Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ray Of Light & Erotica, rame uz rame. Savršeni su, ali skroz drugačiji, za drugačije raspoloženje.
+Confessions On A Dance Floor. Ta tri albuma mi se sviđaju kompletno, kao celine.![]()
hard candy je obican pop album igran na sigurno,,,bzv...
Hard Candy najlosiji sto se tice broja dobrih pesama..Zato je Give to me![]()
![]()
-Miles away
-Heartbeat
-Beat goes on
![]()
i meni isto tako ali prvo Erotica pa ray of light pa true blue.........pa like a prayer itd

Hm, meni ne. Mogu ceo Hard Candy da slušam (sem Incredible), ali sve pesme su iste, bubble gum pop.
Danas sam preslušao ceo Like A Prayer... jedva.
Love Song, Til Death Do Us Part i Dear Jessie su mi takvi smorovi.Act Of Contrition je šta? Zajebancija.
WHAT DO YOU MEAN IT'S NOT IN THE COMPUTER?!![]()
Promise To Try, Oh Father i Cherish su OK.
Like A Prayer, Express Yourself, Keep It Together, Spanish Eyes: 5+.
True Blue mi je bolji.
Tu su mi sve super sem Jimmy, Jimmy i Love Makes The World Go Round.
Njih ne slušam.
Imam neki osecaj da ce takav biti i novi album..
Mislim da ce pesme biti u fazonu Celebration.
A koliko vi slušate MJ-a?
Bad, Thriler, Dirty Diana, Beat it, Smooth Criminal, Earth song,![]()

music je po meni vrh album nije mnogo komercijalan...najgora pesma je Music..impressive instant je odlicna sve su dobre...ali ne i najboljeSviđa mi se i kompletan Music!
I u manjoj meri Bedtime Stories i American Life (nepoznate pesme sa njih mi se manje sviđaju).
Sa ova prva 4 polovinu pesama obožavam, legendarne su, a drugu polovinu skoro nikad ne slušam.![]()
![]()
Preslušaj ceo Dangerous, ali ozbiljno, pa javi utiske.
Ako ti se ne svidi, ja ću da odradim Lady Gagi ********.![]()
![]()
Preslušaj ceo Dangerous, ali ozbiljno, pa javi utiske.
Ima ceo da ti se svidi, sudeći po tvom ukusu za Madonnu, ako ti se ne svidi, ja ću da odradim Lady Gagi ********.![]()
music je po meni vrh album nije mnogo komercijalan...najgora pesma je Music..impressive instant je odlicna sve su dobre...ali ne i najbolje

ja sam odmalena slusao MJ-a i voleo ga jer je ceo moj komsiluk isao u rumuniju na koncert i plasio se madonne hahhaha ali ipak je madonna mnogo zabavnije od njega....e pa onda ga nisam slusao uopste i kad je umro ja sam se prisetio nekih starih predobrih kultnih pesama...ali ne volim da ga gledam samo da ha slusamthriller is the best song ever i in the closet...i man in the mirror

) nego zato što je neuporedivo bolje plesač od M.
Gledajte ako niste.