Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne mora da znaci da je to istinaMeni sestra rekla da ce na albumu biti po jedna pesma iz svakog njenog perioda, kao za svakog po nesto peseme tipa 4 minutes, pa odna Erotica, Hung up, Ray of light itd..Daj boze da bude tako
![]()

A evo šta je jedan od kritičara rekao za (do bola editovan) glas na S&S:
"Intrigantno je kako Madonna savršeno peva dok trčkara naokolo i radi špage."![]()

Ne znam sta imate protiv ''Hard Candy'' albuma?
Jedan od najboljih albuma koji je izasao u poslednjih nekoliko godina.![]()
Looking at my life
It's very clear to me
I lived so selfishly
I was the only one.....

Opet vas nema!?
Ja sam imao kolokvijume, malo sam citao sta pisete ali uglavnom nisam pisao jer je do sada uvek vise pisano kad ja cutim.
p.s. evo moje reakcije: crownel je ili hteo da pokaze svoju hladnokrvnost ili zona u kojoj je bio na koncertu nije bila dovoljno blizu da se odusevi Madonom; pa naravno da je ona samo jedna zena, ali kojoj je mnogo toga poslo za rukom i kada sa svojom energijom i borbenoscu skace ispred vas ne mozete da ne prepoznate zver u toj maloj zeni
bio sam na pocetku silvera i mogu ti reci da sam imao bolji pogled od puno njih u golden delu,,,nisam hladnokrvan samo govorim ono sto mislim i osecam tj govorim ono sto je realno,,,ali i ne znam na sta tacno mislis mrzi da gledam sta sam postovao ranije 
slazem se sa gore napisanim,,,,obozavam madonnu i postujem i volim sve sto je uradila da nije tako ne bi celo leto radio kao lud da bi imao pare za koncert,,ali sam samo realan to opet napominjem,,,,a to kopiranja je sasvim otrcana tema,,,a pogotovo ako se govori u kontekstu madonne i majkla,,,i da ne slazem se sa tim da rasprava prestaje izmedju ta dva albuma,,,madnna i majkl ne mogu da se porede i nema smisla porediti ih ako je tako onda su beatlsi unistili majkla kada govorim o muskim izvodjacima,,,@mica
Mislim da ni cronwel ni ja nemamo potrebe da ti objašnjavamo da volimo Madonnu.
S tim što na nju ne gledamo kao na božanstvo kao ti.
Je l slušaš ti nešto sem nje?!
Eto, naišao sam na te slike pa sam bio toliko 'primitavan' () da ih postavim.
A ti si pored svega što smo pričali o njoj našao baš to da istakneš...
Ako ćeš o MJ-u idi na njegovu temu.
Opšte je poznato da on nije izmislio moonwalk, da je u primitivnijem obliku postojao i ranije a on ga je preuzeo od crnaca.
I to je rekao u svakom intervjuu. MJ je prva asocijacija ljudima na moonwalk jer ga je usavršio i popularizovao.
Ali on nije samo moonwalk (obično ga izvede jednom na koncertu), dovoljno je da uporediš albume Thriller i Like A Virgin i tu rasprava prestaje.