- Poruka
- 200
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni.Gledao sam nesto na Youtube-u. 8) 8) 8) 8)Billie Jean:Pa da...to je kao najbolji koncert,mada su meni licno bili bolji koncerti sa Bad turneje !!!
I jesam.Heal the World!!!Idem sad da spavam!!! :-o :-o :-oBillie Jean:Procitace kad bude tu !!!
Osecam da bi ti rekao heal the world !!!
sexy klon:moram po svaku cenu da ga vidim bar jednom uživo, makar mi to bilo poslednje.....

;-)
  ;-)E pa krece na turneju prvo po Americi,pa onda u Evropi kad zavrsi album !!!Nadamo se da ce doci i kod nas,sobzirom da je rekao da ce obici vise zemalja nego sto je do sada obilazio na turnejama !!!Svi zivi dolaze,bio bi red da dodje i Majklic !!!sexy klon:šta se to priča o dolasku majkla u beograd????
KADA i DA LI uopšte???????????????????????????
moram po svaku cenu da ga vidim bar jednom uživo, makar mi to bilo poslednje.....

pa morace jednom da dodje , makar ga ja dovela licno . . . 8-)sexy klon:šta se to priča o dolasku majkla u beograd????
KADA i DA LI uopšte???????????????????????????
moram po svaku cenu da ga vidim bar jednom uživo, makar mi to bilo poslednje.....
A i to sto kazes ! Ja cu ga nagovoriti,valjda ce mene poslusati,mada bi i tebe trebalo da slusa !!!tyra:pa morace jednom da dodje , makar ga ja dovela licno . . . 8-)

hertz:stvarno????
;-)
I treba da ga volis ! Opusteno !!!sexy klon:koji je tvoj problem?????????
ŠTA HOĆEŠ OD MENE?
jel ti smeta to što sam rekla? da te kojim slučajem ne ugrožava to što ja volim majkla???????????????????????????????????

Citam ti misli !!!immph:I jesam.Heal the World!!!Idem sad da spavam!!! :-o :-o :-o
 Niko to ne bi pogodio drugi osim mene !!!   8)
 Niko to ne bi pogodio drugi osim mene !!!   8)Billie Jean:Cemu ta retardirana fotomontaza na temi?

Ne nerviram se uopste,samo ne vidim svrhu toga !!!sexy klon:šta se nerviraš? :-)
pusti budale da se zabavljaju, na svoj budalasti retardirani način pa da svi živimo u slozi i veselju
 Sta ce kao time da dokaze da je Majkl pedofil,a lepo se vidi da je fotomontaza!!! Ako vec hoce to da dokaze,nek smisli originalniji nacin !!!
  Sta ce kao time da dokaze da je Majkl pedofil,a lepo se vidi da je fotomontaza!!! Ako vec hoce to da dokaze,nek smisli originalniji nacin !!!   
Billie Jean:Ne nerviram se uopste,samo ne vidim svrhu toga !!!Sta ce kao time da dokaze da je Majkl pedofil,a lepo se vidi da je fotomontaza!!! Ako vec hoce to da dokaze,nek smisli originalniji nacin !!!

:wink:
  :wink:Koliko ja znam,taj mali je svedocio za Majkla,nije optuzen da je njega zlostavljao,vec malog Gavina Arviza !!!sexy klon:ne,ne....nisu oni mislili ovim da dokažu da je pedofil. :wink:
to je kao zato što je bio optužen za silovanje ovog klinca (koji je glumio u svim delovima ''sam u kući''). :|
inače, klinja je i u majklovom spotu ''black or white'' a i njegov glas se čuje na početku iste pesme.

tyra:. . . pustiti budale da se snalaze u svetu kretena . . .

Billie Jean:Koliko ja znam,taj mali je svedocio za Majkla,nije optuzen da je njega zlostavljao,vec malog Gavina Arviza !!!

Ja sam samo imala srece da znam istinu jos kao mala i da znam da ti tracevi koji izlaze u novinama (tabloid junkie
  Ja sam samo imala srece da znam istinu jos kao mala i da znam da ti tracevi koji izlaze u novinama (tabloid junkie   )nisu tacni !!! Ali,super je sto si ti shvatila (nema veze da li  je to bilo pre godinu,dve ili pet godina) da su to sve tupave glasine u novinama koje ljudima pune glavu glupostima i samo srozavaju popularnost i ugled jedne takve ikone !!!
 )nisu tacni !!! Ali,super je sto si ti shvatila (nema veze da li  je to bilo pre godinu,dve ili pet godina) da su to sve tupave glasine u novinama koje ljudima pune glavu glupostima i samo srozavaju popularnost i ugled jedne takve ikone !!!