Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahah toliko ti se svidjaju moje slike...........My, my, my izgleda da je ona više eksperimentisala sa drozama nego što sam mislio.
Zašto, o zašto nisam otišao na koncert?
M.A.D.O.N.N.A. dodži opet, pretty please...![]()

pa into the groove je svakao neprevazidjen ali tu je i like a prayer i vogue i beat goes aaaaaaaaaaaaaaa boli me glavaDobre slike.I meni se svidja La isla bonita sa S&S...Ali nije mi najbolji nastup.Dvoumim se izmedju 5 pesama![]()
pa into the groove je svakao neprevazidjen ali tu je i like a prayer i vogue i beat goes aaaaaaaaaaaaaaa boli me glava![]()

)daaa give it to me je vrh ali nije uzivo pa ga ne racunam....meni je super i holidayMeni su najbolji
Vogue
Frozen
Music
Into the groove
Give to me (Kakva energija je na tom delu koncerta)
Pa ti si još i na probama bio... %&$# you!![]()
aa jesam bilo je vrh i bila je tako blizu i svasta je pricalaposle cu da probam da ubacim snimak kada izlazi na stolici da cujete taj gormoglasan apaluz ili sta vec neverovatno...zgnjecili su me uz onu ogradu metalnu

ee i meni isto hhHhAHAHA ali ipak po meni je Girlie show najbolji koncertMeni je Re-Invention Holiday u top 3 nastupa.
Confessions Erotica... Itd. da ne nabrajam sad...
aa obozavam i ovaj nastup...sto je svima ruzna ovde ja je bas volim zbog toga...Dobar je koncert, energija, sve, ali mi je ružna u p. materinu sa kratkom kosom!
![]()