Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sta bi jel ide neko u apartman? :D

Ako mi podje za rukom da navucem neke devojke, ali nemam nikog tako 'kul'.
I onda kad sam zavrsio tamo bilo je idi mi - dodji mi.

madonna-bike-bicycle-riding-ride-london-photo1.jpg

p.s. sta ste svi napali na GMAYL, ja je obozavam... I cuo sam da album prolazi katastrofa na prestiznim listama - bas sam se potresao...

Poslednja izmena:
Do you like the Exclusive Nikola Edition of MDNA?

1. Yes, it's more logical than the original version.
2. No, I prefer the original version.
3. WTF? I don't think about this stuff because I have a life. (In that case - fuck you.)

Izvinjavam se ako smaram i detaljišem, ali takav sam, perfekcionista kao Mama. z:D

Slozio bih se sa tobom kad bi zamenio mesta Some Girls i Turn Up The Radio :mrgreen: kao i I'm A Sinner sa bilo kojom od tvojih Bonus pesama, jer svaka od njih zvuci novije od nje. Tako da biram opciju 2. No, I prefer the original version :bye:

A mozda bi i Masterpiece trebalo ukloniti :think: mislim to je pesma koja je vec na Soundtrack-u filma, nekako mi ne pripada ovom albumu, ne uklapa mi se u ostale pesme, eventualno da je bonus track :whistling:

Poslednja izmena:
Ma to njeno sviranje. :mrgreen: To služi samo da Mića okači sliku kako M drži gitaru kad uđe na temu neki roker hejter. :mrgreen:

You're right baby.

madonna_090704_335_kmazur_88879165_pix.jpg

3122770664_bffc435a1c_z.jpg
madonna-sticky-and-sweet-tour-london-antonio-0007.jpg
madonna.n.jpg
http://www.toonaripost.com/wp-content/themes/Yen/********.php?src=http://www.toonaripost.com/wp-content/uploads/2012/02/Madonna-2012-World-Tour-to-Begin-on-May.jpg&w=580&zc=1
scaled.php
madonna-monte.jpg
2811517369_ced643f20a_m.jpg
scaled.php
http://1.***************/_pSB06rC9d9Q/S6v8S5DM6yI/AAAAAAAAAhs/TpMMvn4QKXI/s1600/2009011X.jpghttp://3.***************/_FCVyi3MZ6YM/S4c3MRIcm6I/AAAAAAAAD7I/ebBlTVsr1EQ/s400/la+isla_s%26s.jpg

It's the ****-you atitude, ok?

Jel to odgovor na moju poruku pre te? Zato što je on hardcore Njujorčanin i moguće je da je zbog toga kapira.

Ako mi podje za rukom da navucem neke devojke, ali nemam nikog tako 'kul'.
I onda kad sam zavrsio tamo bilo je idi mi - dodji mi.

p.s. sta ste svi napali na GMAYL, ja je obozavam... I cuo sam da album prolazi katastrofa na prestiznim listama - bas sam se potresao...

Ja sam naložio jednu devojku.....na MDNA.
Pa i ti si je prezirao kad je izašla. Ja je sad ne mrzim samo odbijam da poverujem da je to veliki hit ove ere.
Koje liste? Jel to sarkazam?

o73tw2.gif

p.s. nisam plavusa i nemam fiksnu

:lol:

Ne brini, tebe zamišljam kao visokog mršavog tipa kome je namignula Madonna. :per:
A Blake je definitivno crnac.

You're right baby.

Kako li iskopa to... :lol:

Poslednja izmena:
Slozio bih se sa tobom kad bi zamenio mesta Some Girls i Turn Up The Radio :mrgreen: kao i I'm A Sinner sa bilo kojom od tvojih Bonus pesama, jer svaka od njih zvuci novije od nje. Tako da biram opciju 2. No, I prefer the original version :bye:

A mozda bi i Masterpiece trebalo ukloniti :think: mislim to je pesma koja je vec na Soundtrack-u filma, nekako mi ne pripada ovom albumu, ne uklapa mi se u ostale pesme, eventualno da je bonus track :whistling:

Pa dobro to su ukusi ali složićeš se da je teško spojiti ovih 16 pesama u celinu?
I da je natrpala sve pesme na 1 CD, trebalo bi da rasporedi drugačije bonus pesme, ne samo da ih zalepi na kraj.
Tako je Čudovište kome je danas rođendan uradilo na BTW.

By the way koje si godište Erotiče i gde si bio celog našeg života?
Odavno si pristupio ovom malom ali odabranom društvu Madonna freakova ali tek sad si se raspisao.

Poslednja izmena:
HDD One day sales

MADONNA’S MATERIAL GAINS

New MDNA Album Debuts on Top, Richie, Shinedown Debut

March 28, 2012

She’s no longer “Like a Virgin,” or even the Material Girl, for that matter, but Madonna is still a pop diva superstar.

Madge’s Interscope debut, MDNA, her 12th studio album and first under a recently inked deal with Live Nation, is her first new collection in four years, since 2008’s Hard Candy. It’s a lock for #1 on next week’s HITS Album sales chart, with between 325-350k, beating that album’s 280k opening.
Those figures are based on one-day sales figures which our crack retail staff arrived at by throwing darts at a board. Take that, Soundscan!

You're a smart cookie, ne moram da ti objašnjavam da sam mislio da ćeš da postaviš sliku sa koncerta gde se ti vidiš. Ne znam ni da li te ima u tom klipu koji si postavljao.

Ne znam cemu hejt prema Turn Up The Radio meni je ta pesma bas pozitivna kao ono kad ustanes ujutru pa ti treba neka pesma da te oraspolozi :lol:
Yes WTF I'm blacke :per:

Ne hejtujem, volim sve pesme sad. Samo me frustrira kako su nabacane pesme tako da album slušam u dve playliste kao što sam napisao.

Back