Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se ne zalićemo, ko zna šta će da uradi...
Ali čini mi se da maestralno uspeva da usere sva savršenstva iz '90-ih ovim što radi sad...
Hard Candy Vol. 2. Savršeno... :roll:
Glupača... Super što si postavio Get Stupid... :ok:

Ma ne mora da znaci da je to istina :ok: Meni sestra rekla da ce na albumu biti po jedna pesma iz svakog njenog perioda, kao za svakog po nesto peseme tipa 4 minutes, pa odna Erotica, Hung up, Ray of light itd..Daj boze da bude tako :)

Ma ne mora da znaci da je to istina :ok: Meni sestra rekla da ce na albumu biti po jedna pesma iz svakog njenog perioda, kao za svakog po nesto peseme tipa 4 minutes, pa odna Erotica, Hung up, Ray of light itd..Daj boze da bude tako :)

Zvuči kao dobra ideja, ali sve su ovo tračevi i ne treba da se uzbuđavamo još uvek. z;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Sticky_&_Sweet_Tour_(album)
Vidite šta piše ovde (desno) pod Madonna chronology: Sweat (2011) - novi album: "Znoj"! z:D

A evo šta je jedan od kritičara rekao za (do bola editovan) glas na S&S:
"Intrigantno je kako Madonna savršeno peva dok trčkara naokolo i radi špage." :mrgreen:

A evo šta je jedan od kritičara rekao za (do bola editovan) glas na S&S:
"Intrigantno je kako Madonna savršeno peva dok trčkara naokolo i radi špage." :mrgreen:

u svakom slucaju i da peva svaku pesmu na playback opet bi je gledalo milioni jer je ona jedini izvodjac na svetu koji ima pesme tj hitove da ispuni dvosatni koncert!

25.12.2010. 09:20h 1 3
Ako je kriterijum broj pominjanja imena po "zloglasnim" britanskim taboidima, onda je to svakako Madonna...

Objavljen je spisak slavnih ličnosti koje su u prethodnoj deceniji najviše spominjane u britanskim tabloidima - i taj spisak se uzima kao lista poznatih o kojima se najviše pričalo. Ubedljivo na prvom mestu i daleko ispred svih ostalih se nalazi 52-godišnja Madonna, koja je spomenuta tačno 46 017 puta - sledeći na listi, X factor mogul Simon Cowell, spominjan je svega 29 888 puta, a za petama mu se nalazi Robbie Williams sa 28 563 spominjanja. U nastavku pogledajte Top 10 "pominjanih", sa navedenim preciznim brojevima "spominjanja"...

1. 01. Madonna (46 017)

2. 02. Simon Cowell (29 888)
3. 03. Robbie Williams (28 563)
4. 04. Kate Moss (28 056)
5. 05. Britney Spears (27 588)
6. 06. Victoria Beckham (25 833)
7. 07. David Beckham (24 953)
8. 08. Michael Jackson (24 688)
9. 09. Sir Paul McCartney (21 556)
10. 10. Kylie Minogue (19 694)

Izvor: music-news.com

:klap:

Opet vas nema!?
Ja sam imao kolokvijume, malo sam citao sta pisete ali uglavnom nisam pisao jer je do sada uvek vise pisano kad ja cutim.
p.s. evo moje reakcije: crownel je ili hteo da pokaze svoju hladnokrvnost ili zona u kojoj je bio na koncertu nije bila dovoljno blizu da se odusevi Madonom; pa naravno da je ona samo jedna zena, ali kojoj je mnogo toga poslo za rukom i kada sa svojom energijom i borbenoscu skace ispred vas ne mozete da ne prepoznate zver u toj maloj zeni

A ove liste vise smaraju, mislim da Madonna uopste ne bi trebalo da se nalazi na njima. Cinjenica je da je ona stara, da je Amerika vrlo cudno trziste (mislim da je milijardu retarda, a ne ljidu pogledalo spot Bibera!?), meni nikad nije bilo jasno kako nastaju hitovi i ako moze dva-tri sto ne moze svih 12 na albumu!? Ali posto ona to zna, ocekujem da iskoristi svoju pamet i originalnost i ne snimi komercijalu (tipa Revolver, Celebration), sve su to kul pesme, ali ja hocu revolucionarne melodije i zvuk. Zasto je nemoguce kad je pre bilo moguce? Kako je napravila Like a prayer, Frozen ili ko ih je vec pravio, neka to uradi opet.
I opet smaras sa 'kopiranjem', Madonna je radila sve (pa i kopirala) da bi privukla paznju, ali kako si tako primitivan kad okacis sliku tipa ona ista kao neko koga je kopirala a slike su takve da ih svako od nas ima u svom albumu? Ali vidis, ona ima to nesto, postala je bolja od onih koje je kopirala, a ovi sto nju kopiraju da vidim kad ce postati bolji.
A posto Thriller toliko dobro zna sta je sve Madonna iskopirala, pretpostavljam da zna i da moonwalk nije Majklovih ruku delo s obzirom da je to njegov najveci zastitni znak. Kad sam ovo saznao nisam poceo da ga smatram manje vrednim, ali ti toliko potenciras da Madonna kopira, pa po toj logici ne mozes beskrajno voleti MJ-a jer je iskopirao moonwalk.

Madonna_Queen_of_Stage_book_01.jpg

. . .

Poslednja izmena:
@mica
Mislim da ni cronwel ni ja nemamo potrebe da ti objašnjavamo da volimo Madonnu.
S tim što na nju ne gledamo kao na božanstvo kao ti.
Je l slušaš ti nešto sem nje?!
Eto, naišao sam na te slike pa sam bio toliko 'primitavan' (:roll:) da ih postavim.
A ti si pored svega što smo pričali o njoj našao baš to da istakneš...

Ako ćeš o MJ-u idi na njegovu temu.
Opšte je poznato da on nije izmislio moonwalk, da je u primitivnijem obliku postojao i ranije a on ga je preuzeo od crnaca.
I to je rekao u svakom intervjuu. MJ je prva asocijacija ljudima na moonwalk jer ga je usavršio i popularizovao.
Ali on nije samo moonwalk (obično ga izvede jednom na koncertu), dovoljno je da uporediš albume Thriller i Like A Virgin i tu rasprava prestaje. z:poz:

AND I FEEAL!!! :zurka:

Poslednja izmena:
Opet vas nema!?
Ja sam imao kolokvijume, malo sam citao sta pisete ali uglavnom nisam pisao jer je do sada uvek vise pisano kad ja cutim.
p.s. evo moje reakcije: crownel je ili hteo da pokaze svoju hladnokrvnost ili zona u kojoj je bio na koncertu nije bila dovoljno blizu da se odusevi Madonom; pa naravno da je ona samo jedna zena, ali kojoj je mnogo toga poslo za rukom i kada sa svojom energijom i borbenoscu skace ispred vas ne mozete da ne prepoznate zver u toj maloj zeni

i ja sam imao kolokvijume :) bio sam na pocetku silvera i mogu ti reci da sam imao bolji pogled od puno njih u golden delu,,,nisam hladnokrvan samo govorim ono sto mislim i osecam tj govorim ono sto je realno,,,ali i ne znam na sta tacno mislis mrzi da gledam sta sam postovao ranije :)

@mica
Mislim da ni cronwel ni ja nemamo potrebe da ti objašnjavamo da volimo Madonnu.
S tim što na nju ne gledamo kao na božanstvo kao ti.
Je l slušaš ti nešto sem nje?!
Eto, naišao sam na te slike pa sam bio toliko 'primitavan' (:roll:) da ih postavim.
A ti si pored svega što smo pričali o njoj našao baš to da istakneš...

Ako ćeš o MJ-u idi na njegovu temu.
Opšte je poznato da on nije izmislio moonwalk, da je u primitivnijem obliku postojao i ranije a on ga je preuzeo od crnaca.
I to je rekao u svakom intervjuu. MJ je prva asocijacija ljudima na moonwalk jer ga je usavršio i popularizovao.
Ali on nije samo moonwalk (obično ga izvede jednom na koncertu), dovoljno je da uporediš albume Thriller i Like A Virgin i tu rasprava prestaje. z:poz:
slazem se sa gore napisanim,,,,obozavam madonnu i postujem i volim sve sto je uradila da nije tako ne bi celo leto radio kao lud da bi imao pare za koncert,,ali sam samo realan to opet napominjem,,,,a to kopiranja je sasvim otrcana tema,,,a pogotovo ako se govori u kontekstu madonne i majkla,,,i da ne slazem se sa tim da rasprava prestaje izmedju ta dva albuma,,,madnna i majkl ne mogu da se porede i nema smisla porediti ih ako je tako onda su beatlsi unistili majkla kada govorim o muskim izvodjacima,,,

Madona je obezbedila da deca bez roditeljskog staranja ove godine Božić zaista proslave srećno - ona je poslala kutije igračaka, odeću i druge poklone deci iz ove afričke zemlje.
Preko fondacije Raising Malawi, Madona se pobrinuila i da deca dobiju dosta slatkiša i čokolada i time stvorila pravu Božićnu atmosferu. Pored svega ovoga, napisala im je i posvetu:
''Za moju Malawi decu na Božić i Boxing day (dan posle Božića). Volela bih da sam sa vama. Vidimo se uskoro.''

Go Madonna :super: :super:

Back