Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni Madonin rad cesto pomuti misli.
Ali HC je zaista kul, samo pesme nemaju jaku produkciju (kao ono: ukljucis na kvalitetne slusalice i cujes novu pozadinu).
HC je tvrd slatkis.
OMGGGGGGGGGGG

Pa Has to be je pesma sa ROL, lol...
![]()
![]()
![]()

, ali maska joj je oduvek ocajno stajala, osim u spotu Erotica, svejedno bomba je.Kako je obla.Gurl look at dat ass. Me gusta.
Mislim da smo dobili ono što je cronwel pre ko zna kolko meseci reko - malo Erotica, malo Confessions, malo RoL. Malo više Eroticae nego što smo očekivali.![]()
Kako je moguce? To bila neka bonus pesma?
Moj ROL nema tu pesmu i nijedan koji sam video do sad, a video sam ih mnogo...Mozda tipa kao Ring My Bell samo za Japan?![]()
ja obozavam kako joj stoji maska,,,i jos vise kako joj stoji na girlie show...a spot je trans...fenomenalan...jos se oporavljam...

Sad sam bas razmisljao i dok sam slusao ponovo MDNA i citao svaki tekst, svake pesme, ipak iza svih ovih jakih beatova, agresivne muzike se krije tuzna i povredjena Madonna..Samo je iskusno sve to sakrila u ovu dance muziku i beatove! Izgleda da je prica s Guy-om mnogo veca neko sto mi znamo!
upravo..nikad nije ovako bila otvorena...mozda jos od Like a prayer...bas je povredjena i ne krije
Ja pre kad sam skidao ROL album bila mi je pesma "Has To Be" na albumuI da bila je samo za Japan
![]()