu sam videla listu top 10 michaelovih pesama, i medju njima Dirty Dianu..i covek me je jednostavno osvojio, secam se sa kojom sam paznjom gledala thriller...covek te jednostavno hipnotise, natera da se udubis i razumes ono sto porucuje svojim pesmama....i, tako...vidis, nikad nije kasno sto Billie kaze, bitno je da ljudi makar nekada shvate njegovu sustinu, lepotu...istina je da je ta istina zatrpana mnogim lazima i tracevima, ali ako se samo malo potrude, uspece !Heal the world...