Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hahahah Kraljica... uzeto iz knjige Intimna madonnina biografija

Madonna je toliko oprezna da ljudi koji za nju rade kažu da je štedljiva preko svake mjere. U kuæi drži cvijeæe dugo nakon što uvene, samo zato da ne bi morala kupiti svježe. Inzistira da njezina domaæica uz kupnju prilaže i kupone kako bi uštedjela pokoji dolar. Trèi po kuæi i gasi svjetla kako bi joj raèun za struju bio niži. Ne dopušta prijateljima da obavljaju meðugradske telefonske razgovore s njezina telefona. Rijetko kad plati raèun kad veèera s prijateljima. Rijetko kad ima gotovinu kod sebe i uvijek se žali da 'slabo stoji s gotovinom' - iako je jedna od najbogatijih žena u šoubiznisu. Njezina glasnogovornica Liz Rosenberg priznaje da kad je na turneji, sama pere svoje rublje jer misli da to hoteli previše naplaæuju. Sama pregledava hotelske raèune kako bi se uvjerila da joj nisu previše naplatili, a ako ustanovi da jesu, pošalje svoga raèunovoðu da riješi stvar s upravom hotela.
Dopušta

Zadržati slavu u popularnoj glazbi jednako je velik izazov kao i uopće je postići, a to će potvrditi svakih umjetnik s milijunskom prodajom albuma. Potkraj 20. stoljeća Michael Jackson - jedina pop-zvijezda šoubiznisa koja je jednako uspješna na komercijalnom i umjetničkom planu, poput Madonne - doživio je znatan pad uspješnosti svoje karijere. Dakako, Jackson će, isto kao i Madonna, za slučaj da više ne snimi nijedan album ili da ne odradi ijedan koncert, ostati legendom kao jedan od najvećih zabavljača svih vremena. No, njegova nesposobnost održavanja koraka s vječno promjenjivim svijetom pop-glazbe postala je bolno očitom kad je potkraj 90-ih izdao svoj HiStory Part I, set na dva diska s novim te nekim prethodno izdanim materijalom. Porazna prodaja toga CD-a nije se mogla spasiti niti uz manijakalno reklamirani duet Kralja popa i njegove sestre Janet, u pjesmi Scream. Zadnjih su godina Madonnini kolege Prince i Janet također imali osjetan pad prodaje svojih albuma jer brojke tih obiju super-zvijezda nisu ni blizu onima iz njihovih zlatnih dana.
Potkraj

Pa dobro mozda Drowned world :D

Tu već mož' se složimo. :lol:

A ovo za piroćanisanje, jeste zanimljivo, ali nije pohvalno. :mrgreen:

Imali smo u srednjoj neki tekst iz engleskog o nekoj babi koja je bila najveća cicija na svetu.
20 godina nosila istu haljinu, kupovala slomljene keksove jer su jeftiniji, nije htela da plati sinu operaciju pa su mu amputirali nogu itd. You get the picture. :lol:
I kad je umrla, ostavila je milijardu dolara...

Poslednja izmena:
hahaha ma ko zna dal je ono gore tacno ali knjiga je sokantna u svakom slucaju.Mi smo u prvoj gimnazije imali lekciju iz francuskog nesto u fazonu A la Madonna. tj idemo na madonnin koncert u Olimpiju hahah a tad nisam slusao madonnu :P inace francuzi je obozavaju ali generalno svi

madonna_teeth.jpg

:eek:

Zadržati slavu u popularnoj glazbi jednako je velik izazov kao i uopće je postići, a to će potvrditi svakih umjetnik s milijunskom prodajom albuma. Potkraj 20. stoljeća Michael Jackson - jedina pop-zvijezda šoubiznisa koja je jednako uspješna na komercijalnom i umjetničkom planu, poput Madonne - doživio je znatan pad uspješnosti svoje karijere. Dakako, Jackson će, isto kao i Madonna, za slučaj da više ne snimi nijedan album ili da ne odradi ijedan koncert, ostati legendom kao jedan od najvećih zabavljača svih vremena. No, njegova nesposobnost održavanja koraka s vječno promjenjivim svijetom pop-glazbe postala je bolno očitom kad je potkraj 90-ih izdao svoj HiStory Part I, set na dva diska s novim te nekim prethodno izdanim materijalom. Porazna prodaja toga CD-a nije se mogla spasiti niti uz manijakalno reklamirani duet Kralja popa i njegove sestre Janet, u pjesmi Scream. Zadnjih su godina Madonnini kolege Prince i Janet također imali osjetan pad prodaje svojih albuma jer brojke tih obiju super-zvijezda nisu ni blizu onima iz njihovih zlatnih dana.
Potkraj

Smarate sa poređenjem Majkla i Madonne... :roll:
HIStory je najprodavaniji dupli album svih vremena.
Prodat je u 40 miliona primeraka.
Scream je najskuplji spot svih vremena i osvojio je Grammy za najbolji spot godine.
Pesma Scream je debitovala na #3, što je u to vreme bila najviša pozicija ikad,
dok nije izašao singl You Are Not Alone sa istog albuma koji je debitovao na #1, što se desilo prvi put u istoriji.
Earth Song je 6 nedelja bila #1 u UK i to je njegov najprodavaniji singl tamo.
HIStory Tour je bila najuspešnija turneja u istoriji po zaradi i broju posete.

ITD. :roll:

Smarate sa poređenjem Majkla i Madonne... :roll:
HIStory je najprodavaniji dupli album svih vremena.
Prodat je u 40 miliona primeraka.
Scream je najskuplji spot svih vremena i osvojio je Grammy za najbolji spot godine.
Pesma Scream je debitovala na #3, što je u to vreme bila najviša pozicija ikad,
dok nije izašao singl You Are Not Alone sa istog albuma koji je debitovao na #1, što se desilo prvi put u istoriji.
Earth Song je 6 nedelja bila #1 u UK i to je njegov najprodavaniji singl tamo.
HIStory Tour je bila najuspešnija turneja u istoriji po zaradi i broju posete.

ITD. :roll:
znaci pisac vrv laze i sve sto je napisao i za Madonnu

Ne znam da l ste vi imali osećaj da je sa ovim završila sa muzikom? :(
Raskinut ugovor sa Wornerom (ne znam da li sad ima izdavačku kuću?!), objavila kompilaciju najvećih hitova (Celebration)
i istoimenu pesmu kao proslavu karijere i ćao zdravo... :eek:

Da, izvini, nisam mislio na tebe naravno, nego na tog koji je pisao. ;)

ma nista ;) nego poptuno verujem tvojim informacijama a i ovaj pisac mi deluje bas onako nepouzdano..vrv pola stvari iz knjige nije istinito..ima milion stvari i o MJ-u koje uopste ne lice na njega kao na primer da je poludeo sto je madonna proglasena za muzicara decenije 91 godine?? to sigurno nije tacno

ma nista ;) nego poptuno verujem tvojim informacijama a i ovaj pisac mi deluje bas onako nepouzdano..vrv pola stvari iz knjige nije istinito..ima milion stvari i o MJ-u koje uopste ne lice na njega kao na primer da je poludeo sto je madonna proglasena za muzicara decenije 91 godine?? to sigurno nije tacno

Pa nije tačno. Što bi poludeo kad su se baš tad družili. :lol:
I on je u to vreme dobio Grammy Living Legend Award, što je najveća nagrada koliko ja znam. ;)
(I to kao najmlađi dobitnik nagrade ikad.)

Madonna je tad osvojila Grammy za Blond Ambition Tour. :ok:

pa ona je sad u Live Nationu..i potpisala je neki bas orgoman ugovor na 10 godina tipa 3 turneje 4 albuma tako nesto..ali bakica je odavno zavrsila...koliko god se mi trudili da je slusamo ipak je maldost mladost...i bas mi je zao ali mi smo generacija Lady gage a ne madonne sto naravno ne znaci da cu da slusam lady draganu!

Dvije godine ranije, 1989., Warner Bros. Records je platio reklamu u kojoj je Madonna u jednom glazbenom listu proglašena 'Izvođačem desetljeća'. Iako je većina ljudi iz glazbenih voda znala da je takva reklama neka vrsta praznog komplimenta, koji izdavačke kuće daju izvođačima koje same favoriziraju, Michaela Jacksona to je posebno zasmetalo. Raz-ljućeni Jackson, koji je svoj album Thriller prodao u više primjeraka nego itko u povijesti, nazvao je svog odvjetnika Johna Brancu, žaleći se da Madonna nije zaslužila takav naziv. 'Vidiš, to na mene baca loše svjetlo', objasnio je, sjećao se kasnije Branca. 'Ja sam izvođač desetljeća, zar ne? Je li nadmašila Thriller}' pitao je Michael Brancu. 'Ne, nije', rekao je odgo-vorivši sam na svoje pitanje.Kao odgovor na uzrujanost svog klijenta, Branca je predložio da MTV-ju ponude proglašenje izmišljene nagrade koju bi dali Michaelu. Branca je na licu mjesta smislio nagradu za 'Najavangardnijeg video izvoðaèa desetljeæa'. Michaelu se sviðala. 'To æe onu junicu nauèiti pameti', rekao je, misleæi na Madonnu.

HAHAHAHHAHA OVO MORATE DA PROCITATE naucna fantastika
Dvije se godine nakon toga Michael našao za stolom restorana Ivy, nasuprot objekta svog prezira. Madonna je nosila crnu jaknu i kratke hlačice, crne čipkaste najlonke i križ oko vrata. Njezina sjajna, plava kosa padala je izazovno na sjajna joj i glatka ramena, ponosno izloživši svoje tamne korijene. Jackson je nosio crne traperice, crvenu košulju i istu jaknu ukrašenu slikom mornara iz crtica. Nosio je svoj zaštitni znak - šešir, a crna, kovrčava kosa dosezala mu je do ramena. Za autora ove knjige ovako se prisjetio tog izlaska: 'Nosio sam sunčane naočale. Sjedio sam tamo i pokušavao biti ljubazan. I tada, prije nego što sam se snašao, ona je ispružila ruku i skinula mi naočale. Nitko mi nikada nije skinuo naočale... Zatim ih je bacila na pod i razbile su se', nastavio je Jackson. 'Bio sam u šoku. Večeras si izašao sa mnom, rekla je, a ja mrzim kad ne mogu muškarca pogledati u oči. To mi se baš nije svidjelo.'

Kasnije, za večerom, Madonna je uhvatila Michaela kako pogledava njezin dekolte. S pohotnim osmjehom na usnama zgrabila mu je ruku i stavila je na svoje grudi. 'Kako ti se sviđaju?' pitala je zadirkujući ga.
Jackson je nervozno povukao ruku.
Nešto kasnije, za večerom, pustila je da joj komadić kruha padne u dekolte, a onda ga je lagano izvukla i pojela samo da vidi Michaelovu reakciju.
'Oh Bože, trebali ste vidjeti kakve ta žena ima mišiće', prisjećao se Michael. 'Njezini su mišići na rukama puno veći od mojih. Onako su, znaš, izbočeni. Zanimalo me otkud joj takvi mišići, ali je nisam htio pitati jer sam se bojao da će mi reći neka joj pokažem svoje mišiće.'

Ne znam da l ste vi imali osećaj da je sa ovim završila sa muzikom? :(
Raskinut ugovor sa Wornerom (ne znam da li sad ima izdavačku kuću?!), objavila kompilaciju najvećih hitova (Celebration)
i istoimenu pesmu kao proslavu karijere i ćao zdravo... :eek:

Ona zavrsila za muzikom???Ha, nema sanse, bar jos 3 albuma do kraja :lol:
Celebration je samo odlican singl uz koji ona moze da igra, a za najavu novog albuma je rekla da joj trebaju takve pesme uz koje moze da igra, tako da mislim da ce sve nove pesme biti u Celebration fazonu :zurka: :P

Ona zavrsila za muzikom???Ha, nema sanse, bar jos 3 albuma do kraja :lol:
Celebration je samo odlican singl uz koji ona moze da igra, a za najavu novog albuma je rekla da joj trebaju takve pesme uz koje moze da igra, tako da mislim da ce sve nove pesme biti u Celebration fazonu :zurka: :P

nisam mislio u bukvalno smisliu da je zavrsila ali cinjenica je da je njeno vreme proslo koliko god da ona napravi najbolji album...nzn dak me razumes

nisam mislio u bukvalno smisliu da je zavrsila ali cinjenica je da je njeno vreme proslo koliko god da ona napravi najbolji album...nzn dak me razumes

Da, razumem, ali ne mislim kao ti :lol:
Bez obzira sto ona ima preko 50 god i sto vise nije toliko ''glavna'' sad su tu Beyonce, Kaka itd...Ali ako napravi dobar album mislim da ce Kaka i ostale pasti u drugi plan i da ce Madona opet biti #1. a o turneji ne moram da govorim, znam da ce sve opet biti rasporodate. :ok:

Da, razumem, ali ne mislim kao ti :lol:
Bez obzira sto ona ima preko 50 god i sto vise nije toliko ''glavna'' sad su tu Beyonce, Kaka itd...Ali ako napravi dobar album mislim da ce Kaka i ostale pasti u drugi plan i da ce Madona opet biti #1. a o turneji ne moram da govorim, znam da ce sve opet biti rasporodate. :ok:

daa turneja ce biti vrh predpostavljam ali neki put jednostavno je dosta..zelim da zapamtim madonnu iz 90 i 80 tih...ali svejedno jedva cekam album

Back