Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Ma opusteno bre,hvala tebi za knjige !!!
Reci cu ti kad posaljem !!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dete volim teimmph:To nije lepo.Ko zna zbog cega je njoj sada tesko i mislim da nije u redu da je odmah proglasimo ludom.Trebali bi da joj pomognemo ako nesto nije u redu.I onaj Justin je bio sa njom ko zna koliko a bas ga briga da joj pomogne.Svi je napustaju umesto da budu uz nju i to je jos gore po nju.Znam kao njen fan da ona sigurno nije uradila nista lose.Morao sam da kazem ovo iako je post od ranije i iako nema veze sa temom.Ali sam skinuo sa interneta nastup uzivo sa Britney i Michael-om The way you make feel.E pa ja sam Happy.A za Justina bas je ispao budala kad je ostavio Janet Jackson na cedilu polu golu.Bas je ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inace justin hoce da joj pomogne Procitace kad bude tu !!!tyra:evo , masem i ja njemu !

Ni meni nije neke otvarao...Billie Jean:Neke nece da mi otvori !!!![]()
Drago mi je da nam se ukusi po tom pitanju slazu !!!katy:Ni meni nije neke otvarao...
E, i meni su najbolji koncerti sa Bad turneje...
:-P :-P :-P

Heal the World!!!katy:za maidene ne bi nista...molio me cale da idem...,meni ga zaaao, al razmisljala sam...i odlucila da ne odem, sto sa caletom, sto sa drustvom...ovi moji metalci iz drustva planiraju pokolj, pa mi nekako sigurnije da ne odem...radije cu ostati kod kuce i healovati world![]()

Hvala Billie!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8) 8)Billie Jean:Ljudi sve vas pozdravlja immph ! Ne moze da salje postove pa je rekao meni da vas pozdravim !!! I ovo je u njegovo ime ! Heal the world
Nisam znao za Justin-a.Pa dobar je on sem onog sa Janet.Bila je njegova greska , a on je pobegao i ostavio je da se blamira sama.Lucky girl:dete volim teinace justin hoce da joj pomogne
![]()
Moonwalk je dobra knjiga.Michael nije napisao secanje o Billie Jean u Moonwalk-u da ne bi ohrabrio slicne incidente.Rekao je to nekim prijateljima. 8) 8) 8) 8)katy:E, ljudi pocela sam da citam moonwalk. super je knjiga, samo, nigde se ne pominje ona prica o Billie jean, majkl kaze da ona ne postoji...
E, i za operacije isto...kaze>"da sve ono sto sam govorio u vezi sa fizickim izgledom nije tacno, ne bih ni spominjao, ja znam svoje telo, znam ko sam i sta sam"...tako nesto je rekao, sto je sasvim normalno...ne razumem ljude koji ne mogu da shvate nesto sto je krajnje jednostavno da se shvati>>