Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lip sync = playback. Sinonimi. Pustiš pesmu i otvaraš usta. :mrgreen:
Ma daj, kakva Gaga, što je ona bolja od njih?
Bad & Blond Ambition Tour su skoro istovremeno bile i tad su i pevali uživo i igrali bolje od nje...
aha to je lip synic ja sam mislio da to kao malo ispravlja glas ili kako god nije ni vazno..pa lady gaga stvarno peva odlicno i bukvalno kada otovris frizider ona izleti hahahahha to je predrodredjeno za uspeh

aha to je lip synic ja sam mislio da to kao malo ispravlja glas ili kako god nije ni vazno..pa lady gaga stvarno peva odlicno i bukvalno kada otovris frizider ona izleti hahahahha to je predrodredjeno za uspeh

Tako je bilo i sa našim Royalties. :mrgreen:
Jeste da ona super peva, ali sve ove elektronske pesme su kratkotrajne 2, 3, 4 godine MAX.
Videćemo koliko će da traje i koliko će da njene pesme postanu kultne... Nisam nešto uveren u to.
Iako je bolja pevačica od M. nisu joj bolje pesme. Početkom sledeće godine joj izlazi novi album za koji kaže da je "perfection". Videćemo... :whistling:

Jeste da ona super peva, ali sve ove elektronske pesme su kratkotrajne 2, 3, 4 godine MAX.
Videćemo koliko će da traje i koliko će da njene pesme postanu kultne... Nisam nešto uveren u to.
Iako je bolja pevačica od M. nisu joj bolje pesme. Početkom sledeće godine joj izlazi novi album za koji kaže da je "perfection". Videćemo... :whistling:

Ne da je rekla da je perfection nego je rekla da je najbolji album u poslednjih 10 godina :roll: :roll: :roll:

rekao sam vec kultni status madonninh pesama nikada nece dostici

koji si ti kralj...hahaahah im still like a virgin..you first must express your self to get my erotica haahahahaha

I'm just high... :lol: On Madonna... :mrgreen:

Ipak je najviše volim iz Ray Of Light ere... :heart:

Madonna.jpg

Madonna+1998.jpg

Back