Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MJ peva playback skoro uvek kad sam ga slusao :D...igra bolje naravno ali nema obline hahahaahhaah

Neću više da spamujem ako obećate da ćete da gledate i ovo... :mrgreen: Je l oćete? :flert:

BAD turneja je 101% uživo. I to savršeno pevanje i igranje. :cool:
Poslednja turneja mu je 80% playback jer je imao laryngitis (kao).

A ne znam koliko je Madonna pevala uživo S&S u BG-u, jer na DVD-u je skoro sve playback?
Osim onih gitarskih gde npr. u Human Nature katastrofalno zvuči kad se razdere. :lol:

Neću više da spamujem ako obećate da ćete da gledate i ovo... :mrgreen: Je l oćete? :flert:

BAD turneja je 101% uživo. I to savršeno pevanje i igranje. :cool:
Poslednja turneja mu je 80% playback jer je imao laryngitis (kao).

A ne znam koliko je Madonna pevala uživo S&S u BG-u, jer na DVD-u je skoro sve playback?
Osim onih gitarskih gde npr. u Human Nature katastrofalno zvuči kad se razdere. :lol:

Mnogo dobra stvar Shake your body :super:

Sto se tice Madoninog razderavanja u Human nature :hahaha: Meni se to svidja :P Fuuck the rainnnnn" :hahaha:

hahaahh ne spamujjj....poslusacu...ali mi se uvek cini da ne peva uzivo...ma madonna je pevala uzivo u bg-u krestala jeste jer ima na svaka 2 dana koncert ali who cares to se i ne cuje hahahahah a dvd je digitalno remasetrizovan (citaj ispeglan) :D

hahaahh ne spamujjj....poslusacu...ali mi se uvek cini da ne peva uzivo...ma madonna je pevala uzivo u bg-u krestala jeste jer ima na svaka 2 dana koncert ali who cares to se i ne cuje hahahahah a dvd je digitalno remasetrizovan (citaj ispeglan) :D

Ma na DVD-u su kompletan zvuk zamenili, što je debilno totalno. :neutral:
Don't Cry For Me Argentina čini mi se nije dirana, a super je otpevala.

Ona snimi drugačiju verziju u studiju, pa to pusti i otvara usta, kao npr. ovde:

Ne znam, vi ste bili, recite koliko je pevala uživo kod nas?
Jao, samo da dođe opet! :sad2:

pa vogue nije pesma za uzivo izvodjenje jednostavno nije ne zvuci dobro...otpeva po neku uzivo po neku ne i tako u krug...evo poslusaj kako kresti ovde ali sve je to cool

Ma pevala je ona celu S&S turneju dosta uzivo, jedino sto mi je sumnjivo je Give to me i Into the grovee, ovo ostalo je ja mislim sve uzivo...
Ali ono sto mi uvek primetim kako smesno izgovori rec ''Everything'' dok peva Candy shop 0:52 :hahaha:

pa vogue nije pesma za uzivo izvodjenje jednostavno nije ne zvuci dobro...otpeva po neku uzivo po neku ne i tako u krug...evo poslusaj kako kresti ovde ali sve je to cool

Pa ovo je sasvim solidno i sto puta više uživo nego DVD. I onda steknem pogrešnu sliku kad obradi zvuk za DVD... :confused:
MJ i ona su perfekcionisti, zato to rade. A i nisu Celine Dion da stoje u mestu i pevaju, oni su plesači, performeri...
Opravdano je da koriste lip sync za te dance pesme. Tu više volimo da ih gledamo kako igraju, a balade kako pevaju. ;)

P.S. Kažeš da ti on uvek zvuči kao da je na playback. :lol:
Nije, veruj mi, zvuči tako jer dobro peva. BAD je bez trunke playbacka i sve pesme je otpevao bolje od studijskih verzija. I tako... :whistling: :mrgreen:

ee ajde da mi neko objasni sta tacno znaci LIP SYNIC vrv pogresno mislim :D ma daaaa Mj i Madonna kad stoje u mestu i pevaju oni rasture kao Celin i Whitney..jednino lady gaga i peva i igra fenomenalno ali ona je idiot pa se ne racuna hahaahah

ee ajde da mi neko objasni sta tacno znaci LIP SYNIC vrv pogresno mislim :D ma daaaa Mj i Madonna kad stoje u mestu i pevaju oni rasture kao Celin i Whitney..jednino lady gaga i peva i igra fenomenalno ali ona je idiot pa se ne racuna hahaahah

Lip sync = playback. Sinonimi. Pustiš pesmu i otvaraš usta. :mrgreen:
Ma daj, kakva Gaga, što je ona bolja od njih?
Bad & Blond Ambition Tour su skoro istovremeno bile i tad su i pevali uživo i igrali bolje od nje...

Back