Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sam%20u%20kuci.jpg

Tvrdis da su optuzbe protiv Michael-a istinite.Proucite prirodu optuzbe.Da li su vasi izvori informacija pouzdani?Kako me nerviraju ljudi koji ne zele da pre nego sto okace glupu sliku na temu saznaju zinjenice o toj temi.Verovatno BivshiPrijatelj ne zna za Tom-a Sneddon-a i za stvari koje je radio(menjao je zakon vise puta da bi mogao da okrivi jadnog Michael-a),verovatno ne zna ni za to da u Americi postoje dve vrste tuzbi(civilna za pare i drzavna za zatvor).Porodice koje su tuzile Michael-a zelele su da njihova tuzba bude civilna(Sta biste vi uradili da vam je neko zlostavljao dete,tuzili za novac ili biste zeleli da vidite pocinioca iza resetki?).Svedocenja deteta koje je ,,zlostavljano" prvi put i njegovih brata i sestre se nije poklopilo,a kasnije su oni priznali da su neke stvari ,,pogresno rekli"(imaju obraza da nekog lazno tuze , a kada to urade ne pripreme se dovoljno dobro HAHAHAHAHA).Michael-ov DNA nije nadjen na predmetima koje su decaci tvrdili da je dirao(***** magazini,itd.).Michael-ova porodica nije smela da svedoci na sudjenju , a novine (Tabloid junkie) su mogle da pisu ste su htele(disgusting).vecina stvari su ignorisane od strane novina(Tabloid junkie i sl.) npr.Michael je bio nominovan dva puta za Nobelovu nagradu za mir i knjigu koju je napisala sekretarica advokata tuzioca iz 1993. (govorila je o tome da je Michael nevin).Snimljen je dokumentarni film o Michael-u.U njemu se pojavio i ,,zlostavljani" decak.Da li bi Michael dopustio da ga kamere snimaju sa decakom koga je zlostavljao?Michael je takodje pomagao porodicu finansijski.Kada je prestao da placa njihove automobile i kucu oni su ga tuzili.Postoji sudska zabrana za ljude u vezi sa Michael-om.Oni ne mogu govoriti javno za razliku od novina(Tabloid junkie).Michael se dobrovoljno predao policiji jer izgleda da se covek nije smatrao krivim dok se ne dokaze tako ali su mu novine odmah dale nadimak Jacko-Wacko.Kaucija za ubistvo u USA iznosi 65 000 Dolara dok je njemu za zlostavljanje bila 3 000 000 Dolara.Svakog meseca milioni dece su posecivali Nedodjiju i svi oni kao i decak ciju je sliku stavio BivshiPrijatelj brane Michael-a.Kada je prvi slucaj propao Tom Sneddon je izmislio zaveru u koju je Michael bio umesan(pokusaj da spasi slucaj ).Za zaveru se optuzuje vise ljudi po zakonu USA ali je on optuzio samo Michael-a.Moji izvori su pouzdani.Cinjenice su iz novina koje su se prodale u vise od 1 000 000 primeraka.Odgovori mi na ovo BivshiPrijatelju ali ne nekom glupom slikom(ako mozes).

sexy klon:
šta se to priča o dolasku majkla u beograd????
KADA i DA LI uopšte???????????????????????????
moram po svaku cenu da ga vidim bar jednom uživo, makar mi to bilo poslednje.....
E pa krece na turneju prvo po Americi,pa onda u Evropi kad zavrsi album !!!Nadamo se da ce doci i kod nas,sobzirom da je rekao da ce obici vise zemalja nego sto je do sada obilazio na turnejama !!!Svi zivi dolaze,bio bi red da dodje i Majklic !!! ;)

sexy klon:
šta se nerviraš? :-)
pusti budale da se zabavljaju, na svoj budalasti retardirani način pa da svi živimo u slozi i veselju :roll:
Ne nerviram se uopste,samo ne vidim svrhu toga !!! ;) Sta ce kao time da dokaze da je Majkl pedofil,a lepo se vidi da je fotomontaza!!! Ako vec hoce to da dokaze,nek smisli originalniji nacin !!! ;)

Billie Jean:
Ne nerviram se uopste,samo ne vidim svrhu toga !!! ;) Sta ce kao time da dokaze da je Majkl pedofil,a lepo se vidi da je fotomontaza!!! Ako vec hoce to da dokaze,nek smisli originalniji nacin !!! ;)

ne,ne....nisu oni mislili ovim da dokažu da je pedofil. :wink:
to je kao zato što je bio optužen za silovanje ovog klinca (koji je glumio u svim delovima ''sam u kući''). :|
inače, klinja je i u majklovom spotu ''black or white'' a i njegov glas se čuje na početku iste pesme.
a ovo je originalna slika:

2329f.jpg

pa je to sad kao neka extra fora.....da,da :roll: :wink:

sexy klon:
ne,ne....nisu oni mislili ovim da dokažu da je pedofil. :wink:
to je kao zato što je bio optužen za silovanje ovog klinca (koji je glumio u svim delovima ''sam u kući''). :|
inače, klinja je i u majklovom spotu ''black or white'' a i njegov glas se čuje na početku iste pesme.
Koliko ja znam,taj mali je svedocio za Majkla,nije optuzen da je njega zlostavljao,vec malog Gavina Arviza !!! ;)

Billie Jean:
Koliko ja znam,taj mali je svedocio za Majkla,nije optuzen da je njega zlostavljao,vec malog Gavina Arviza !!! ;)

onda sam ja nešto pomešala.
ma,sluđena sam skroz :roll:
pa i logično je da ti znaš blje od mene :wink:
ja sam majkla počela da slušam tek od pre jedno dve godine-do tada sam imala predrasude na osnovu onoga što su jbn novine pisale i na osnovu priča i tračeva kojima su mi ljudi punili glavu...shame on me, ali ko prizna-pola mu se prašta! i onda sam slučajno (sudbina je to) sa neta skinula njegov spot- smooth criminal i osvojio me je igrom i glasom (i prelepim očima)!
onda sam uzela i skinula sve pesme koje je snimio, sve ih saslušala i od tada sam zaljubljena u njih!!! posle sam blagovremeno saznala neke stvari koje su fino pokopale sve nebuloze i tračeve o njemu.........sad je moj posao da ljudima sa predrasudama pokažem koji je u stvari on genije. 8-)
eto, to ti je moja priča. :-D

@sexy klon

Nikad nije kasno !!! ;) Ja sam samo imala srece da znam istinu jos kao mala i da znam da ti tracevi koji izlaze u novinama (tabloid junkie :p )nisu tacni !!! Ali,super je sto si ti shvatila (nema veze da li je to bilo pre godinu,dve ili pet godina) da su to sve tupave glasine u novinama koje ljudima pune glavu glupostima i samo srozavaju popularnost i ugled jedne takve ikone !!! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back